3.12.2013

Comfy Sunday.


Sunnuntaina puettiin ylle mukavat vaatteet, lämmin neule ja suunnattiin pydähdyksineen koko iltapäivän mittaiselle autoajelulle kohti kotia. Kerralla ajamalla matka anoppilaan ei siis ole mikään paha, mutta koska tekemistä ja pysähdyksiä oli matkalla, niin käytännössä puoli päivää siihen meni. Joskin se oli sen arvoista, voin nimittäin todeta, että 90% joululahjoista on ostettu! Se on aika paljon se.

Kokonaisuuteen valikoitui toinen merinovillaisista neuleista ja mukavat housut. Kengikis ovat jo päässee vanhat luotetut Pahlmrootit. Ei muuten uskoisi, että ovat jo useamman talven uskollisesti palvelleet, niin hyvässä kunnossa ovat. Kaulaan kiedoin joululahjaksi pari talvea sitten saamani villahuivin ja takiksi oli valikoitunut valkoinen toppatakki. Ei muuten mikään kätevä takin väri kun on loskakeli ja auton kyljet kurassa. Tulipahan taiteiltua.

Tämmöistä sunnuntaina, nyt hyvää tiistaita kaikille!


On Sunday I wore  comfy and nice clothing, since I was meant to sit on a car almost all day. Its not a long drive (a bit over two ours) to His parrents, but since we did have to stop on several places it took some time. But I'm quite proud to say: 90% of christmas present are bought! In one day! It was just great.

I wore my comfy and warm outfit. Warm woollen knit and comfy trousers, everything needed for sitting down. Also warm shoes and coat. I love my white coat. But it's white... and it's not yet snow here so you can quess that I had to be patient with it.

I hope you have a great Tuesday and hope you are all well!

Takki/Coat: JAP // Neule/Knit: GAP // Housut/Trousers: H&M // Kengät/Shoes: Pertti Pahlmroot // 
Huivi/Scarf: Marja Kurki // Laukku/Bag: Longchamp

16 kommenttia:

 1. Kengät vaikuttavat hyviltä - kiva korko! Ja valkoinen takki on tämän Ladyn unelma - kaukainen sellainen, sillä itseni tuntien en edes ovesta ulos pääsisi ennenkuin se jo olisi tuhrittu johonkin;)
  Kivaa viikkoa sekä sinulle että Kotinörtillesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne ovat suosikkipoponi talvikengistä, kun vaan samanlaiset löytäisi vielä uudelleen. Ovat meinaan lämpimät, helppohoitoiset sekä niillä pysyy liukkailla pystyssä :) Tuo takki on kyllä pariin kertaan pesty, kun olen tämmöinen rähmis minäkin :)

   Hyvää viikkoa!

   Poista
 2. Kaunis tuo valkoinen toppatakkisi. Naisellisen mallinen. Oikein mukavaa tiistaita sinullekin. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hilla! Takki on parin vuoden takainen ehdoton suosikki :)

   Poista
 3. Casual yet chic, love the outfit on you and I love love the red sweater in your last post, suits you so well. Would you like to follow each other on GFC? Just let me know so I can follow back. Thank you.
  xox
  Lenya
  FashionDreams&Lifestyle

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you! Red is also my favourite colour, makes me smile so many times :)

   Poista
 4. Tykkään tuosta sinisen ja ruskean yhdistelmästä! Ja Marja Kurjen huivi on kaunis lisä siihen! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin se on kaunis, kun on oikea sininen ja oikea ruskea :) Kurjen huivi on noussut tällä hetkellä suosikiksi :)

   Poista
 5. An ideal look for the weekend !! I also like to wear more comfy looks on Sunday... except when I've got special events to attend!! ;-)
  xoxo
  Patricia

  http://misstoptenimage.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you Patricia! Since I have to be more office like at work I like these nice travel looks for weekends. Evens are off cource different thing :)

   Poista
 6. Ihana huivi, katseeni jumittui huiviin :D Ja toi takki on kivan mallinen. Sulle on huomenna blogissani tunnustus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos SatuMaria! Saa siihen jumittua, se on todella kaunis ja hyvin useamman vuoden palvellut kaunokainen. Käynkin tänään vilkaisemassa haasteen :)

   Poista
 7. Kivasti sopii tällainen ruskean sävy sinisen kanssa yhteen. Jos ei musta olisi ykkösvärini vaatteissa, seuraava vaihtoehto olisi valkoinen. Sattuneesta syystä ei ole ;) Syksyllä (ja keväällä) valkoista takkia epäkäytännöllisempi päällevedettävä on ainoastaan valkoiset kengät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos PauMau! Minä olen varmaan joku oikea vastarannan kiiski kun monta vuostta suosikkitakkini nimen omaan syksylä oli valkoinen trenssi :D Itsepäisesti pidin takkia jonka kaikki sanoivat kurastuvan, no ei se pahasti ja kun valitsi mallin jonka voi pestä kotona niin hyvä siitä tuli :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!