18.12.2013

Red for casual Sunday.


Sunnuntaina ylle valikoitui oikeastaan täysin sama kokonaisuus kun lauantaina illalla. Asukokonaisuus, siis se lauantai-illan, kuvattiin kyllä jo silloin mutta kun katsoin ensin auringossa otettuja kuvia päivän asusta ja sitten rapussa otettuja illan asusta niin totesin, että sunnuntaina uudelleen. Joten voi ei, samassa kokonaisuudessa kaksi päivää. Hih.

Tämä kokonaisuus on tämmöinen kerrosupukeutujan unelma, punainen neule kun on paksu ja lämmin, mutta ottamalla sen pois saa kokonaisuudesta kovin erilaisen. Mutta myös lämpimään sisätilaan paljon sopivamman. Sen takia alle valikoitui kaulakoru, antamaan jotain piristystä kokonaisuuteen. Punainen tuo kyllä pirteyttä asuun kivasti, muuten kun se on "ihan vaan vähän" tumma.

Sunnuntai jatkoi lauantain tapaista ahkeraa menoa. Kaupassa käynnin jälkeen seurasi lahjojen paketointioperaatio. Hieman edistettiin vielä erästä kesän prokkista ja hoidettiin muita pieniä hommia pois.

Miltä teillä vaikuttavat jouluvalmistelut?
Hyvää keskiviikkoa!On Sunday I wore this lovely outfit. I actually had the same one on on Saturday evening as well, but since there was absolutely no light at all in the evening to take photos I tought I could wear it again. Good one since taking out the red knit it meant I could wear it on hotter homes as well as outside with knitwear. Layers are thing here when it gets cold. A lot of them.

On Sunday we did quite many things as well, having made some grosery shopping and much other things we still managed to put papers on presents. But I think now almost all christmas things are made and I can just enjoy the upcomming holiday.

What about you? Is everything ready for Christmas?
Have a geat Wednesday and hope you are all well!

Neule/knit: Esprit // Pusero alla/Blouse under: Esprit // Hame/Skirt: Esprit //
Kengät/Shoes: Old // Kaulakoru/Neglace: Old // Laukku/Bag: Longchamp

14 kommenttia:

 1. Kiva asu ja samalla pukeutumisella/riisuuntumisella kaksi asua -> älykästä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. Pitää olla viileämmillä keleillä vähän kekseliäämpi, että ei ensin jäädy ja sitten siihen päälle vielä paahdu :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos SatuMaria, yksinkertaisuus on joskus kyllä valttia :)

   Poista
 3. Tykkään kovasti molemmista vaihtoehdoista! Sinulle sopii tuollainen kellohelmahame kauniisti. Ja kaunis olet taas muutenkin!
  Oikein mukavaa loppuviikkoa sinulle ja Kotinörtillesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Lady <3 Kellohameet ovat suosikkejani, pitäisi vaan löytää sopivia. Siis ostolakon jälkeen tietenkin, ei ennen sitä :)

   Hyvää loppuviikkoa sinne myös!

   Poista
 4. Ihquja nuo kummatkin asut, sopivat sinulle hyvin. :) Tuo punainen neule on kuin piste iin päälle.. ja kätevää, pois päältä jos hiki alkaa pukkaa. Ihana väri muuten!! Laukkukin on ihqu..ja saappaat ja.. Okei, koko paketti on. :) Itse en hameita osaa pitää, en ole näihin paksuihin jalkoihini löytänyt malliltaan sopivaa ja oikean mittaista. Ehkäpä joskus osuu kohdalle.. Mukavaa keskiviikkoa teille!
  T: Heidi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Heidi! Kiitoksia kovin paljon. Kerrospukeutuminen on kätevää tähän aikaan vuodesta, ei ensin hikoile ja sitten jäädy. Toivottavasti löydät vielä sen oman hamemallisi, jaksaisin uskoa, että jokaiselle on sellainen :)

   Hyvää tostaita!

   Poista
 5. Todella kaunis tuo punainen neule :) Pidän itsekin tuollaisista kauluksista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Herttarouva! Nuo kaulukset ovat aivan ihanat :)

   Poista
 6. Kiva on punaisen neuleenkin kanssa, mutta koska olen niin väritön ihminen niin mun mielestäni tuo kokomusta on kerrassaan ihana! Älyttömän hyvin sopii sinulle tiukka yläosa ja leveä helma. Kaunis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa sitä kokomustastakin tykätä, aika harvoin sitä itse enää pidän, mutta ei se tarkoita, ettenkö itsekin tykkäisi siitä :)

   Poista
 7. Ihana asu sekä punaisen kanssa että ilman. Molempi parempi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maiju! Punainen on kivan piristävä kyllä :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!