9.11.2013

What's in my bag?


SatuMaria heitti minulle torstaina haasteen, johon ajattelin näin lauantain kunniaksi tarttua. Ajatuksena alinperin oli se, että olisin ehtinyt tarttua toivottuun Laukkukokoelma postaukseen viikonloppuun mennessä, mutta koska semmoisen kirjoittaminen ja kuvaaminen vie kuitenkin aikaa, jota kiireisen työviikon keskellä ei ollut, niin se valitettavasti siirtyy. Ei hätää, se on kuitenkin tulossa. Tässä välissä siis ajattelin kertoilla, mitä kaikkea laukussani oikein on.

Mietin ensin kuvaanko myös töihin tulevan isomman laukun sisällön, mutta totesin, että kuvataan pelkästään pienempi laukku. Töihin lähtevässä laukussa kun monesti on lähinnä eväsrasiat, mahdollinen kahvimaito töihin, sateenvarjo sekä paperinen kalenterini. Kalenteri tosin saattaa kulkeutua joskus muutenkin mukana, mutta se ei kyllä pienempään laukkuun mahdu. Onneksi on noita kokoja, joista valita.

Olen koettanut karsia minimiin laukussa olevat tavarat, vaan kun on tämmöinen hamsteri, niin ihan minimillä ei ole päästy. Tässä siis laukun sisältö sellaisena kun se oli eilen perjantaina:

I got this challeng from another blogger SatuMaria to tell what's inside my bag. I liked the idea of it decided that since there is so pore sunlight situation here at the moment, I could take photos of something different than just my outfits. Plus I like to read these kind of posts myself, so why not make one. I've tried to take as mush out from my bag as possible, as you can see, I'm not that good t that.

Not all finnish is translated, but I think you get the hang of this one anyway!


Lompakko ja avainpussukka ovat kummatkin Longchampin (käsi ylös jos joku yllättyi tästä). Lompakko on useamman vuoden vanha jo, ei ihan vielä kymmentä, mutta reilusti yi viiden. Laadukas lompakko on pitänyt kuosinsa ja nahka on kulunut kauniisti. Avainpussukka vaikuttaisi olevan samaa nahkalaatua, joten odotan sekin kestävän aika kauan. Kumpikin on päivittäisessä käytössä ja etenkin avainpussukka kulkee mukana koko ajan ja jokapaikassa. Se on nimittäin vallan kätevän kokoinen minilompakko siinä vaiheessa kun laukut vaihtuvat ilta versioihin ja niiden koko pienenee huomattavasti.

My wallet and my keye holder. They are both from Longchamp. Wallet has been with me for almost ten years, key holder I got this year. I love the quality of them both, especially when I carry them with me all the time every where.


Kauneudenhoitoon liittyvistä tuotteista mukana on nenäliinapaketti, puuteripaperia, huulirasva ja tangle teezerin matkaversio. Olen todella huono kohentamaan meikkiäni mitenkään kesken päivää, hiuksiakin harjaan vain jos ne ovat auki tai kampaus on jotenkin lösähtänyt. Huulirasvaa sen sijaan kannan aina mukana (myös mm. lenkillä), samoin nenäliinoja. Näillä olen pärjännyt hyvin, juhlaan sitten kannan mukanani yleensä kabukin jossa on valmiina puuteria ja huulipunan.

I'm terrible adding make up in the middle of the day. So that's why this is everything I take with me. Powder paper, lipbalm, tangle teezer and tisues. I might even forget to use these ones. If going to party I do take my powder and lipcolour with me (and usually forget to add them...).


Vakiovarusteisiini kuuluu myös kännykkä ja kankainen kauppakassi. En ole muuten meillä se, joka käy kaupassa, mutta on tuommoinen extrakassi ihan hyvä kuitenkin olla mukana. Aina silloin tällöin käyn minäkin sentään ruokakaupan puolella. Samoin vakiona kulkee mukana sweet obsession pussukka tai sen sisältö, särkylääkkeitä ja laastareita.

I also take with me my mobile and small shopping bag. Also in that small pouch there is some painkillers and everything a lady might need.


Tällä kertaa ns. extrana laukkuun mukaan oli päässyt myös hanskat sekä muistikirja ja kynä. Hanskat lienevät tähän aikaan vuodesta vallan paikallaan ja tuo muistikirja on semmoinen, joka jää kotiin jos laukussa ei ole tilaa. Kirjaan siihen lähinnä ajatuksia blogiin liittyen, postausideoita ja muuta hauskaa. Kulkee monesti myös työlaukun mukana, mutta tuo uusin laukkuihanuus on oikea tilaihme.

Tämmöinen on minun laukkuni sisältö, entä sinun? Tämä oli kyllä sen verran hauska (ja helppo toteuttaa myös pimeään vuodenaikaan!) haaste, että kerrankin ajattelin haastaa muutaman bloggaajan mukaani, joten tällä kertaa haastetut blogit ovat:

Tara S.
Celia's cup of tea
Haveaniceday1
Muotia ja matkoja, kauneutta ja käsitöitä
Elisabete
Sara S.
Villa Hummelholm
Satulinna
From Sarafina with love

Tämä ei tarkoita, ettenkö toivoisi vaikka kaikkien lukijoideni tätä tekevän. Pakkohan ei ole tehdä omaa postausta, voi vaikka kommentoida tähän alle!

