28.1.2014

Saturdays travelling one.


Lauantaina suuntasimme kulkumme Kotinörtin kanssa kohti Turkua. Reissukokonaisuus ja samalla koko lauantain kokonaisuus oli vähän vaisun värinen kunnes keksin vaihtaa ruskeat housut punaisiin, johan tuli kokonaisuuteen kaivattua säpinää. Olen jostain syystä vallan ihastunut kirkkaan värisiin housuihin tällä hetkellä, minä joka en olisi vielä kolmisen vuotta sitten sellaisia kuvitellakaan ylleni. Toisaalta piristävät värit sopivat myös housuihin, ehkä siis joskus opin pitämään erilaisia kuvioitakin ylläni.

Muutoin kokonaisuus on tuttua ja turvallista ruskeaa vähän lisättynä valkoisella. Toimiva ja raikas kokonaisuus minusta, etenkin tämän lisävärin kanssa. Lentolaukkukin pääsi kuvaan, mikähän siinä muuten on, että minä en ainakaan osaa kyllä matkustaa mitenkään kevyesti, tuokin laukku oli aivan täynnä jo mennessä. Ehkä se kevyesti matkustamisen käsite joskus vielä aukeaa.

Hyvää tiistaita!On Saturday I had on this quite basic outfit. I actually tought it was a bit boring, and then I changed trousers on to these red ones. Makes a huge difference. I would not have ever said yes to colourful pant about three years ago. So people can change, at least on tought waht to wear. Maybe one day I'll wear prints as well, who knows.

Have a great Tuesday all!

Neuletakki/Cadigan: JackPot // Pusero/Blouse: GAP // Housut/Trousers: s.t.i. // Kengät/Shoes: Old // 
Käsilakku/Handbag: Longchamp // Lentolaukku/Travelbag: Esprit // Huivi/Scarf: Mulberry // 
Takki/Coat: Didrikson

12 kommenttia:

 1. Jälleen kerran todella kiva asukokonaisuus!!! Ja nuo kengät näyttävät todella mukavilta... :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Elisabete. Nuo ovat kyllä varsin mukavat jalassa nuo kengät, niissä jaksaa kävellä :)

   Poista
 2. Tuo kokonaisuus on hyvä: kauniit värit ja nuo oranssiin (?) vivahtavat housut käyvät mainiosti. Neuletakki on hieno, tykkään itse kovasti neuleista ja tuollaisista pidemmistä neuletakeista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. Valo vääristää housuja, ne ovat semmoiset vadelmaan eli siniseen (?) taittavat ennemmin kuin oranssiin. Mutta kivat ne ovat kyllä. Neuletakkia olen samanlaista koettanut hakea toistakin, vielä ei ole löytänyt, mutta etsintä jatkuu :)

   Poista
 3. Kaunis asu taas kerran :) Voi kuule, et ole ainoa, jolle matkustaminen kevyen pakaasin kanssa ei tunnu onnistuvan ;) Pientä tiivistämisen taitoa olen joutunut harjoittelemaan moottoripyörällä reissatessa, mutta silti joudun aina jakamaan omia tavaroitani muidenkin laukkuihin, jos tila (=moottoripyörä) tai paino (=lentokone) on rajoitettua. Autoillessa voikin ottaa vaikka useamman laukun mukaan =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiito PauMau! Sama se on meilläkin, lentäessä Kotinörtillä on osa etenkin käsimatkatavaroistani omassa laukussaan. Autoon onneksi mahtui, tuo laukku ja miehen kevyt olkalaukku josta alle puolet oli täynnä :D Toisaalta myönnän kyllä pakanneeni vähän huolimattomammin paksumman kovakantisen kirjan ja pesuvälineet omissa pulloissaan, ei semmoisissa pienissä :)

   Poista
 4. Kaunis asu sulla :) Mä kuulun kanssa niihin joka pakkaa aina aivan liikaa tavaraa mukaan. Vaikka sitä aina aluksi miettii, et mä otan vaan tarpeelliset mukaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jonna! Kyllä sitä vaan tulee aina pakattua ihan liikaa mukaan... tai siis ihan vaan tarpeelliset minäkin ;)

   Poista
 5. Sama täällä , aina liikaa tavaraa reissussa ;) mulla yksin iso matkalaukku ja pelko ylipainosta jo menomatkalla , perheen kahdella miehellä yhteinen laukku , johon jää vielä tilaakin ...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuota olen minäkin miettinyt, meillä Kotinörtit pakkaa myös yllättävän pieneen tilaan ja minä en vaan samaan kykene. Ehkä joskus, ehkä joskus :)

   Poista
 6. Kevyesti matkustaminen on ihan yliarvostettua :)

  Ihana raikas asu taasen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinäpä sen sanoit! :D Kiitos Caelia!

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!