7.1.2014

Blue and brown, with some white.


Sininen ja konjakki ovat mielestäni kovin kaunis väriyhdistelmä. Kun tähän lisää vielä valkoisen piristämään kokonaisuutta, niin olla kyllä juuri "miun maun mukkaan" kootussa kokonaisuudessa. Niin myös tämän asukokonaisuuden kanssa. Tämmöinen luottokokonaisuuteni: farkut, kauluspaita ja neule. Pidän siitä yhdistelmänä valtavasti, käytän tätä myös töissä aika ajoin. Onhan se vähän preppy, mutta toisaalta saahan se ollakin, kuka sitä kieltää?

Näin tiistain kunniaksi on edessä paluu arkeen, meillä se aloitetaan suunnistamalla sisääntehtyjen tuntien varassa aamusta Mankkaan Akselille kirpparille (tervetuloa vierailemaan pöydän 58 vaatepaljoudessa!). Aika paljon vaatekaapista lähti pois tuotteita ja ihan hyvä niin, on hirveän paljon helpompi valita, mitä pukee päällensä kun näkee vaatteensa.

Tämmöistä meillä tänään, pitkä viikko kera kirpparin siis edessä, mutta ihan kivaa minusta ainakin palata arkeen. Meillä alkaa tänään Kotinörtin kanssa myös lavatanssikurssi eli kaikkea vinkeää ja jännää tiedossa tälle keväälle.

Hyvää tiistaita!For my taste, blue and brown look good. But I do like to add some white to it, since it makes the outfit look more fresh in to my eye. Same with this outfit, quite basic one: jeans, blouse and knit. Something I like to wear even at the office on those casual days. It looks a bit preppy, but I don't think that such a bad thing after all.

Today it's back to "normal life" after quite much of holiday days (not complaining tough!). Already on my holiday at the begining of December I went through my wordrobe and today we get much stuff on sale to local fleemarket. I like my wardrobe now days, I can actually see my clothes!

Today also starts danc-class I go to with my husband. So basics on walz, tango and so on. I love dancing so I can't wait. So much things for this week but also some great things to come this spring. I think it's going to look good.

Have a great Tuesday all!

Neule/Knit: Tommy Hilfiger // Pusero alla/Blouse under: YourFace // Farkut/Jeans: Evans //
Kengät/Shoes: Tommy Hilfiger // Laukku/Bag: Longchamp

20 kommenttia:

 1. jätä jo se mulberryn huivi, ei enää jaksa.

  VastaaPoista
 2. Lavatanssi kurssi kuulostaa kivalta idealta :) Minun pitäisi myös viedä kirpparille vaatteita, niitä onkin kertynyt jo aika kasa. Yritän nyt tosissani karsia ne viimeisetkin ei käytetyt vaatteet pois tilaa viemästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on kummallakin kaksi vasenta jalkaa ja hyvin heikko rytmitaju niin saa nyt nähdä, miten me kaksi sitten saamme tanssittua :D Kyllä noita tavaroita oli aivan valtavasti täällä hinnoiteltavana, varmasti tulee paljon vastaan vielä, mutta keväälle sitten vaan uutta aikaa, parempi saada pois nyt kun noita kasseja on "muutama" ;)

   Poista
 3. Mä sain lomalla aikaiseksi siivota vaatehuoneen. Mulla olisi kolme pussillista, joista mietin, että laittaako suoraan kierrätykseen vai katsoisinko vielä lisää tavaraa ja varaisin sitten kirppispaikan.

  Kaunis asu, jälleen kerran! Lavatanssikurssi kuulostaa kyllä hauskalta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä siivosin vaatekaappeja jo joulukuussa loman aikana, nyt vaan vähän täydensin. Kyllä sitä ihmisellä on uskomaton määrä tavaraa, minulla ainakin! Kyllä se kirpparille kannattaa, minusta ainakin, viedä, jos vaan on vähänkin enemmän tavaraa.

   Kiitoksia, tykkäsin itsekin tuon kokonaisuuden yksinkertaisuudesta :)

   Poista
 4. Lavatanssikurssi, wau! Pitäkää hauskaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ansku, jännittyneinä ollaan juurikin menossa katsomaan millainen se kurssi mahtaisi olla :)

   Poista
 5. Hitsi, oon kade lavatanssikurssista! Yksissä polttareissa olis päässyt kokeilemaan, mutta jouduin aikatauluongelman vuoksi skippaamaan sen silloin. Joskus on kyllä vielä ehdittävä koklaamaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä en osaa sanoa mitään, vasta ollaan menossa sinne, mutta eiköhän se ihan hauskaa ole. Toivotaan ainakin niin :)

   Poista
 6. Kivan reipas asu - ja väriyhdistelmä kohdillaan. Minä en enää pitkään aikaan ole saanut aikaiseksi kirppareille mitään viedä - siellä kun pitää käydä vähän väliä järjestelemässä. Olen laittanut kaikki Pelastusarmeijalle. Tai muuten kiertoon. Mutta ihan liian paljon on vielä laittamatta.
  Oikein hyvää alkanutta viikkoa ja kepeitä askelia tanssikurssille sekä sinulle että Kotinörtillesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Lady! <3 Kirpparille vietiin tavarat aamulla, loput sitten menevätkin UFFin laatikkoon tai jonnekin vastaavaan kierrätykseen.

   Kiitoksia toivotuksista, saas nähdä miten kahden vasenjalkaisen oikein käy :)

   Poista
 7. Onpa siellä keväisen näköistä. Ihailen aina noita sun neuleita, muta sitten kun yritän etsiä kaupasta vastavia niin en löydä mitään. Pitää käydä Tommyn kaupassa, jospa siellä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marre, keväistä täällä on, mutta eikös sitä sadetta luvattu lumen muodossa perjantaina viimeistään. Tommylta ja GAPilta olen minä noita puuvilla- ja merinovilla neuleita viime aikoina ostanut, Espritiltä sitä aikaisemmin. Toivottavasti löytyy sopivia sinullekin.

   Poista
 8. Voi että tuo laukku on sitten kauniin värinen!
  Lavatanssikurssi kuulostaa hauskalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Caelia, se on kyllä ollut heti ahkerassa käytössä siitä saakka kun se hankittiin :)

   Poista
 9. Lavatanssikurssi kuulostaa niin kivalta : ) Tuo laukkusi on niin namu ja myös tyylikäs & ajaton.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiina, laukku on kyllä vapaa-ajan suosikkina nyt ollut jo pari viikkoa, hyvä kun malttaa kotiin jättää.

   Poista
 10. Voi... kun sä olet reipas. Taas olet saanut sellaisenkin aikaiseksi... Mä en vaan saa kamoja minnekään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos nyt rehellisiä ollaan, niin reipas piti olla jo alkusyksystä vaan eikös tässä laiskoteltu monta kuukautta noiden kanssa kunnes lomalla reipastuin uudelleen. Ei tässä mikään kovin nopea olla oltu :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!