Could I do it?

 

Ajatus on kummitellut taustalla jo pidemmän aikaa, voisiko se olla mahdollista? Pystyisinkö minä siihen? Olen hylännyt ajatuksen kerta toisensa jälkeen, liian suuri ponnistus, ei minusta kuitenkaan olisi siihen. Lopulta totesin, että haluan haastaa itseni. Haluan kokeilla voisinko tai pystyisinkö. Vähän kerrallaan edeten, ei suinkaan liian suurta tavoitetta kerralla. Hiljalleen kypsyttelin ajatusta ja Berliinin reissun jälkeen olin päätökseni tehnyt, ainakin minä koettaisin. Taustalla ei ole mitään sen suurempaa ideologiaa, ei suurempaa ajatusta kuin itsensä haastaminen, mutta tästä se sitten alkaa: Ostolakko.

Lakon tarkoitus on koskea vaatteita, kenkiä, laukkuja, asusteita ja kosmetiikkaa. Tähän ei lasketa alusvaatteita (joihin lasken myös narutopit joita pidän aluspaitoina päivittäin) eikä urheiluvaatteita (koska asianmukaiset ja ehjät varusteet on hyvä olla olemassa) eikä uutta mustaa hameen kanssa toimivaa jakkua (hyvin istuvan metsästys on ollut käynnissä kolmisen kuukautta, vanha alkaa olemaan sellainen, ettei töissä kehtaa enää pitää). Äidin tekemiä kauniita neuletöitä saa myös ottaa vastaan, niistä ei kuulu tietenkään kieltäytyä.

Jos joku kosmettiikatuote loppuu, se korvataan uudella. En usko, että näin tulee ihan hetkeen tapahtumaan (paitsi kulmakynän ja puuterin kohdalla jotka tietenkin saa uusia kun loppuvat). Minun piti alunperin ottaa kuvat kosmetiikkavarastostani, mutta en kehdannut. Viime kevään tulppaanit ja kesän kukat saivat siis toimia kuvituksena ylitse vuotavien kosmetiikka varastojen sijaan.En aio pitää lakosta kiinni, mikäli en ole Suomessa. Mahdollisilla tammi- ja helmikuun työmatkoilla on shoppaus sallittua lentokentillä (paikanpäällä tuskin ehdin, kentälläkin aika lienee hyvin rajoitettua). Jos rehellisiä ollaan, olen paljon tyytyväisempi jos saan pysytellä Suomessa enkä reissata, ne työt kun eivät täällä päässä kuitenkaan vähene. Tarkoitus olisi tällä erää katsoa, miten pärjään maaliskuun loppuun saakka. Lähdemme Prahaan Kotinörtin kanssa maaliskuun viimeisellä viikolla (edeltävänä viikonloppuna oikeastaan) ja siihen saakka koetan lakossa pysytellä. Sen jälkeen katsotaan uudelleen. Olen myös varannut kirpparin tammikuun alulle (loppiaisen jälkeiselle viikolle) jotta saisin vaatteet fiksusti järjestettyä kaappeihin ja ylinmääräistä pois kotoa. Mahdolliset rahat laitan säästöön, tähän saakka olen aina antanut itselleni luvan ostaa niillä yhtä jos toistakin.

En voi luvata mitään esimerkillistä toimintaa ja varmasti kiusaukset kohoavat suuriksikin jossain vaiheessa. Taustalla ei ole mitään sen suurempaa ideologiaa, lähinnä ajatus torstaisena iltapäivänä kun istahdin alas ja totesin, että käyttämieni vaatteiden CPU jää liian suureksi kovin usein. Samoin itselle ostetut joululahjat alkoivat olemaan kovin arvokkaita ja haluan myös antaa niille sen nautinnon ja arvostuksen joka niille kuuluu (esittelenkin toisen niistä jo huomenna, toisen ensiviikon loppupuolella). Suurimpana motivaattorina on kuitenkin itsensä haastaminen. Haluan kokeilla pystyykö tämmöinen ostoholisti olemaan shoppaamatta niitä suosikkejaan. Onnistuin kohtalaisesti laatuun panostamis kokeilussani tämän vuoden aikana, nyt on aika kokeilla josko osaisin ostaa vain tarpeeseen. 

