16.12.2013

La vie est belle.


Elämä on kaunista. Niin sanoo vapaasti käännettynä tämä suosikkihajuveteni ja mikä olisi parempi tapa aloittaa maanantaita kuin ajattelemalla, että elämä todella on kaunista. Tutustuin tähän hajuveteen viime vuonna aika pian sen lanseerauksen jälkeen. Ihastuin tuoksuun samantien enkä kovin kauaa aikaillut kun purkin kävin ostamassa. Ihastus on kantanut koko vuoden (ja liki kokonaan) yhden 30ml purkin läpi, joten aika oli ostaa uusi. Erään tavaratalon etuseteli saapui juuri parahiksi, mielellään ottaisin 10€ hinnasta pois.

Halusin 50ml pullon, vuoden aikana olin oppinut, että tämä on se "minun tuoksuni" ja siinä on hyvä pysytellä jatkossakin. Jostain tyylioppaasta luin, että omaa tuoksua tulisi vaihtaa kymmenen vuoden välein, joten toista vuotta viedään tämän parissa. Tuli edullisemmaksi ostaa näin joulun alla pakkaus, jossa oli muutakin kuin hajuvesi. Iltalaukku (jolle en vielä ole käyttöä keksinyt enkä edes sitä kuvannut) sekä ripsiväri että vartalovoide. Vartalovoidetta täytynee joskus kokeilla, ripsiväriäkin jossain vaiheessa.

Tämä oli myös viimeinen ostokseni ennen lakkoa. Se toinen joululahja itselleni, toisesta vielä myöhemmin lisää.

Mitä te pidätte tästä tuoksusta? Oletteko kokeilleet, onko tämä jonkun muunkin suosikki?

Kaunista maanantaita kaikille!


Life is beautiful. That is the name of my current favourite perfume. This being my last shopping before shopping strike, the other christmas present from me to me. I have been using this same scent for a bit over a year now and I think it's quite me. That is also what perfume in my opinion should be. Something that is just so you, that people actually know also, that it is you.

Have you tried this one? What did you think?

Have a beautiful Monday and hope you are all well!


12 kommenttia:

 1. Ei ole tuttu tuoksu minulle, sillä kovasti yritän vältellä kaikkia tuoksukokeiluja - minulla on jonkinasteinen tuoksuallergia ja menee pitkiä aikoja, jolloin en voi käyttää mitään hajuvesiä:( ja kovin olen trendeistä out, sillä oma lempituoksuni on pysynyt mukana yli 35 vuotta: Yves Saint Laurentin Rive Gauche - sitä on aina jemmassa ja sitä aina silloin tällöin uskallan käyttää;)
  Jouluntuoksuista viikkoa sinulle ja Kotinörtillesi♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuoksuallergiat ovat kyllä kurjia. Minunkin on käytettävä aika vähän, miehellä pukkaa migreeniä tuoksuista. En minäkään tuoksutrendeistä tiedä, tuosta sain testerin ja ihastuin kerralla :D Oman tuoksunsa öytäminen ja saaminenkin monien vuosien jälkeen on kyllä oikea lottovoitto :)

   Oikein hyvää viimeistä kokonaista viikkoa!

   Poista
 2. En ole tuota tuoksutellut, pullo on kyllä kaunis!

  Oma lempparituoksuni on muutaman vuoden ollut Korresin jasmine body mist, joka on ehkä aavistuksen hajuvesiä miedompi tuoksultaan. Huonoksi onnekseni tämän valmistus on lopetettu, joten hamstraamani varasto on enää kolmen pullon kokoinen. Sitten täytyy etsiä uusi suosikki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pullo mielyttää minunkin yksinkertaisuutta ihastelevaa silmääni :)

   Tuo on kyllä niin harmillista jos sen oman suosikin valmistus lopetetaan. Olin samassa tilanteessa monta vuotta kun Diorin suosikkini lopetettiin. Sitten törmäsin onnekseni tähän. Täytyy vaan toivoa, ettei heti tätä vedetä pois myynnistä.

   Poista
 3. Tuoksu ei ole tuttu, mutta näyttä herulliselta. Tekee mieli kokella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina kannattaa nuuhkutella, jos nenä kestää siis :)

   Poista
 4. Tää on ihana. <3Mun suosikki tällä hetkellä.Toivottavasti pukki tuo lisää ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihanaa, jonkun muunkin suosikki! Toivon parasta, että pukki osaa juuri tämän tietyn pullon sinne tuoda!

   Poista
 5. Tuo on ihana tuoksu! Hurahdin täysin kun testasin. Aion hankkia oman. Tosin sen käytössä on hyvä noudattaa varovaisuutta, sen verran vahvaa se on. Eikä tuoksu haihdu samaan tapaan, kuin muut miedommat. Löysin vasta tämän blogin, kun googlettelin laukkuja ja ihastuin tähänkin! Kiva blogi :-) t. Ines

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Ines ja tervetuloa lukemaan blogiani! Tuo on totta, tuo tuoksu pysyy kyllä hyvin eikä tarvitse paljon laittaa kun tuoksuu koko päivän hyvältä :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!