23.11.2013

Summer outfit?


"Onpas kesäinen asu!" totesi Kotinörtti kun olin häntä perjantaina töistä hakemassa. Harvinaista herkkua, että pääsen töistä niin aikaisin, että ehdin miehen hakemaan, mutta joskus on priorisoitava eivätkä ne työt sieltä mihinkään katoa seuraavaan päivään mennessä. Vielä kun muistaisi tämän joka päivä eikä vaan silloin tällöin, enkä suomalaisella työmoraalilla vääntäisi asioita valmiiksi viikkoa ennen deadlinea.

Asu tosiaan on ehkä "hieman" kesäinen. Baltsut eivät oikein ole marraskuun kengät (paitsi jos kuten minä, kipittää vain autolle ja takaisin jokusen lyhyen pätkän). Viikonlopulle kuitenkin luvattiin viilenevää ja kuin viimeisen mahdollisuuden edessä vielä kerran takerruin baltsujen käyttö mahdollisuuteen. Onneksi noita kävelymatkoja ei tosiaan paljon tule.

Tämmöinen kokonaisuus täälä, Vaasan tehtaanmyymälän pihasta löydettiin taustallekin vähän vihreää nurmikko. Mitäs pidätte kokonaisuudesta? Liian kesäinen?

Hyvää lauantaita!"A bit summer looking like outfit?" that's what my husband said when he saw me in this outfit. And indeed I think it bit is. It's way too cold to wear ballet slippers, but since I only had to make small little "from car to office" sprints I still wore them. After all, they promised it to get cooler this weekend, so I might have to tke all the winter clothes out as well. For some reason that blazer makes me think of summer, it's the stripes on it. Yes you can wear stripes on inter but I had that on summer so I think that effects much as well.

All and all outfit was great for this Friday, what do you think? Too much summer?

Have a great Saturday and hope you are all well!

Jakku/Blazer: KappAhl // Pusero/Blouse: From Ireland // Farkut/Jeans: Esprit // 
Huivi/Scarf: Mark's and Spencer // Kengät/Shoes: Tommy Hilfiger // Laukku/Bag: Longchamp

16 kommenttia:

 1. Ihana asu ! Jakku ja kengät on trés chic :)

  Kivaa viikonloppua sinulle Dahlia !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sara! Kyllä niissä sellainenkin henki on :)

   Samoin oikein hyvää viikonloppua!

   Poista
 2. Jes! On muitakin höpöjä kuin minä! Painelin torstaina balleriinoissa töihin, iltapäivällä satoikin pari senttiä lunta... Oli jokseenkin haastavaa lipsutella liukkaalla, lumisella kadulla!!
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooo! Minä kuvittelin olevani ainut! Jes! Ollaan yhdessä höpsöjä, vaikka ei ehkä lumen tultua enää :D

   Hyvää viikonloppua!

   Poista
 3. Höpsistä - jos kelit sallii niin jalkaan vaikka sandaalit! Näistä keleistä pitää ottaa kaikki irti, pian kahlataan lumessa;)
  Kivaa viikonloppua sinulle ja hovikuvaajallesi♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sandaaleita voisikin kokeilla... ehkä ei, vähän vilpoisa oli kyllä noissakin, että illalla kiskoi jo vuodenaikaan paremmin sopivia nilkkureita koipiinsa :)

   Aurinkoista viikonloppua! <3

   Poista
 4. Kiva, pirteä asu! Mukava poikkeus muuten aika mustavoittoisessa vaatemaailmassa. Tärkeintä on, että itse tykkää ja viihtyy. Mukavaa viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiina! Joo kyllä sitä mustan ja harmaan massaa pitää minusta jotenkin saada piristettyä omassa puhekutumisessani. Tietysti on niitä päiviä kun ei muita värejä ylleen laita, mutta joskus värikkäämminkin :)

   Poista
 5. Ei ole liian kesäinen paitsi jos varpaat jäätyy ;) Mä liikun olosuhteiden (=julkinen liikenne, ai mikä?) takia aina kotoa poistuessani autolla ja silloin on melkein sama minkä vuodenajan vaatteet ovat päällä, jos menokohteessa ei tarvitse ulkona oleskella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Auto tuo kyllä helpotusta pukeutumiseen. Sen verran kyllä huomasi maan olevan kylmä, että jos pidempään seisoi paikoillaan niin alkoi viileys tuntua. Taivuin siis pakkaamaan baltsut pois, kanhastossut ovat vielä esillä ;)

   Poista
 6. Hyvä, kun ehdit vielä baltsuja käyttämään, kylmäähän ne ovat tainneet nyt luvata.
  Itse olen mennyt jo saappaissa tai nilkkureissa pidemmän aikaa, viluvarvas kun olen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, sitä tässä on nyt kauhulla odotettu, ei ole minun juttuni se kylmä oikein. Koetan aina siirtää saappaiden ja nilkkureiden kautta, lähinnä siksi että vaikka saappaista pidänkin niin olen yleensä keväällä jo kurkkuani myöden täynnä saappaita :)

   Poista
 7. Ei ole liian kesäinen asu! Ihanaa kun asusteilla voi vielä kikkailla. Hiiteen kuukaudet ja "pakolliset" kenkävalinnat. Itsehän sitä tietää kauanko ulkona joutuu olemaan ja sen mukaan sitten valitsee asusteensa. Eli minä liputan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta puhut! Tunnustan kyllä vähän vilun tulleen kun ulkona seisoi ;) Mutta muuten kaunis kokonaisuus ja ihanaa, että Suomessa vielä marraskuussa saattoi pitää baltsuja!

   Poista
 8. Mäkin olen vielä tallustellut converseissa. Kiva, kun muistutit noiden bleisereiden käytöstä myös talvella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taidan pitää leisereitä pitkin vuotta, koetan noita kesäisempiäkin pitää talvella, ettei tule vaan kausivaatteiksi :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!