Raskasta Joulua.


Olenkohan mahtanutkaan blogin puolella kertoa, että musiikkimakuni on varsin laaja, mutta suosikkini taitaa siellä raskaammalle puolella (Kotinörtillä vielä enemmän kuin minulla). Siksi ei liene yllätys, että Raskasta Joulua kolahtaa kyllä meikäläiseen. Olisin kuitenkin (tänäkin vuonna!) missannut keikat, ellen olisi ihanan Lady of The Messin blogista lukenut hänen olleen keikalla. Siltä istumalta surffasin katelemaan vapaita lippuja. Musiikkitalolle ei enää ollut, mutta perjantaiselle Vantaan keikalle oli ja sinnehän minä sitten täräytin itselleni ja Kotinörtille liput. Oli muuten kihlajaisten vuosipäivälahjani miehelle, oikea päivä kun on juhlinnan kannalta varsin epäkäytännöllisesti tiistaina.

Ja kyllä kannatti sanon minä! Siitä on aikaa kun olen viimeksi keikalla ollut ja huh mikä show! Minä tykkäsin ja niin tykkäsi mieskin. Ilotulitusta liki kaksi tuntia oli kyllä joka euron arvoiset liput. Ostin vielä miehelle lahjaksi levyn ja Instragrammia (dahlian_elamaa) seuraavat tämän jo tietävätkin: tämä fanityöttö saikin nimmarit levyn sisäkanteen! En meinannut uskoa silmiäni kun törmäsin Marco Hietalaan ja Antti Railioon pihalla. No ei kun ujosti kysymään voisivatko nimmarit kirjoittaa. Ystävälliset herrat tietysti nimmarit kirjoittivat, ellei olisi taksi odottanut viemään seuraavalle keikalle, niin olisivat jääneet juttelemaankin! Ihan täydellistä sanon minä!

Vielä maanantainakin fiilistellään siis keikan tunnelmissa täällä suunnalla. Keikalta sai valtavan määrän energiaa kyllä starttaavaan tiukkaan työviikkoon. Miten teillä meni viikonloppu?

Hyvää alkavaa viikkoa ja maanantaita!

 




I love music and my taste in music is quite large. But I must admit, that heavy metal has always been close to my heart. I think it's same thing with lot's of finns. Well, we have quite many heavy bands here as well. And some of those great musucans have been making dear old chritstmas songs all over again. And I can tell you, they are great! So I did not waste time get tickets to one of the shows. It was just absolutely great! It's been so long I've last been in consert, worth every euro must say.

Some photos of my outfit and from show as well! Gave me so much energy for the tough week ahead of me. How was your weekend?

Have a great Monday and hope you are all well!

Jakku/Blazer: H&M // FArkut/Jeans: Esprit // Kengät/Shoes: Tommy Hilfiger // Laukku/Bag: Mango

Kommentit

  1. Kuulosti kivalta kihlajaispäivän juhlistajalta! Ei saata uskoa että joulu on kohta täällä. Bongasin muuten tuon kauniin huivin kaulastasi joka sopii kauniisti tuohon mustaan kokonaisuuteen! Olisi kiva nähdä sitä joskus tarkemmin. Mukavaa alkuviikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli kyllä varsin onnistunut ja mainio keikka. Huivi on parin vuoden takaiinen joululahja Äidiltä, Marja Kurjen suunnittelema. PIstän harkintaan tarkemman esittelyn jossain vaiheessa :)

      Poista
  2. Joululaulut vaan on niin kauniita raskaampina versioina! :)
    Meillä on jo monen joulun ajan pyörinyt youtube-soittolista joka on niistä koostettu.
    Oli varmasti hieno keikka!
    Mukavaa joulun odotusta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Keikka oli kyllä kaikin puolin mahtava, hyvää vaihtelua arkeen ja irrotti kyllä työfiiliksistä todella tehokkaasti :)

      Hyvää joulun odotusta sinne myös!

      Poista
  3. Mä pääsen kans fiilisteleen tätä ensikuussa, en malta odottaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se tässä myöhäisessä heräämisessä keikkalippuihin oli kyllä etuna, että ei kauaa tarvinnut odottaa keikkaa :) Hyvää keikan odotusta sinne!

