29.11.2013

Purple day.


Viikolla sattui tiistaille päivä, jolloin mieli teki pukeutua viileän kelin innoittamana villaan. Ylle valikoitui Äidin tekemä neulemekko ja sen seuraksi uusi kauluspaita. Mukaan pääsivät myös syksyn luottolaukku sekä varastosta kaivetut talvikengät. Noissa kiilakoroissa taisin talsia puoli talvea viime talvena. Simppeli ja mukava kokonaisuus jossa ainakin itse viihdyin.

Olen jotenkin kovin hitaalla tämän talven tulon kanssa. Keskiviikkona vihdoin kaivoin esille kaikki talvikengät ja talvitakkejakin haettiin muutama pois kellarista. Ilmeisesti en oikein meinaa hyväksyä tätä talven ja pimeän tuloa. Ainakaan vaatteiden kannalta vaan mielestäni syksy vielä. Vaikka joulukuu onkin nurkan takana jo.

Tänään on edessä töiden pikkujoulut (koetan saada teillle asukuvia, vähintään Instan puolelle jos ei blogiin saakka) ja viikonloppuna mennään sittenkin taas sata lasissa. Tosin ihan hyvän aiheen kanssa, autossa on kremppaa ja ne pitää saada korjattua. Edessä on siis huomenna aamusta nokka kohti miehen kotipaikkakuntaa jossa auto saadaan nostettua ilmaan ja korjattua krempat. Tämmöistä siis tänne viikonloppuna, onko teillä minkälaisia suunnitelmia?

Hyvää perjantaita ja alkavaa viikonloppua!


First actual cold day for this winter was this week Tuesday. It  has been somewhere in 0C but now it was -8C in the morning when I left to work. Inspired bu this cooler weather I wore woollen dress made by my Mom and some old winter shoes I think I wore half of last winter. Nice and comfy outfit, and all purple. Well, this days just happen. I had a long gap of not wearing purple, but now it seems good again.

I'm a bit late with the fackt that winter is almost here. I know it's almost December but I still somehow think it's autumn. Where did all the time go? Well, this weekend goes with car, something wrong with it and my Husband knows how to fix it. but we have to drive a bit before that so again weekend with lot's to do. Well, less than week to holiday... waiting for it.

Do you have any weekend plans? 
Great Friday and hope you are all well!

Mekko/Dress: Mom made // Pusero alla/Blouse under: Mexx // 
Kengät/Shoes: From Turku // Laukku/Bag: Longchamp

36 kommenttia:

 1. Toi mekko on kyllä niin kauns ! Mukavaa perjantaita Dahlia !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sara! Samoin hyvää perjantaita!

   Poista
 2. Äitisi on näppärä kutoja! Ja hei, meilläkin on tänään pikkujoulut töistä... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin hän on, oikein taitava :)

   Hyviä pikkujouluja!

   Poista
 3. Niin kaunis mekko - ja niin kauniisti sopii sinulle!
  Hauskoja pikkujoulukemuja ja mukavaa viikonloppua sekä sinulle että hovikuvaajalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lady! Kyllä nuo custom madet yleensä istuvat :)
   Hyvää viikonloppua! <3

   Poista
 4. Todella kaunis mekko! Kivoja pikkujouluja ja hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Oioi, taas noita ihania äitisi neulomuksia :) Neuleet, lyhyet ja pitkät, ovat kyllä käteviä vaatteita, kun eivät rypisty. Hauskaa pikkujoulua, toivottavasti on maukkaat tarjoilut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Paumau! Neuleet ovat kauniita aina ja tällaiselle vilukissalle vallan mainioita näin kylmään aikaan :)

   Poista
 6. Ihan älyttömän hyvin sopii sulle toi väri.
  Terkkuja äidille, että on kyllä melkoinen taituri :). Ja ilmeisen kärsivällinen, koska mekko on sen verran pitkä, että siihen jokunen silmukka tarvitaan..


