17.12.2013

To a good day.


"Hyvälle päivälle!" kohotimme maljamme lauantaina Kotinörtin, Arkeologin ja Arkeologin avomiehen kanssa. Istuimme rauhaisaa lauantai-iltaa päivän jälkeen jona kumpikin, kuten huomasimme, olivat saaneet paljon aikaan. Heille oli saatu uusia kaivattuja huonekaluja ja meidän päässämme monta pientä asiaa oli saatu hoidettua. Oli katsastettu auto (aina pieni jännityskohta vuodesta), ostettu Kotinörtille talvitakki ja saatu pestyä valtavat määrät pyykkiä koneen rullattua aamusta saakka ja tehtyä kotitöitä muutenkin. Myös muutamat työväenopiston kurssit tuli katsastettua valmiiksi imoittautumista varten.

Paljon tekemistä yhdelle päivälle päivän asukokonaisuus oli rentoudessaan ja helppoudessaan farkut sekä villainen slipoveri. Alle pitkähihainen t-paita niin johan mentiin tyytyväisenä eteenpäin. Kivan rento kokonaisuus kaikkineen, sellainen jossa jaksaa mennä vaikka koko päivän jos niikseen tulee.

Tällaisia vapaapäiviä sattuu aina välillä, vaikka syksy onkin imenyt mehut aika loppuun, niin ehkä se jossain vaiheessa helpottaa, toivottavasti ainakin. Loma nimittäin kyllä nollasi kyllä univelat, mutta akkuja se ei kokonaan valitettavasti ladannut. Syksy ja talvi tähän mennessä ovat olleet rankimpia aikoihin, jonka seurauksena myös jaksaminen ruuan ja liikunnan suhteen on lopahtanut. Niihin kun pitäisi keskittyä ja en ole jaksanut. Kurjaa kyllä, mutta aloitetaan jälleen alusta niin ehkä se jaksaminenkin palautuu. Lauantainen tehospurtti ainakin todisti, että asioita saa vielä sentään aikaan kun yrittää.

Tämmöisistä tunnelmista oikein hyvää tiistaita!


"To a good day!" said we on Saturday spending some quality time with dear friend couple. Lot's of small things were made and many time they are those small things that feel like huge ones since there are so many of them. For a day that had a lot of errans to run on it I chose this relaxed outfit. Jeans and some wool and then some. Nice and comfy outfit.

I think a lot of people around me have had a tough autumn and beginning of winter. Maybe it all get easier at one point. At least I hope so. Tough I was just on holiday it feels like I have not been in one. Yes I slept well, but still think my stress is quite high up at the moment. One thing being me just not going out and eating bad stuff. I'll try my best to change that, since this is not a good thing to continue like this. 

There are my toughts at the moment, I hope you are all well and have a great day!

Neule/Knit: Mom made // Pusero alla/blouse under: Old // Farkut/Jeans: Evans // Huivi/Scarf: Mexx //
Kengät/Shoes: Tommy Hilfiger // Laukku/Bag: Longchamp

16 kommenttia:

 1. Tsemppiä sinne : ). Samoissa tunnelmissa täällä...

  VastaaPoista
 2. On ollut aika rankka syksy täälläkin mutta täytyy vaan yrittää jaksaa. Kevättä kohti mennään, ehkä se valo tuo lisää energiaa.

  Laukku on toisi ihana ja tykkään myös koko asusta huiveineen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se valo sitten auttaa, vielä kun sinne saakka pääsemme :)

   Laukku on kyllä kaunis, yksi suosikeistani.

   Poista
 3. Tätä mehuttomuutta näyttää olevan liikkeellä. Itse olen nyt nähnyt valoa jo tunnelin päästä. Ihanan piristävä huivi, joka tuo asuun särmää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitettavasti. Ajattelin, että joskus kertoisin täälläkin, että välillä on tämmöisiäkin hetkiä :)

   Asu näytti kovin valjulta ilman jotain piristysruisketta ja mikä piristäisi paremmin kuin punainen.

   Poista
 4. Mukavaa tiistaita. :)
  Itse voisin kanssa Uuden vuoden jälkeen painua talviunille ja herätä huhtikuun eka päivä kevääseen. Vaan voi voi kun ei ole karhu. Pakko talsia talven ja pakkasten läpi päivä kerrallaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä luotan kovasti siihen, että uuden vuoden jälkeen päivä on pidempi ja pahin valottomuus (ja kiire?) olisi takana päin. Kyllä tästä selvitään vielä, hyvää tiistaita :)

   Poista
 5. Minullakin on ollut tosi rankkaa jo muutaman vuoden ajan. Yllättäen huomasin, että kulttuuririennot antavat hurjasti energiaa, nyt on ihan suhtpirteä olo, vaikka yleensä opet on tähän aikaan enemmän tai vähemmän puolikuolleita :D. Jaksuja <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kulttuuri antaa palon, aivot saavat muuta ajateltavaa ja tekemistä. Kelpaa täällä ainakin.

   Kiitos ja jaksamista sinne myös! <3

   Poista
 6. En tiedä mitä lie kaamosahdistusta tai muuta, mutta huomaan syksyjen muuttuvan vuosi vuodelta hankalimmiksi (ja siis ihan vaan omakohtaisesti, älä nyt missään nimessä ajattele, että tästä se nyt sitten alkaa ;)) Mutta uskotaan ja luotetaan, että kyllä se siitä helpottaa, kun kevättä kohti käydään. Voimia ja jaksamista sinulle!

  Farkut ja joku kiva yläosa on ehkä maailmankaikkeuden helpoin ja mukavin vaate, jolla voi ihmisten ilmoille lähteä. Mukavuudessaan voittaa ainoastaan verkkarit ja villasukat, mutta niissä ei viitsi kovinkaan pitkälle kotioveltaan hipsiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos PauMau. Se on kyllä niin, että on oluotettava kevään ja valon tulevan vielä jossain vaiheessa.Itselläni se kyllä helpottaa huomattavasti, joka vuosi. Paljon jaksamista sinulle myös!

   Farkut + yläosa on ollut ratkaisuna täällä kun on kiire eikä tiedä mitä pukisi päälle. Lopulta farkuista saa ihan okei työkelpoiset myös jakun ja siistin puseron kanssa, ainakin yksivärisistä. Vapaalla niitä tulee pidettyä sitten senkin edestä :)

   Poista
 7. Mä oon ahdistunut tästä pimeydestä! Oon syntynyt niin väärään maahan. Ihana toi neuleliivi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ootko kokeillu kirkasvaloa jos ne auttaisi? Mulla auttaa nimittäin sarastusvalo heräämiseen hyvin :)

   Neuleliivin kiitokset vien äidille :)

   Poista
 8. such a pretty sweater! I love the design on it :)

  VastaaPoista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!