      Poista
  4. Oi voi, varmaan ollut yhtä mahtavuutta - ja oikein sopiva kihlajaispäivän viettotapa. Helsinkiin on tänään tullut myyntiin lisäkeikka - harmi vaan, että alkaa jo klo 17.30 - emme taida Isännän kanssa sinne ehtiä:(
    Mukavaa alkanutta uutta viikkoa sinulle ja Kotinörtille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Keikka oli hyvä ja kyllä se on kiva tapa muistaa toista viettää aikaa keskenään :) Etenkin kun keikka oli kummankin mieleen. Pitää tutkailla tuota Helsingin lisäkeikkaa, voisi periaatteessa ehtiäkin. Kiitos vinkistä! <3

      Oikein ihanaa alkanutta viikkoa!

      Poista
  5. Vähän kiva tapa juhlistaa kihlajaisia!:) Ihana tuo sun jakku!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sofia! Jakun ostin kyllä vähän silmällä pitäen näitä kaikkia vuoden vaihteen menoja, toimii monessa mukana :)

      Poista
  6. Huippukivan kuuloinen viikonloppua, oli varmaan hyvä keikka! :) psst... ihana asu! Erityisesti paidan yksityiskohdat ihastutti. :)

    Reipasta alkavaa viikkoa. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli kyllä! :) Jakku oli kyllä huippuostos, pelastanut parit menot jo syksyn aikana :)

      Hyvää alkavaa viikkoa! <3

      Poista
  7. Heavy metal?? I would have never imagined it coming from you!! ;-)
    Hope you enjoyed it darling!!
    xoxo
    Patricia

    http://misstoptenimage.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Well, it's quite common to listen that in Finland, but maybe it's a bit surpriced. it was great consert!

      Poista
  8. Ystävä soitti lukioaikoinaan Markon ja veljensä Sakun (Zachary) kanssa samassa bändissä, lupsakkaita savolaismiehiä molemmat. Olen miettiny minäkin tuota konserttia, vieläköhän Sibeliustalolle saisi liput, pitääkin tarkastaa heti. Ladyn ja Sinun postaukset saivat nyt ihan innostumaan. :)Hevi on minullekin läheistä ollut aina, tosin musiikkimakuni on todella laaja. Nähtäiskö pe Olli Hermannissa Nosturissa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koulusta tuo innostus täälläkin, musiilkkiluokalla oli vaikutuksensa :) Helsingin toista keikkaa koetan vielä saada kikkailtua onnistumaan, vähän huonolta näyttää.

      Poista
  9. Have to admit that I don't know the band - but you're looking great, my dear!! Hope you've had lots of fun :-) ... - Liebe Grüße aus Wien,

    Katja

    www.collectedbykatja.com

    VastaaPoista
  10. Ihana kihlajsispäivä! Onnittelut täältä <3 mä oon pari vuotta sitten käynyt Raskasta Joulua keikalla ja oli hyvä! :) siellä oli just Marco, sitten Tony Kakko, Idols Ari.. Mikä se sukunimi olikaan hih noh, pätkii ;) ja meidän "kylän oma poika" JP Leppäluoto :)) huippu kyllä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiina. Kyllä se on hyvä käydä aina aika ajoin keikalla, piristää kummasti elämää :)

      Poista
  11. Koivusen Ari :) tulihan se mieleen :) näytät kyllä tosi kauniilta <3

    VastaaPoista
  12. Kiva asu ja ihana laukku! Kuulostaa kyllä hienolta keikalta, itse en ole normaalisti raskaan musiikin ystävä, mutta mullekin kyllä uppoaa tuo Raskasta Joulua-meininkiä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hanna! Noin se taitaa monella olla, että raskaampi musiikki ei niin paljon uppoa, vaan uppoaa jouluversioina sitten kuitenkin :)

      Poista
  13. En ihan olisi heti osannut yhdistää, että olet saman genren kannattajia ;) Siinä sen näkee, ihmisen ulkokuori ei kerro välttämättä oikeasti yhtään mitään harrastuksista, musiikkimausta, poliittisesta suuntauneisuudesta tai suuntautumattomuudesta. Tyylikäs lady in black :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kovin harva osaa jos näin perus pukeutumistani katselee, työpukeutumistani etenkään :) Kiitos, musta on kyllä keikalle hyvä väri.

      Poista
  14. Itsekin olen menossa katsomaan Raskasta joulua konserttia. Me saatiin sinne Helsingin keikalle viimeisiä lippuja. Upea asu taas.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maiju. Voi toivottavasti on mahtava keikka teillä!

      Poista
  15. Tyylikäs metallilady! Tuossa jakussa on tosi kauniit koristeet.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Siitä on nopeasti tullut talven juhlakauden suosikki ja vallan sopiva juuri niihin menoihin :)

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!