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana mekko, sulla on ihana ja taitava äiti! Mulla on myös vaikeuksia hyväksyä tätä pimeää aikaa. On hankalaa fyysisesti ja mielikin on matala :( Olen kevään tyttöjä, ihan jo värimaailmaltanikin. Metsästän kaupoista ja kirppareilta kevät tyypin värejä! Valoa, kultaa -vaikka olen huomannut, että pieni määrä hopeaakin sopii iholle. Joulu on mulle raskasta aikaa, kun yksi omista lapsista on poissa...enkelten kanssa. Mutta tänään leiskui revontulet ja jotenkin piristi! Se vihreen valoisa sävy! Mulla blogissa postaus junnaa, lähinnä juuri valon puutteen takia. Mutta kevättä kohti ollaan menossa, eikös juu...:)

   Poista
  2. Kiitos Annukka! Äiti lukee blogia kyllä, joten terveiset menevät perille. Äiti on neulonut kauan, valmistuvat uskomattoman nopeasti taitavissa käsissä :)

   Poista
  3. Kiitos Mari! Äiti on kyllä käsistään kätevä monessa muussakin kuin neulomuksissa :) Pimeää ei onneksi kestä kauaa, kohti talvipäivän seisausta ollaan menossa ja sen jälkeen alkaakin valaisemaan. Ei tämä tämmöiselle kesän lapselle kivaa ole, mutta hyvin tässä on jaksettu vielä toistaiseksi :)

   Poista
 7. Onpas äitisi tehnyt hienon mekon! Hienosti sopii taas sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tarja! Äiti tietää onneksi mitat niin osaa mitoittaa sopiviksi :)

   Poista
 8. Uulalaa, ihana mekko! Väri sopii sulle tosi hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksia! Violetti oli pitkään "ei kiitos" listalla... sitä ennen sitä tuli tosin poidettyä noin 10 vuotta joka päivä :D

   Poista
 9. Kyllä on äiti taas tehnyt ihanan neulemekon. Tämä väri on sulle kyllä NIIN passeli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maiju. Pitkän tauon jälkeen violetti tuntuu taas sopivalta ylle :)

   Poista
 10. Tosi kaunis mekko! Ihana viininpunainen/tumma violetti sävytys ja kuviointi tuo kyllä hyvässä mielessä ihan Missonin sahalaidat mieleen.

  Toivottavasti on ihanat pikkujoulut! Meillä on ensi perjantaina työpaikan "julbord" ja teema on "rock"... Mitähän sitä keksisi laittaa päällensä... :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minttu! Pidän itsekin yläosan värityksestä ka kuvioinnista, vaikka yleensä en mikään kuvioiden ystävä edes ole, tähän ne sopivat :)

   Toivottavasti teillä on hyvät juhlat, meillä ainakin ole. Tuo vaatedilemma on kyllä ikuinen :)

   Poista
 11. Sulla on taitava äiti. Neulemekko on tosi kaunis.

  VastaaPoista
 12. Ihan täydellinen talvimekko. Olet yksi harvoja joille tuo väri sopii :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna! Violetti eri sävyissään on kyllä kaunis väri :)

   Poista
 13. Ihana asu! Tuo väri on upea. Meillä oli myös firman pikkujoulut eilen, muuten viikonloppu menee rauhallisissa merkeissä. Ihanaa vaan olla ja touhuilla kotona. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna! Kyllä sitä pikkujoulujen jälkeen onkin hyvä jo rauhoittuakin, että saa vaan oleilla kotona :)

   Poista
 14. Jestas, miten ihana asu :)! Neulemekko on niin kaunis ja sopii kantajalleen niin mallin kuin värin puolesta täydellisesti!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna! Se on kyllä kaunis ja sopivuudestakin on oltava samaa mieltä :)

   Poista
 15. Tosi kauniit värit, tuo mekko on kyllä niin upea! Kyllä ne äiskät vaan osaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Äiskät on ihmeellisen taitavia :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!