29.12.2013

Day trip to Porvoo.


Olen useammankin kerran blogissa kuvannut Porvoota. Käymme siellä aina aika ajoin, ystävämme on asunut siellä muutaman vuoden (joskin muuttaa tänään pois). Veimme eilen hänelle joululahjan ja kiersimme hieman vanhaa kaupinkia ihastelemassa. Ankean harmaassa säässäkin oli vanhassa kaupungissa paljon kuvattavaa, joten sunnuntain kunniaksi tervetuloa pienelle valokuvamatkalle Porvoon vanhaan kaupunkiin.

Rentouttavaa sunnuntaita!

On Saturday we drove to Porvoo, smaller town with in one hour drive from our place. Tough it was quite ugly weather, we did manage to get some lovely photos there. Just the old town, it looks so lovely.

Hope you all have a relaxin Sunday!


22 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Eipä kestä, kyllä ne omaksikin iloksi olivat :)

   Poista
 2. Onpa kaunista! Porvoossa en ole koskaan tullut käyneeksi, mutta näiden kuvien perusteella sinne pitää kyllä mennä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Porvoon vanha kaupunki on kaunis paikka ja kyllä siellä kannattaa käydä jos ei kovin pitkä matka ole :)

   Poista
 3. Porvoo on niin kaunis, kiitos tästä sunnuntaiaamun pikavisiitistä sinne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se on, joka kerta yhtä kaunis vaikka keli olisikin vähän kurjempi :)

   Poista
 4. Hei Dahlia! Pyörittelin tänään oman postauksen kasaan hienosta ostolakostasi. Kiitos vielä mainosta ideasta! "Dahlian lakko" on nyt vähän niin kuin käsite tässä taloudessa, kohta starttaa! Ihania vuoden viimeisiä päiviä ja mahtavaa uutta vuottaa! Terkuin Mia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Mia! Oi pitääkin heti tulla lukemaan postauksesi. Oi voi, yhtään nyt ette paineita sitten minun mukaani nimetyllä lakolla tuo.

   Oikein hyviä vuoden viimeisiä sinne myös!

   Poista
  2. Voih, älä ota paineita! Tätä asiaa on tässä vaan niin sujuvasti pyöritelty nyt viimeiset pari päivää, että se "Dahlian lakko" on jotenkin muuttunut ihan käsitteeksi :) Musta se on hieno nimi ja hieno aihe!

   Poista
  3. Hih. Niin se kaiketi on, toistaiseksi on kaidalla lulla pysytty ja vaatteet, asusteet ja kosmetiikka jääneet ostamatta.

   Poista
 5. Oi kuinka tunnelmallisia kuvia Porvoosta! Siellä pitäisi kyllä ehdottomasti käydä muulloinkin kuin kesällä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tarja. Kannattaa, oli meinaan vähemmän turisteja, auton sai kätevästi lähelle parkkiin ja kahvilassakin sai helposti paikan ;)

   Poista
 6. Kiitos ihanista jouluisista kuvista. Säästä huolimatta kauneutta on ympärillä kunhan muistaa katsoa. Ihanaa kun joku muistuttaa siitä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ulla. On sitä ympärillä tosiaan muutakin kuin harmautta, vaikka ei se ihan aina siltä meinaa näillä keleillä tuntuakaan.

   Poista
 7. Porvoo on niin kaunis kaupunki (vanha Porvoo siis :)) Ihania kuvia!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, vanha Porvoo on nätti, muuten se on valitettavan saman näköistä kun niin monessa muussakin Suomen kaupungissa :)

   Poista
 8. Oi, kävit ihan naapurissa! Porvoo on erityisen kaunis juuri vanhan kaupungin puolelta. Kun mennään uudelle puolella, on näkymät kuin mistä tahansa muustakin kaupungista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai niin sinuakin olisi tietysti voinut koettaa moikata samalla, ehkä muistan ensi kerralla :) Kaunis tuo vanha puoli on, sieltä saa aina niin kivoja kuvia :)

   Poista
 9. Porvoolaisena suosittelen viellä yhtä ehdotonta kohdetta, vaikkei se olekaan vanhassa kauungissa. Cafe Cabriole heti linja-autoaseman vieressä on maailman paras kakkuvalikoimaltaan ja tunnelmaltaan :)
  Suosittelen seuraavalle reissulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia vinkistä, kuulostaa herkkulliselta paikalta, pitänee sitä kokeilla seuraavaksi :)

   Poista
 10. Ihania kuvia! Niin tunnelmallisia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Enni. Vanha Porvoo on kyllä kaunis :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!