24.1.2014

Best winter office meeting outfit?


Minulla on aina aika ajoin niitä päiviä, kun on tarve istua kokouksesta toiseen neukkarissa. Silloin olisi kovin suotavaa, että asu pysyisi hyvässä kunnossa ja mielellään edes kohtalaisen rypistymättä. Olen monesti valinnut asukseni näissä tilanteissa mekon, koen sen olevan luontaisemmin minua kuin vaikka jakkupuvun. Ongelmaksi talvella on muodostunut viileys. Meillä ei ole mitenkään lämmin neukkari ja vaikka omalla paikalla töissä voinkin istua huopa jalkojen suojana, niin se ei oikein kokouksissa ole toimiva kokonaisuus. Kokouksesta riippuen toki, myönnän.

Omaksi suosikikseni on muodostunut tämä kokonaisuus, kauluspaita jonka päällä on Äidin tekemä villamekko yhdistettynä paksuihin sukkahousuihin. Töissä jalassa ovat kyllä avokkaat. Täysvillainen mekko on lämmin ja vaikka se ei ole ehkä blogissa näkynyt kovin usein, niin ahkerassa käytössä se on kyllä ollut. Pysyy muuten rypyttömänä ja kuosissaan tuo kaunokainen.

Onko teillä jotain varmaa kokouspäivien rypytöntä kokonaisuutta? Ja jos joku tietää miten kauluspaidan hihat pysyisivät rypyttöminä niin vinkkejä otetaan vastaan.

Hyvää perjantaita ja alkavaa viikonloppua!


Every now and then I have days, when I spend my office day sitten in different kind of meeting. Then it it important for me to wear clothes that look good and tay with out that many wrinkles. I usually wear a dress on days like that. For me that is better than blazer and skirt. Trouble on these winter months has been that out meeting rooms seems to be a bit cold. So even if I can sit at the office with blanket on my feet, it's not something I'd wear on meeting (deppending on meeting offcource).

My latest favourite has been this outfit. Blouse with woollen dress my Mom made for me. With some pumps at the office, not winter shoes. That dress is so warm and even tough you might have not seen that so much in the blog, I have been wearing it quite much this winter. 

What is you favourite office meeting outfit?

Have a great Friday and hope you are all well!

Pusero alla/Blouse under: Mexx // Mekko/Dress: Mom made // 
Kengät/Shoes: Old // Laukku/Bag: Longchamp

16 kommenttia:

 1. Yhdistäisin kokonaisuuteen vielä muhkean huivin ja pitkävartiset saappaat ja asu olisi täydellinen :) (Ei se nytkään huono ole!)

  -Päikkis-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Päikkis. Ei huono idea, huiveja on kaapissa kyllä. Pitkävartisten saappaiden ongelma on niiden pohjat, omani ovat syysversioita eli liian ohutpohjaisia ja liukkaitakin vielä. Siksi töissä ne avokkaat :)

   Poista
 2. Tämä mekko on kyllä ihana ja sopii niin sulle. Hyvän mallinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maiju, Äidillä on onneksi tuo taito tehdä kauniita neuleita.

   Poista
 3. Onpa kaunis mekko! Itsekin olen vähän etsiskellyt tuollaista vähän hiihtohenkisiä kuvioita sisältävää mekkoa… Siis tuollaista siistiä ja toimistokelpoista mutta kuitenkin oikein pakkaskelin mekkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ninnumaaria. Äiti onneksi osaa neuloa, muuten etsisin edelleen sopivaa ja toimivaa mekko pakkaskeleihin :)

   Poista
 4. Tuota mekkoa kyllä kelpaisi täälläkin pitää - mutta ei löydy tuollaisia kaupan hyllyiltä.
  Mukavaa viikonloppua sinulle ja Kotinörtille - toivottavasti et joudu kokoustamaan tänä viikonloppuna;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Lady! Ei valitettavasti löydy ei, mekko on kyllä koetettu ostaa yltäkin :)
   Oikein hyvää viikonloppua sinne myös, ei tänä viikonloppuna kokousteta, tullaan sinne varsinaiseen Suomeen käymään huomenissa ihan ystäviä tapaamaan :)

   Poista
 5. Kaunismekko!
  Itsekin paljon kokoustavana pyrin löytämään kokouspäiviksi (kuten yleensäkin töihin) rypistymättömiä vaatteita. Yleensä just neuleet ja mekot toimii hyvin, jos ei jakkupukua halua pukea.

