31.1.2014

Casual stripes.


Kuten jo eilen kerroinkin, raidat yhdistän aina kevääseen ja tätä jakkua olen varovasti jo pari kertaa pitänytkin. Viime kevään ostos oli syksyn hissuksiin kaapissa kunne se nyt jälleen tuntuu kertakaikkisen oikealta ja hyvältä yllä. Tämä jakku on siitä kätevä, että se menee niin rennommassakin menossa kun töissäkin. Tässä rennommassa lookissa se toimii hyvin farkkujen ja trikoopuseron kanssa, toimistossa vaatisi lisäkseen ehkä siistimpiä housuja ja jotain muuta puseroa. Sunnuntaina kuitenkin riitti varsin hyvin tämä rennompi versio, jossa jakku oikeastaan ennen kaikkea korvasi sen pitkähihaisen puseron.

Millainen vaate jakku on teille? Voiko sellaista pitää vapaalla ollenkaan vai onko se vaan suoraan työvaate? Kenties juhlavaate vai käytättekö ollenkaan?

Hyvää perjantaita ja tammikuun viimeistä!As I told you yesterday I love stripes. For me they are ment to wear at spring time and already at the end of Janyary I'm so ready for spring to come. I've been using this blzer for couple of times, but only few times since Autumn. Now I think it's time to get it to use again. I like how many ways I can use it. It's great for those casual days like this sunday, but it can also be worn at the office. Just with a bit different things.

What do you think about blazers? Do you use them at all and if, when?

Have a great Friday!

Jakku/Blazer: Lindex // Pusero/Blouse: Esprit // Farkut/Jeans: Evans // Kengät/Shoes: Old // 
Laukku/Bag: Longchamp // Huivi/Scarf: Mulberry

22 kommenttia:

 1. Your jacket is way cute!
  www.kierramakayla.blogspot.com
  xoxo

  VastaaPoista
 2. Tässähän on kaikki oleelliset! Jakkuja pidän välillä enemmän ja välillä vähemmän. Jossain vaiheessa jopa jakkupukuja, mutta niiden käyttö on viime aikoina jäänyt aika vähiin. Mukavaa perjantaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Tiina! Minullakin jakkupuvut ovat jääneet vähiin, joskus on pakko ja silloin laitan. Muuten rennommassa kokonaisuudessa :)

   Hyvää perjantaita!

   Poista
 3. Huomenta, kylläpä on kaunis ja rennon näköinen asu, samoin sinä : ). Mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Virpi. Kiitoksia, kyllä sunnuntaisin yleensä jaksaa hymyillä ;)

   Hyvää viikonloppua!

   Poista
 4. Tykkään tästä asusta! Raidat on aina kivoja. Ihania kuvia myös! :)
  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maria! Raidat ovat minusta aina ihanat ja kuvistakin pidän itse :)
   Hyvää viikonloppua!

   Poista
 5. Sulle sopii tämä raitatyyli kyllä niin hyvin. Hyvää perjantaita myös sulle.

  VastaaPoista
 6. Olen jo aikaisemmin ihastellut tuota sinun jakkuasi ja kyllä se vaan edelleen on kaunis. Ihanat kuvat sinusta :)
  Itse käytän jakkua myös vapaalla, riippuu toki tilanteesta. Ostoksilla, taidenäyttelyissä jne. korvaan jakulla usein neuleen.

  Mukavaa perjantaita !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sara. Tuo jakku vaikutti kyllä olleen kertakaikkisen loisto-ostos.

   Olen huomannut tekeväni samaa, neuleen tilalle on etenkin joku rennompi jakku monisti päätynyt.

   Hyvää perjantaita!

   Poista
 7. Jakut ovat ehdottomasti yksi monikäyttöisimmistä vaatekappaleistani! Niillä saa kivasti tuotua särmää asuihin, mutta toisinaan ne soveltuvat ikään kuin takiksi rennompaankin lookiin. Todella hyvältä näyttää myös sinun asukokonaisuutesi!! :)<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta, jakku taipuu kyllä moneen menoon, etenkin värikkäämmät, muta miksi eivät ne vähemmänkin värikkäät :)

   Kiitoksia kauniista kommentistasi <3

   Poista
 8. Jakku käy niin arkeen kuin juhlaan. :)

  VastaaPoista
 9. Oi joi , kevät jo koittaa asusi myötä ;) Nykyisin pidän itse jakkua aika harvoin , nuorempana enemmän. Johtuneeko mukavuudenhalusta vai mistä , mutta neuleet ovat enemmän mieleeni. Pari käyttökelpoista jakkua löytyy kyllä kaapista , pitänee kokeilla .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin sitä luulisi, kunnes sitä lunta taas tuprutti taivaalta :D Mänä olen tykästynyt näihin rennompiin jakkuihin tällä hetkellä, eihän tuo nyt mikään maailman tiukimmasta päästä oleva tuokaa ole :)

   Poista
 10. Kaunis ja raikas tuo sinun jakkusi!

  Itse käytän paljon erilaisia jakkuja, niin töissä kun vapaallakin. Vapaalla sitten astetta rennommin esim. repaleisten farkkujen, conversejen ja printtipaidan kaverina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Caelia! <3 Printtipaita ja jakut ovat kyllä itsellenikin mieleen, ne täydelliset repalaiset farkut sen sijaan vielä hakusessa.

   Poista
 11. Tuo raitajakku on niin kaunis ja sinun innoittamana ostinkin sen kesällä itsellenikin. Pidin tuota paljon viime kesänä boyfriend farkkujen kanssa ja se oli sopivan rento ja kesäinen asu.
  Tykkään jakuista, mutta nyt niitä on tullut pidettyä kovin vähän. Ehkä kevättä kohti taas enemmän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tara! Kyllä se jakkuinnostus siltä taas nousee, oli minullakin tuossa välissä vähän kateissa, mutta nyt taas pitäisin pelkästään niitä :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!