Laukun sisältö haasteen parista oikein hyvää lauantaita!

This time I also had my notebook (yes, I use notebooks, I love writing thigs up to paper!) and my gloves. I also gave this challenge foreward to other finnish blogger, but if you wish to do this same one I'm more than happy to read your answers as well.

Have a great Saturday and hope you are all well!


24 kommenttia:

 1. Kiitos haasteesta, näitä on kiva tehdä. Nyt meillä muuttoviikko eli teen heti kun vain aikaa. Ihanaa viikonloppua sinnepäin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi haastetta ei tarvitse aina heti toteuttaa, tämä oli vaan sen verran kiva (ja nopeasti kuvattu) että päätin toteuttaa heti.

   Oikein hyvää viikonloppua!

   Poista
 2. Kiitos haasteesta Dahlia ! Hih, mulla on se edellinen kauneushaastekin tekemättä, apua :D No mutta tämä on helppo toteuttaa.

  Aika lailla samoja juttuja minullakin on mukana. Tuo Sweet Obsession -pussi on hauska, tarvitsisin jonkun vastaavan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä ressaa, toteutat jos toteutat ja jos on aikaa. Niin minä näihin suhtaudun :)

   Pussukka on Sinellistä Turusta ostettu, mahtoi maksaa vitosen verran. Minä olen aina silmät avoinna pusuukoiden perään. Onneksi niiden suhteen osaan sanoa itselleni ei. Edes jossain :D

   Poista
 3. Kiitos Dahlia! Vaikuttaa hauskalta, pitääkin pistää toteutukseen mahdollisimman pian, näitä on aina niin kiva tehdä. Ihanaa lauantaita sinne! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollos hyvä! Minustakin on hauska lukea haasteita, toteuttaakin jos on vaan aikaa kuvata :)

   Hyvää lauantaita!

   Poista
 4. Sulla on siististi tavarat laukussa. Tein haasteen reilu vuosi sitten ja näytti ihan erilaiselta :D
  http://pauskanelamaa.blogspot.fi/2011/10/haaste-kasilaukun-sisalto.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä kesällä näytti samalta minullakin, sitten vaihdoin noihin pienempiin laukkuihin kun niskat kärsivät niin paljon, oli pakko vaan karsia :)

   Poista
 5. Kiitos haasteesta.<3:) Nää haasteet että tunnustukset ovat aina niin mielekkäitä!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä! <3 Minustakin, ihana lukea ja hauskoja myös toteuttaa!

   Poista
 6. Olipa hauska haaste! Samoja asioita pääosin naiset näyttävät kantavan mukanaan. Minulla on aina puoli maailmaa mukana varmuuden vuoksi... myös taskulamppu...:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika pitkälle voisin kuvitella suuren osan kantavan samoja kuin minäkin. Kannoin ennen sen puoli maailmaa mukanani, sitten niska- ja hartiaseudun kivut pakottivat miettimään onko kaikkea pakko raahata aina mukana. Minulla on kännykässä taskumappuaplikaatio... ;)

   Poista
 7. Kiitos haasteesta. Laitetaan työnalle pikimmiten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollos hyvä! Kiva päästä lukemaan vastauksiasi :)

   Poista
 8. Muistatko minkä merkkinen / mistä tuo kauppakassisi on? Minulla vanha pussukka vetelee viimeisiään ja pitäisi jostain löytää uusi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sain sen Irlannista ostetut laukun kaupanpäälisenä. Paikallisen merkin laukku, toivottavasti löydät uuden jostain!

   Poista
 9. Kiitos kivasta haasteesta :) yksi ainakin on sama : ilman huulirasvaa en lähde mihinkään !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollos hyvä :) Huulirasva on kyllä must olla mukana.

   Poista
 10. Kiitos haasteesta, otettu vastaan :)

  Täällä on kanssa yksi huulirasva-addikti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollos hyvä! Tämä oli minusta kiva haaste tehdä, toteutui kohtuu nopeasti :)

   Huulirasvaa ilman on etenkin talvella minun vaikea olla, onneksi niitä on ns. jokapaikassa.

   Poista
 11. Kiitos Dahlia- tartun pikimmiten tähän haasteeseen :)! Mulla on, noloa myöntää :(, jäänyt roikkuman monta haastetta. Ensi viikolla sitten urakoin :).

  Tämä oli hauska, sinullahan on niin siisti laukun sisältö! Eikä mielestäni "turhaa" tavaraa. Katsotaan, millainen mun laukun sisältö ;)...

  Tuo Sweet Obsession- pussukka on aivan ihana, kuin myös muistivihko :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollos hyvä Minna :) Kyllä niitä haasteita jää aina roikkumaan. Koetan minäkin toteuttaa mahdollisimman monta, joskus niitä vaan jää toteuttamatta vaikka kuinka koettaa pysyä perässä.

   Minä vaihdan laukkua sen verran usein, että pysyvät siistinä. Sama laukku parikin viikkoa, nin johan se on kuitteja ja "muuta tärkeää" täynnä :D

   Poista
 12. Oli hauska lukea tätä! Minullakin on todella paljon kaikkea laukussa, mutta olen oikeasti karsinut kaiken jo minimiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi niin minäkin ja silti tuntuu, että tavaraa on vaikka kuinka :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!