14.1.2014

Forgotton office outfit.


Tämän kokonaisuuden kuvat olivat unohtuneet vallan kokonaan koneelle, aika tarkalleen viikko sitten yllä ollut työkokonaisuus jossa on oikeastaan aika pitkälle kaikki elementit, jotka tämän hetken työpukeutumisestani löytyvät. On suorat housut (joko nämä ruskeat tai sitten saman malliset harmaat). On simppeli neule huivin kanssa tai pusero jakun ja huivin kanssa. Tämmöisissä minä tykkään mennä ja pysyn lämpimänäkin. Huivia olen monesti puolustanut, puolustan edelleen, käytän sitä todella sisällä töissä noin. Vanha talo, vetävät ikkunat ja kunnon ilmastointi yhdistelmänä tarkoittaa varmasti jumittuvia niskalihaksia ilman villaista huivia suojanaan. Myös kesällä.

Olen myös viime aikoina kaivanut taas kaapista tuon useamman vuoden vanhan Michael Korssin laukun. Jostain syystä se on muutamana päivänä tuntunut varsin ajankohtaiselta. Etenkin niinä, kun on pitänyt töiden puitteissa liikkua paikasta toiseen, mukana tarvitaan muutakin kuin vaan pienen käsilaukun tavarat ja kahta laukkua ei millään haluaisi kantaa mukana. Oikein toimiva, laatuhan siinä on olemassa hyvä ja vaikka se dustbagissa tovin lepäsikin, niin ei se siitä mihinkään mennyt. Vielä kun muistaisi, että en tunkisi sitä täyteen tavaraa.

Miten teidän viikkonne on siellä pyörähtänyt käyntiin? Täällä ollaan taas tänään menossa lavatansseilemaan. Hauska laji, ennen kaikkea hauskaa yhdessä tekemistä. Rytmissä pysymisestä en olisi niinkään varma, mutta ei kai se ole tärkeintä, kun reipas yrittäminen.

Oikein hyvää tiistaita!


I totally had forgetten photos from this outfit. Photos were taken one week ago already. It shows quite well what I like to wear at the office right now. Trousers with knit or with blazer. Simple outfit, but always with scarf. Why? Old building means a bit cold, so scarf makes sure, that my neck is not freezing. It's always a good thing, also on summer time.

I have also "found" this trusted old Michael Korss bag again. It's just perfect size for those days that I cant stay at one place but need to go from place to place work related. And don't want to take two bags with me offcourse. Useful one that one.

How is your Tuesday? Hope you are all well!

Neule/Knit: GAP // Housut/Trousers: Mark's and Spencer // Huivi/Scarf: Marja Kurki //
Kengät/ Shoes: Tommy Hilfiger // Laukku/Bag: Michael Korss

24 kommenttia:

 1. Nuo housut on hyvän malliset . Yhdistelmä on mukavan ja lämpöisen näköinen ja nyt saakin olla , mittarissa - 15 astetta - hrrr! Kuulasta pakkaspäivää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anneaulikki. Housut ovat kyllä mukavat minustakin, tuossa yhdistelmässä tarkenee kyllä, kunhan muistaa pitää huivin kaulassa (ja laittaa kunnolla päälle ulos mennessä :D ).

   Hyvää tiistaita!

   Poista
 2. Suorat housut ovat aina tyylikäs työasu - ja villapaidat ovat tarpeen näillä keleillä. Edelleenkin vain tyydyn ihailemaan noita sinun huivejasi ja taitoasi käyttää niitä. Täytyypä käydä illalla vähän vilkaisemassa niitä sinun taannoin laittamiasi vinkkejä, miten monilla eri tavoilla huivin voi sitoa. Nyt nimittäin viimeistään on huiveille käyttöä!
  Kirpakkaa tiistaipäivää sinne ja kepeitä tanssiaskelia sekä sinulle että Kotinörtillesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän ne ovat, toimivat kyllä monessa tilanteessa. Nyt on kyllä mitä mainioimmat kelit niiden huivien opettelun kanssa kyllä!