Mietin sitäkin, katoavatko blogista lukijat, mutta jaksaisin uskoa, että jokainen teistä pysyy siellä vaikka en uutta esittelisikään alvariinsa. Pääasiallisesti kuitenkin niissä samoissa vaatteissa ja asusteissa mennään kuin aikaisemminkin ja niin kai siellä ruutujen toisella puolella suurin osa tekee myös. En jaksa uskoa, että meillä olisi kellään koko ajan varaa uuteen. 
Suurimmaksi vaikeudeksi uskoisin muodostuvan joulun alet. Tottakai jakkua katson niistäkin, muuta en oikeastaan voi, koska toistaiseksi niin vaatteet, asusteet kuin kaikki muutkin riittävät oikein hyvin. Olin jo valmiiksi katsonut, mitä mahdollisesti ostaisin muutamankin liikkeen alesta jos ne tuotteet aleihin saapuisivat, mutta nyt jätän ne mahdolliset aarteet muille.

Katsellaan siis mitä tapahtuu ja pystyisinkö siihen? Parempi ainakin koettaa kun vaan hautoa ajatusta yhtään pidempään. Olen tästä jo kahdelle ystävälleni sanonut tuolloin torstaisena iltapäivänä, nyt on aika kertoa teillekin.

Toivottavasti ette pidä tätä bloggaajaa täällä päässä nyt ihan hulluna, kun tällaiseen ryhdyn. Itsensä voi haastaa monella tavalla, tämä on minulle yksi tapa. Rohkeasti kysyn myös: Lähtisikö joku mukaan lakkoon? Tukilakko kenties?

Leppoisaa sunnuntaita!I have been thinking about it for a long time now. I was so sure I could not do it, but I finally decided that it is time to challenge my self. As on this January I made challenge to my self on trying to get better quality it is time to challenge my self on only getting what I need, not what I want. Time to shoppingstrike.

Mainly what I can get are new underwear (if needed), new sporthings (only if needed, well I hate shopping these anyway so I only get when needed) and new black blazer (I've been trying to find new one for three months now, I just want it to be perfect). I can also get new cosmetiks only if something is complately empty (means mainly new eyebrow pencil and new powder, all the other I have already). And that's it. No bags, shoes, clothes or nothing before end of March and our trip to Praque. Well, I did promise my self if I have to go to business trip I can see what airport can provide me, I just don't like those trips at all so I'm actually hoping that I don't have to go.

Why? This is just to challenge my self. No bigger tought behind it. Just a tought I have so much everything and I want to give my self a time to enjoy those things. I also did got my self some quite expencive christmas presents (I will tell more about them later on) so I want to enjoy those as well.


I tought also, that I might loose some readers. But then again, who has the money to only get new things all the time? Not me, so I'm thinking maybe not my readers either, maybe it's better to show how to use old ones you have than get all the new all the time.

That is my hope, to be able to not get new things in the next three months. I know it's a short time, but I want to be easy on my self. Writing this text has not been easy, but I want to try.

What do you think? Any of you with me?

Have a great Sunday and hope you are all well!


Kommentit

 1. Tää on hyvä - mä liityn mukaan! Ja juurikin samoilla säännöillä eli tax-free -shoppailu on sallittua kuten myös shoppailu ulkomailla. Siis maaliskuun loppuun, näin alkajaisiksi? Ja vasta vuoden alusta lähtien - näin ehdin ostaa joulupäivinä alkavista nettikauppojen aleista ne mustat nilkkurit;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihanaa! Kyllä, tax-freessa ja ulkomailla saa tehdä ostoksia, minä kutsun sitä lohtushoppaamiseksi kun ei huvimatkoja ole tiedossa vaan jos niin töiden takia mennään :)

   Minä aloitin jo, silti aion jakkua katsoa, sille kun on tarve, ei pelkästään "haluaaaa" tarve olemassa. Mutta vuoden alustakin on oikein hyvä, kolmen kuukauden puristus :)

   Poista
 2. Ei lukijat katoa, eihän me täällä käydä uusien ostosten takia vaan hakemassa ideoita vaatteiden yhdistelystä. Ainakin minä ;-D.