  Juu, minäkin otan vastaan vinkkejä tuon kauluspaidan rypistymättömyyden keksinnöistä! Yleensä mulla on kauluspaidan päällä villatakki tai bleiska, just tuosta syystä. Ja sit kun itse istun vielä usein "kädet sylissä, puuskassa ns" nii sit se paita on rypyssä vielä mahastakin...ääh.
  Tosin olen huomannutnyt eroja materiaaleissa...ostin nimittäin itselleni Filippa K pukupaidan ja kärvistelin sen hintaa...mutta kyllä se vaan on ihan eri , uokkaa kuin mun entiset hm paitikset. Silittäminen supersuoraksi meni ihan kuin unelma, vaikka paita oli pesun jälkeen tooosi ryppyinen. Ja se oli sitä luokkaa illalla, että sen olis voinut pukea jopa seuraavana päivänä uudelleen, mitä ei toden totta yleensä paitisten kanssa, varsinkaan valkoisten, voi tehdä! Joten olen iloinen, että satsaus kannatti! Mutta onhan se hinta toki moninkertainen verrattuna moneen muuhun. mutta jos pitää olla siistinä koko päivän, niin olk kyllä sen väärti.
  Toinen mikä voisi auttaa, on silitystärkki hihoihin, kaulukseen jne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mapsi! Rypyttömissä vaatteissa on itselläni petrattavaa vielä, puseroissa lähinnä. Muuten ne ovat alkaneet jo löytymään kaappiini.

   Joo jakun kanssa ihan sama tunne, rypyssä se on aina se purseo, olen hiljalleen taipumassa taas niihin sifonkipaitoihin. Eivät meinaan rypisty :) Pitää harkita hinnaakkaampaan kauluspaitaan investointia, se olisi etenkin niinä päivinä kun kauluspaidalle on tarve niin ihan hyvä olla kaapissa olemassa. Ensihätään tosin kokeilen tuota silitystärkkiä, lienee Filippan paitaa edullisempi kokeilu. Kiitos vinkistä!

   Poista
 6. Kauluspaidat ovat viime vuosina jääneet käyttämättä, kun inhoan silittämistä ja rypistyviä vaatteita. Blazereitakaan en pahemmin ole käyttänyt aikoihin, yläosana on yleensä aina neuletakki ja joku kiva toppi tai mekko ja neuletakki.

  Naisille ei ole läheskään niin paljon anticrease-viimeisteltyjä tai easy care-paitoja kuin miehille. Niistä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla se on kovin kausiluonteista, välillä on toppi ja sifonkipuseroa, välillä sitten taas mennään kauluspaidalla. Riippuu silitysinnosta, myönnän kyllä.

   Kaipaisin minäkin enemmän noita easy care paitoja naisten puolelle enemmän, miehellä niitä on useampi ja ovat kyllä huomattavan paljon helpompia.

   Poista
 7. Kaunis tuo mekko! Eipä ihme että sitä on yritetty päältäkin ostaa...:) Tuo "hihattomuus" on musta kiva juttu, riippuen mitä laittaa alle niin mekko taipuu moneen menoon. Äitisi on aika taitava noiden puikkojen käyttämisessä ja mallien keksimisessä. Tuo hihojen sileänä pysyminen on kyllä vaikeaa. Materiaali kuin materiaali, niin tuppaa rypistymään...:( Mulla on kaapissa yksi paitapusero, joka on oikeastaan jerseytyyppistä matskua, kaulus ja mansetit vaan kovetettu. Se ei rypisty, se on mun sellainen pika-apu jos tarvitsee näyttää siistiltä...:) Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari! Hihattomuuson kyllä hyvä, saa vähän alla olevalla paidalla muutettua kokonaisilmettä. Vaikka alla kyllä monesti on valkoinen pusero. Äiti on ihan huippu puikkojen kanssa, mallit monesti ovat mukaelmia muualla nähdyistä, minä en osaisi.

   Leppoisaa sunnuntaita!

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!