   Hyvää keskiviikkoa!

   Poista
 3. Olen pyörätuolissa istuva nainen 46v. olen seurannut blogiasi n2v

  Olen pyörätuolissa istuva nainen 46v.


  Olen pyörätuolissa istova nainen.


  Olen pyörätuolissa istuva nainen. Olen seurannut blogiasi n2v. Mielestäni tunnut symppikseltä ja positiiviselta ihmiseltä ja sinulla on hyvä vaatemaku. Sairastin aivoinfarktin vuosi sitten ja koko vasen puoli halvaantui.


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa. Mukava kuulla sinusta, on aina kivaa kuulla lukijoista, ihana kuulla, että olet ollut blogin mukana melkein alusta saakka :)

   Poista
 4. Näpsäkkä kokonaisuus! Miten tuntuukin, että näistä lumettomista taustoista on paljon pidempi aika kuin muutama hassu päivä =D!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllä sitä niitä kaipaa joo hiljalleen takaisin, ainakin jos minusta kysytään ;)

   Poista
 5. Kiva kokonaisuus<3 Nuo housut ovat kadehdittavan hyvän malliset! Ruskeita suoria (mielellään meleerattuja, jotta koirankarvat eivät näkyisi) aika leveälahkeisia housuja kaivattaisiin tähän huusholliin. Vinkkejä otetaan vastaan...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari! <3 Olen hirveän huono suorien housujen kanssa, Tallinnan Mark's and Specerillä nuo tulivat vastaan :)

   Poista
 6. Ihana tuo huivi! Minäkin käytän huivia töissä, koska istun suoraan jonkun venttiilin alla, josta puhaltaa koko ajan kylmää ilmaa...hrrr...mutta muuten on kyllä paras paikka koko toimistossa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna. Jos ihan totta puhutaan, niin monena päivänä on vielä huopa jalkojen suojana, meillä on sen verran viileä siellä. Mutta muuten hyvä paikka :)

   Poista
 7. Love the way the scarf ties the whole outfit together

  www.highheelsandtutus.com

  VastaaPoista
 8. Heipä hei Dahlia !
  Eksyin tänne aivan kerta kaikkisen sattumalta, hupsista. Hyvänmalliset housut Sinulla. Mistä yleensä tilaat tai hankit niitä, tätäpä vain päätin lähteä kyselemään.
  Pakkasterveisin,
  Etelä-Rannikon Friidu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Etelä-Rannikon Friidu! Kiitoksia kovasti. Housut ostan farkut Espritiltä tai tilaan/ostan Evanssilta. Suorat housut olen monesti ostanut Mark's and Spcenriltä. Nämä ovat Tallinnasta josta ostin ruskeat samanlaiset. Ostan siis ennemmin itse sovittaen kuin tilaamalla, ellen tilaa samaa mallia kuten farkuissa :)

   Poista
 9. Voi miten kaunis huivi, ihanat värit! Itsekin olen töissä huivi kaulassa (tai harteilla) lähes vuoden ympäri. Vilukissa mikä vilukissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Caelia! Kyllä huivilla on käyttöä ahkerasti koko vuoden läpi täällä myös :)

   Poista
 10. Nätti asu :). Itse en juurikaan tykkää ruskeasta, mutta ainakin tuohon asuun nuo housut sopii :). Tai riippuu vähän materiaalistakin missä ruskea on kiva. Esimerkiksi monet nahkaiset ruskeat jutut on ihania. Oon joskus ihastellut jotain nahkaisia isoja ruskeita nojatuoleja ja monia laukkuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä tykkään ruskeasta, mutta materiaalilla on kyllä paljon vaikutusta itsellenikin. Nahkatakissa se on hyvä, housuissa pidän myös, samoin joissain huiveissa. Ruskeaa jakku taas en oikein osaa käyttää, siinä missä käsilaukkuja rakastan ruskeina.

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!