  Voisin liittyä mukaan ostolakkoon sillä periaatteella, että tarpeellinen hankitaan harkitusti, muttei muuta. Ja yksi ostos sisään, yksi tavara ulos, kiertoon ;-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin minäkin Merja ajattelin, että suurin osa on täällä ihan muiden kuin ostosten takia :)

   Oma tähtäimeni on oikeastaan tuossa tarpeellinen harkitusti, mutta ei muuta. Vähän tiukemmalla linjalla nyt vaan aloitetaan. Kirpparille menee suuri määrä kiertoon onneksi jokusen viikon kuluttua, pääsee osasta eroon :)

   Poista
 3. Hei, vähänkös reipas olet jos tuon pidät! :) Itse en aio edes yrittää.... Vedän vaan edelleen tarvitsenko-haluanko -linjaa... Musta perusbleiseri on täälläkin hakusessa, pari vaihtoehtoa on löytynyt, ja odotankin jos niihin tulisi alelaput!!
  Itse ajattelin aloittaa ruoka- ja kuntorempan heti joulun jälkeen. Työ on vienyt kaiken energian tässä talvella, jajotenkin olen lipsahtanut ihmeelliseen sohva-suklaa-ei lounasta-ei liikuntaa-moodiin?!?
  Anyways, mukavaa joulunalusaikaa ja rentoa ja leppoisaa oleilua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti saan pidettyä myös, vähän hirvittää kun ne suosikkikauppojeni alet eivät ole vielä alkaneet... En ole vielä löytänyt sopivaa bleiseriä, olen törmännyt vain suoran mallisiin ja ei se nyt ole semmoinen hameen kanssa pidettävä malli ollenkaan. Kovin hankalaksi osoittautunut tämä metsästy :)

   Tämä on ollut kyllä merkillinen talvi, vienyt monelta, myös minulta kaikki energiat ja kotona ei jaksa enää tehdä mitään. Täällä koetetaan myös keskittyä niin liikuntaan kuin ruokailuunkin, luulisi jäävän shoppailulta aikaa ;)

   Rentoa sunnuntaita!

   Poista
 4. Tsemppiä kokeiluun, en minä täältä katoa minnekään.
  Itse olen päättänyt tammikuun palkasta lähtien asettaa tietyn kuukausirajan itselleni. Pakko ruveta hieman säästeliäämmäksi, koska pitäisi remontoida taloa. Parkettia vaihtaa useampaan huoneeseen a 33 euroa neliö, ostaa uudet keittiön tuolit ja muuta.
  Net a Porterin alet tsekkaan, viime vuonna tein hyviä kenkälöytöjä, mutta sen jälkeen tiukka linja. Mulla on muutamia vaatteita, joita pidän usein, mutta sitten on juuri näitä, joita on pidetty kerran tai pari ja sitten ne ovat kirpparilla. Ei hyvä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on ihan hyvä tuo kuukausiraja myös, säästössäkin on hyvä olla varoja sopivissa määrin. Parketti ei kuulosta mitenkään edulliselta ostettavalta. Onneksi se, ainakin ymmärtääkseni, on hyvä ja pitkäikäinen materiaali. Siinäkin kohdassa kannattanee panostaa laatuun :)

   Sama se on täälläkin ongelmana, pidän joitain vaatteita koko ajan, juuri lajittelin kirpparille sellaisia joita on pidetty vain pari kertaa, mutta myös sellaisia, joita ei oltu pidetty ollenkaan. Sellainen saa kyllä luvan loppua, tulee liian kalliiksi :)

   Poista
 5. Tsemppiä kokeiluun, hurjan pitkältä kuulostavalla ajanjaksolla uskallat aloittaa. Rohkea veto, propsit siitä! Aion tsekata muutaman jutun vielä joulun aleista, mutta osallistun tukilakkoon tammikuun ajan. Koitan sinä aikana myös laittaa kiertoon vähäiselle käytölle jääneet vaatteet. Vaatehuoneessa on selkeästi karsimisen varaa kun välillä törmää vaatteisiin, jotka oli ehtinyt jo unohtaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. Mietin ensin vuotta, mutta kolme kuukauttakin tekee jo tiukkaa niin kokeillaan nyt sillä ensin. Kuukauden kun tiedän onnistuvan, sen olen aikaisemminkin tehnyt :)

   Tuo vaatteiden karsiminen olisi itselläkin tavoitteena, niitä on aika hurjat määrät jo olemassa ja samaan törmäsin minäkin "Ai omistanko tällaisenkin?" siinä vaiheessa ei kovin kauaa sitä kirpparipaikan varaamista tarvinnut miettiä kun niitä vaatteita tuli vastaan useampi.

