22.11.2013

Some red shopping.


Kävi sunnuntaina niin, että muutama pieni tarvike tuli hankittuakin Helsingin reissulla. Kun kerran oli keskustassa kauppojen ollessa auki, niin huomasin vääjäämättä jalkojen vievän kohti kahta tiettyä kauppaa. Kaikkinen millekään ihan erityisen tietylle ei ollut tarvetta, mutta huomasin haahuilevani keskellä kauneuksia Iittalalla. Olen Iittalan suhteen hivenen kranttu, koska itseäni puhuttelee yksinkertainen muotokieli, ovat Festivon kynttilänjalat kertakaikkisen suurinta krumeluuria, jota kodissani kestän. Kivi-tuikut ovat minusta aina olleet kauniita ja jokunen viikko sitten taisinkin mainita, että kaipaisin kotiini punaisia versioita joulua varten.

Koska punainen lasi on eri laseista käsittääkseni kalleinta, eivät nämä ole mikään "osta kerralla 10" ostos minulle ainakaan. Koska niistä sai -30% alea, niin raaskin kaksi kotiutta. Lienen monta kertaa maininnut, etten ole mikään sisustusihme ja tässä todistekin siitä. Toisaalta nyt on sitten kotona punaiset tuikkulyhdyt valmiina kirkkaiden ja valkoisten kanssa. Minusta ihan kiva joulun ajan koriste, tämmöiselle yksinkertaisen muotokielen ihailijalle.

I made some shopping on Sunday. Small little things, you know when you need nothing but some how you seem to end up with something. Just that happened. Those red candelholders, that's what they are are something I've been wanting to have for some time now. Red glass is not the cheapest one and they are a bit expencive. Bun seeing them in -30% sale I tought I could get those two. Just to make my home just a bit ready for christmas. Only little tough, I'm not that much of a decorating fan.


Mihin ihmeeseen se on tuonkin pussukan tarvinnut? Jotenkin kuulen päässäni tämän lauseen monen lukijan suusta. No autoon tietenkin! Okei, ehkä edullisempikin olisi kelvannut, mutta siis pidän aina autossa kolikoita mahdollsita pysäköintiautomaattia varten. Tähän mennessä ne ovat oleet levällään yhdessä paikassa ilman pussukkaa. Kolikkopussille oli siis selvästi tarve eikö? Hih. Sainpahan perusteltua! Kotinörtin ilme oli kyllä maksun arvoinen kun pokkana selitin, että kyllä se autokin oman Longchamppinsa tarvitsee. Ei vissiin ollut ihan yhtä vakuuttunut aiheesta kuin minä.

Where... why... again Longchamp? Somehow I can hear this in my ears. Well, for the car! So, we have these parking meters here that need coins. Since I like to keep some coins in my can I figured I need this for sure. My husband did not see thing in quite the same way bot let me get it anyway.


Tällaisia ostoksia siis täällä suunnassa. On pakko sanoa, että onneksi on perjantai! Semmoinen viikko takana, ettei paremmasta väliä. Joka suuntaan on menty tukka putkella ja viikonloppuna jatkuu samanlainen kiire. Vielä kun pari viikkoa jaksaa niin johan alkaa se loma häämöttää näköpiirissä. Tiukka puristus siis menossa ennen itsenäisyyspäivää ja sitten on kaivattu viikon mittainen loma edessä.

Miten teillä on viikko mennyt?
Hyvää perjantaita!

Here is my latest shoppings. I also must say, I'm so happy it's Friday. It's been a so busy week and it will keep continue like this. Well, at least for couple of weeks, then I'm of to holiday for one week. Almost can't wait!

Have a great Friday and hope you are all well!


22 kommenttia:

 1. Hih, ihan totta kyllä autokin tarvitsee oman Longchampin ;)
  Kivituikut on kauniita. Itse pidän vaaleista ja harmaista väreistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai tarvitsee, kun on näin perustelee oikein ;)
   Yleensä kirkkaat ja maitolasiset ovat omia suosikkejani, joulun kunniaksi vähän väriä kotiin :)

   Poista
 2. Kivituikut on kauniita, mekin viime jouluna raaskittiin kotiuttaa pari punaista joulua varten, muutoin pidän mattavalkoisista ja kirkkaista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä! Mattavalkoinen ja kirkas ovat omatkin suosikkini! Vähän väriä kuitenkin joulun kunniaksi :)

   Poista
 3. Kauniita tuikkuja! Ja tottahan toki se autokin oman Longchampin tarvitsee - kyllä se Kotinörttikin sen ymmärtää, kun ehtii asiaa mietiskellä;)
  Kivaa viikonloppua teille, sinulle ja Kotinörtille - ja raskasta konserttia - niin olen muistavinani;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lady! <3 Kyllä se mies ymmärsi kun itse sai kertaalleen kolikot pelkääjän puolelle lattialle :D

   Kiitoksia. Konsertti on illalla, kovasti on odotettukin sitä jo :)

   Poista
 4. Ihania ostoksia, ovat niin sinun näköisiä <3 Ja tuo kolikkopussi on tavattoman söpö! :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä suloinen, hymähtelin sille viimeksi tänään aamulla :)

   Poista
 5. Kolikkopussille nyt on aina tarvetta, ja mielummin tuollaista kaunokaista katselee kuin mitä tahansa pussukkaa :)

  Kivituikuista tykkään myös, kaunis tuo punainen väri.

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin minäkin koetin Kotinörtille selittää, vähän oli epäileväisen näköinen siellä liikkeessä tämän kanssa :D

   Hyvää viikonloppua!

   Poista
 6. Hyvät ja tarpeelliset ostokset! Tuo punainen lasi on todella kaunista noissa tuikuissa. Ja L:n pussukka on ihan välttämätön :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti hyvät ;) Punainen lasi on kaunis, valitettavasti vaan monesti tyyristä. Itse miellän sen myös vahvasti aina jouluun.

   Poista
 7. Ihania nuo Iittalan Kivituikut, nyt on tullut hyviä värejä -huurteinen on todella kaunis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne ovat kyllä! Täytyy katselle uutuuksia vähän sillä silmällä, ostin vain ns. tuttua ja turvallista kun tiesin mitä hain ;)

   Poista
 8. Kivat ostokset oot tehnyt :) Mäkin ostin juuri meille uusia kivi tuikkuja. Huomenna todennäköisesti tulossa postausta sen tiimoilta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jonna. Pitääkin tulla vilkaisemaan, joko postaus olisi esillä :)

   Poista
 9. Punainen lasi on aina NIIN punaista... Mä tykkään.

  VastaaPoista
 10. Kivituikkuja ei voi olla liikaa, ainakaan minun mielestäni : ) Ja kaikisssa sateenkaaren väreissä. Punainen on niin ihanan jouluinen. Ihanaa lauantaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta Tiina. Minä olen vähän rajoittunut noiden värien kanssa, mutta ehkä joskus vielä enemmän niitäkin tulee hankittua :)

   Hyvää lauantaita!

   Poista
 11. Ihana pikku pussukka! Ja oikeasti pääsee helpommalla, kun on pikkutavarat/rahat jossain selkeässä paikassa eikä tarvi huolehtia niiden katoamista. Ja ihanasti Kotinörttisi kyllä hyväksyy noita ostoksiasi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihan totta, että kyllä ne kolikot kannattaa samassa paikassa olla, se paikka ei kuitenkaan ole lattialla kuten auton kanssa pahmillaan kävi :D Kyllä se mies hyväksyy kun sitä välillä hemmottelee ;)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!