   Poista
 6. Todella hyvä päätös. Itse kullekin olisi vaikka mun ostosten teko on kuitenkin melko vähäistä ja aina puolustelen sitä sillä, että ostokseni teen oikeastaan aina vain alennusmyynneistä tai kirppiksiltä, rahallisesti ei siis ole kyse suurista summista. Mutta jos alkaa miettiä kaikkien niiden ostamiensa tavaroiden tarpeellisuutta, tarvitsenko oikeasti xxx määrän luomivärejä tai onko nyt niin etten tule toimeen ilman tätä puseroa, niin...(enkä myöskään kehtaa laittaa kosmetiikkavarastoani näytille)

  En usko lukijoiden mihinkään häviävän, itse en edes enää jaksa/viitsi lukea blogeja jotka pelkästään keskittyvät ostettujen tavaroiden esittelyyn. Olen hengessä mukana tsemppaamassa :) Kaikista ajatuksistani huolimatta en uskalla luvata olla ostamatta mitään, ne alennusmyynnit, ne alennusmyynnit ja lapsillekin täytyy jotain talvijuttuja vielä hankkia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos PauMau. Kovasti ainakin koetan päätöjksessäni pysyä enkä lipsua. Voi tehdä tiukkaa kun Hilfigerin alet alkavat... Tarpeellisuus se oli itselläkin mielessä, olen monesti huomannut, että osaa vaatteista pidän ns. koko ajan ja osaa aivan turhan harvoin. Kosmetiikkaa taas hamstraan, sen voisi oikeasti käyttää pois sen hamstratun määrän...

   Kiitos tsemppauksesta, luulen että sitä tarvitaan, etenkin noiden alejen aikaan :)

   Poista
 7. Mä olen ollut samanlaisessa lakossa ja se aika oli vapauttavaa. Sitä tulee toimeen niin vähällä tai siis jo hamstratulla tavaralla ja vaatteilla. Monesti mietin ennen ostopäätöstäni, että voisinko elää ilman tätä takkia, kun olen tähänkin saakka pärjännyt. Näin pääsen sinuiksi asian kanssa ja perustelen itselleni etten tarvitse materiaa enempää ympärilleni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun olisikin kyse siitä, että tulee toimeen vähällä, mutta kun on tämmöinen hamsteri niin sitä tavaraahan on vaikka millä mitalla jo tällä hetkellä :D Ilman montaa vaatetta voisin elää, mutta onhan se toki kiva kun on erilaisia tarjolla joka vaatteesta ;) Katsotaan miten menee, järjen käyttöä voisi opetella myös ostosten kanssa ainakin täällä :)

   Poista
 8. No ei pidetä ollenkaan "hulluna"- päinvastoin : ). Tsemppiä, tulet nauttimaan tästä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Virpi! Sinä olet yksi suurimmista innoittajistani tähän. Nauttimisesta en uskalla luvata, mutta ehkä olen ylpeä jos päätöksessäni pysyn :)

   Poista
 9. Ihan loistavaa Dahlia :)

  Olen ihan innoissani tästä, vaikka musta ei tukilakkoilijaksi olekaan, kun en osta vaatteita, enkä asusteita (ehkä joskus pitäis :))

  Ja ihan varmasti onnistut, kun oot kuitenkin jättänyt sääntöihin sopivasti pelivaraa.
  Kannustan sua täysillä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Annukka :) Kannustamisessakin on jo paljon, etenkin kun tiedän että sieltäkin olla täydestä sydämestä mukana :)

   Vähän piti jättää väliä, tarpeellisia kun on pakko ostaa jos tarve tulee. Ja se lentokenttä, se on sitten lohtua siihen, että seuraavana päivänä tehdään vielä enemmän töitä ;)

   Kiitos valtasti kannustuksesta <3

   Poista
 10. Oho, jään mielenkiinnolla seuraamaan onnistumistasi.
  Joululahjani minulta minulle on kallein ostamani yksittäinen asia varmasti ikinä tähän mennessä ja tulee taatusti olemaan sitä vielä pitkään, joten luulen joutuvani kimppalakkoilemaan jonkun aikaa ihan järkisyistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katja! Se on välillä hyvä, minun ainakin, ottaa ne järkisyytkin mukaan ostosten tekoon ja todeta, että hei mulla on oikeastaan aika monta aika kivaa juttua jo olemassa :)

   Poista
 11. Hyvä idis kyllä! Mä voisin periaatteessa liittyä mukaan, mutta ehkä alejen jälkeen... :D Jos sieltä löytäis jotain edullista ja tarpeellista, niin en kyllä kieltäytyisi - mutta turhan ostelua mäkin olen jo pitkään vältellyt, etenkin nyt kun tilanne on alati muuttuva kropan osalta. Tsemppiä projektiin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Taru. Alejen jälkeenkin on hyvä liittyä seuraan, tervetuloa :) Aleista koetan katsoa vain jakkua, jos sitäkään. Olen pohtinut sitäkin olisiko vain parasta olla kokonaan katsomatta mitään aleja. Nettishoppauksen kanssa tämä on vaikeampaa kuin kaupoissa kiertelyn, kaupoissa kun tuppaa olemaan niin paljon muitakin :)

   Poista
 12. On itsellänikin se ollut mielessä. Välistä voi mennä pitkiä aikoja, etten osta mitään ja sitten taas koko ajan olen ostamassa. Nyt olen vähän itsekin vähentänyt ja koitan miettiä, että mitä tarvitsen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on vähän sama, huomaan etenkin syksyllä ostosten määrän lisääntyvän. Siksi koetankin nyt, josko tämä taas menisi ilman ostoksia. Tai ainakin ilman niitä turhia :)

   Poista
 13. Hyvä Dahlia! Mihinkäs me lukijat nyt muka täältä kadottaisiin? Ei mihinkään. Minä taidan alkaa uudelleen ostolakkoon kanssasi, olin pitkään ostolakossa, mutta nyt jouluksi hankin muutaman mieleisen ja harkitun jutun (ja ehkä pari ei niin harkittua...), mutta en koe tarvitsevani juuri mitään uutta, muuta kuin korkeintaan rikkoontuvien ja kuluvien tilalle. Rahan säästökään ei olisi pahitteeksi ja haluan myös haastaa itseni ja olla ekologisempi ja järkevämpi kuluttaja vaatteiden ja kosmetiikan suhteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempistä Sari! Minulla on karannut ostokset ihan lapasesta ja nyt onkin aika rauhoittua takaisin normaalimman pariin. Kyllä rikkoontuvien ja kuluneiden tilalle saa uutta hankkia, minusta niin kuuluukin tehdä jos siihen on mahdollisuus :)

   Poista
 14. Tsemppiä - ja tottakai me täällä pysymme - ei täällä ole oltu uusien ostosten takia! Ja minähän olen jo vuoden yrittänyt pitää pienimuotoista ostoslakkoa - ja aika hyvin onnistunutkin, mutta nyt voisin yrittää entistä kovemmin - ja noilla samoilla säännöillä - paitsi, että huulipunia en siihen sisällytä;) Vanhoissakin tavaroissa, vaatteissa ja kosmetiikassa kun riittää vieläkin karsittavaa. Ostoja vain tarpeeseen. Alet tulevat olemaan koettelemus;)
  Mukavaa viikkoa teille sinne - molemmille♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa Lady että otat haasteen vastaan ja lähdet mukaan! <3 Kyllä itselläkin oli kaapissa tavaraa vaikka kuinka ja kirpparikassit täyttyivät aika nopeasti. Aleissa tiedän, että hinkuisin yhtä jos toista, mutta kyllä se nyt vaan on pysyttävä kovana ja todettava, että olemassa olevissakin vaatteissa on vallan riittävät määrät tavaraa :)

   Kiitos tsempistä ja hyvää viikkoa sinne! <3

   Poista
 15. Loistava päätös! Pitäisi varmaan liittyä mukaan... En. Inäkään usko lukijoiden katovana. Päinvastoin. On ihanaa, että on yksi blogi, joka ei houkuttele ostamaan koko ajan uutta. Uskon, että tämän 3 kuukauden aikana keksit uusia vaateyhdistelmiä ja sehän on paljon inspiroivampaa meille lukijoille kuin vain uusien ostosten esittely. Olen youtubesta katsonut näidä "putsausvideoita" ja ovat muuten tosi inspiroivia.

  Tsemppiä Dahlia, you can do it :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minni! Tuo on ihan totta, kovin monissa blogeissa on valitettavasti niitä mainospostauksia jotka houkuttavat tai sitten ostetaan ja esitellään muuten vaan joka houkuttaa sekin ostamaan. Kyllä tässä on vielä matkaa ja kamppailua jäljellä, mutta kovasti koetetaan siis.

   Poista
 16. Rohkea olet , kun tuohon ryhdyt ;) minusta ei taida olla ... Seuraan taatusti edelleen , entistä suuremmalla mielenkiinnolla ! Minulla on kyllä väliin pitkiä aikoja , jolloin en ostele mitään , ei vaan huvita , mutta ihan lakkoon en taida nyt ryhtyä. Hengessä mukana kyllä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anneaulikki :) Kyllä se on yritettävä, minun ainakin. Uskoisin, että olemassaolevasta vaatekaapista saa vaikka kuinka monenlaisia vaatteita ylleni. Kiitos tsempistä.

   Poista
 17. Fantastista! Tuen täysillä ja lähden mukaan! Pitääkin muokkailla siis jokin samantyylinen juttu. Kiitos inspiraatiosta. Ruoka- ja talousmenojen suhteen päätimme siipan kanssa jo viikkoja sitten, että joulun jälkeen aloitetaan nuukaviikot ja syödään kaapeista vanhat pois :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi hienoa Mia! Tervetuloa joukkoon :) Säästäminen tekee aina ajoittain ihan hyvää, etenkin joulun jälkeen kun tuntuu kulutuksen nousevan taas (enemmän tai vähemmän).

   Poista
  2. Juu, olet ihan oikeassa! Säästäminen on hieno homma - ja taitolaji :)
   Itselläni on välillä oikein puistatus näin joulun alla, kun se on sellaista pakko-ostamista. On ihana antaa läheisille lahjoja ja hyvän lahjan löytäminen on tosi hieno juttu. Mutta se kun on vain murto-osa siitä kaikesta hankkimisesta.

   Täytyypä muuten käydä nuuskuttamassa tuota suosikkihajuvettäsi! Hyviä/suosikiksi nousevia on muuten ihan tosi vaikea löytää! Itse tykkään hirmuisesti Armani Coden Lunasta, sitä ostinkin juuri kans uuden pullon vanhan loppuneen tilalle. Iloista joulun odotusta! :)

   Poista
  3. Minä myönnän olevani säästämisessä vähän kehno, joten haluan senkin takia koettaa. Samaa mieltä olen noista joulujutuista, pidän kyllä lahjojen antamisesta, mutta en siitä, että pakolla hankkii.

   Tuo Lancome on kyllä minun tuoksuni, vaikka Armanin uusimpaan ihastuin päätäpahkaa (toivoinkin sitä joulupukilta etten lakkoa riko :D). Pitää tuota Code Lunaa käydä tuoksuttelemassa myös :)

   Hyvää joulun odotusta!

   Poista
 18. Good luck on trying to fulfill that goal! :)
  It would be really impossible for me, because I am working in a retail shop and there is temptation all around me! Especially because the sale season is coming up! :D

  www.callmemaddie.com
  Win a $150 gift card from Jollychic.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you Maddie! I know you work in great shop, one of my favourites as well. Sales are going to be tought spot for me as well!

   Poista
 19. Ei varmasti katoa lukijat mihinkään! Minä olen hengessä mukana :)

  Minä en uskalla ostoslakkoon ryhtyä. Itseni tuntien kun kiellän jonkun aisian täysin, siitä tulee pakkomielle. Tosin olen kyllä muutenkin (mielestäni) melko maltillinen shoppailija nykyään. Ainakin verrattuna siihen entiseen minääni ennen lasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Caelia!

   Niin se minullakin monesti on, mutta lakossa on se etu, että jätin mm. kirjat sen ulkopuolelle. Eli pahimmassa tapauksessa voin aina mennä kirjakauppaan ja seikkailla siellä. Vain vaatteet, asusteet ja kosmetiikka pannassa :)

   Poista
 20. Mielenkiintoinen kokeilu, hyvä hyvä. Itse en nyt tässä vaiheessa lupaa vastaavaa, minulla on toisenlainen haaste menossa. Aina on hyvä välillä pohtia omia ostotottumuksiaan, ja hyvää tämä tekisi myös minulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nonna. Tässähän tämä on mennyt, katsotaan kuinka kauan pysyy tämmöisessä hyvässä vireessä :)

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!