6.1.2014

Some new things at my blog.


Olen ottanut tämän loppiaisen ja samalla vuoden 2014 tavoitteeksi hieman uudistaa blogiani, tehdä siitä kenties enemmän minun näköistäni. Tavoitteenani on tehdä blogista vielä helpommin luettava ja selkeämpi tyylinen. Käytin hyvän tovin eilen illalla kokeillen erilaisia tyylejä, tämä ei välttämättä ole vielä sellainen, jonka haluan, mutta tällainen se saa nyt hetken olla. Mikä muuttui? Mielestäni tämä on vielä pelkistetympi kuin mitä tämä oli, eikä se minun silmääni ole huono asia. Simppeli on minusta kaunista, olkoot muut asiat pääosassa.

On this Monday, since it is chush holiday and a day off here in Finland I have decided to tell you about some changes that this 2014 will hopefuly bring to my blog. My goals are to make my blog look better and better. Easyer to read. for example try to put as little labels as possible, not that many anymore. My husband has promised to help me with this and I think that toget we manage to do make this blog look just the way I want it to be.


Sisältöön liittyvistä uudistuksista kaikkia ei tietenkään voi yhdelle päivälle laittaa, mutta olen jo hetken aikaa halunnut kirjoittaa muistakin kuin päivän asuistani. En vaan ole oikein tiennyt mistä, niinpä olen päättänyt, että juuri siitä, mistä haluan. Blogin pääpaino tulee edelleen pysymään niissä asuissa, mutta haluan koettaa tasaisesti kirjoittaa myös muusta. Tähän mennessä se jotain muuta on ollut lähinnä shoppauksesta, kosmetiikasta, matkustamisesta tai teatterista. Nämä tulevat edelleen blogissa pysymään. Samoin kirjoitan edelleen ajoittain illanistujaisista, tupareista, milloin mistäkin muista menoistani. Odotan mm. innolla tyttöjen kanssa parin viikon päästä edessä olevaa brunssia, toivottavasti saan sieltä paljon kivoja kuvia.

Suurimpana muutoksena haluan tuoda blogiini aina aika ajoin mukaan kaksi uutta elementtiä. Kummatkin ovat vilahtaneet täällä aikaisemmin, mutta tulevat näkymään jatkossa ehkä hieman enemmän: nimittäin reseptit ja kirjat. Ei, tästä ei ole tulossa ruokablogia saati kirjablogia. Olen lähinnä ajatellut, että koska kumpainenkin näistä aiheista on minulle läheisiä, niin haluaisin niistä kirjoitella aina silloin tällöin.

I am going to change just a bit on things I'm writing. Most of the posts will be about outfits. They have been for such a long time and I want it still to be like that. This fat, that something else has been shopping, cosmetics, travelling and theater. These will stay at my blog still. Every now and then I'm going to take some photos of my every day life, such posts as I made yesterday. 

Biggest change might be that I want to write some more things as well, for those things that I also like: cooking and reading. Every now and then I might tell you about a good book I've read (as I have done couple of times before) and some resepie I've tried out. Maybe not that often, but every now and then.


Käytännössä tämä tulee luullakseni näkymään niin, että viikossa yksi tai (maksimissaan kaksi) postausta käsittelee jotain muuta aihetta kuin asukokonaisuuksia. Poikkeuksena ressut, niistä koetan kirjoittaa mahdollisimman paljon paikan päällä, jolloin kun minä reissaan, blogi reissaa. Onko tämä sitten heilahdus lifestyle blogin puolelle, en tiedä, mutta tällaista olen ainakin suunnitellut.

Tämän lisäksi haluan vielä panostaa enemmän tasokkaisiin valokuviin, sitä taitoa olemmekin Kotinörtin kanssa kumpainenkin koettaneet hajotella enenevissä määrin. Ihan hyvin tuloksin minusta ainakin. Paljon on vielä edessä opettelua, mutta uskon vakaasti, että tässä kohdassa kovin harva on seppä syntyessään.

This means, as fas as I can see: one or two posts a week about somehitng else than outfits. I't might be just some new lipstick or some book I read. But if I'm travelling I try to write as much about on my travel as I can. So at that point I want to take you with me, where ever I go.

I also want to take more and more good quality photos. We both, me and my husband, have been trying to learn more and more about taking photos. There is much to learn, but I think taking good photos takes some time to master (or are you ever ready?).Vielä viimeisenä, blogin liitännäisenä, olen koettanut jälleen muistaa päivitellä uusia blogimerkintöjä Facebookkiin. Vaikka blogi päivittyy aamulla ei merkintä sinne välttämättä samantien tupsahda vaan jossain vaiheessa päivää. Instagrammin kautta taas voi seurata päivittäistä elämääni, joskus useamman kuvan voimin päivissä, joskus vain yhden.

Tämmöisiä blogiuutisia täällä suunnalla, miltä ne teistä kuulostavat? Onko teillä jotain postaus toiveita?

Hyvää loppiaista!

And last, social media. I have tried to post to my blogs facebook about these posts as well. Also you can follow me on Instragramm if you want to follow my every day life. 

So this is what I have planned, what do you think? Any posts you'd like to see me do?

Have a great Monday!


P.S. Kuvat eivät liity mitenkään tekstiin, vaan ovat toissa kesän muisteloita kesästä jo haaveilevalle bloggaajalle.

P.S. These photos have nothing to do with text, they are just some nice shots from summer 2012.

28 kommenttia:

 1. Kuulostaa oikein hyvältä suunnitelmasi blogin suhteen :) Pakko sanoa vielä, että luin aamusta just heränneenä kännykällä suosikki blogejani. Johtuen varmaan hiukan väsyneistä silmistä ja pienestä näytöstä niin luin ensin, et sun blogin otsikko oli Some new things at my dog :D Sit luin postausta ja mietin et eiks tän otsikossa ollut jotain koirasta! ;) No palasin alkuun ja joo ei ollut :D Vaan mä olin lukenut väärin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Jonna. Hih, noita väärinluettuja otsikoita tulee aina itsellekin ajoittain :D tosin on todettava, että meille ei sitä koiraa tule. Pidän suuriesti koirista, mutta pidän aamuisin nukkumisesta vielä enemmän ;)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitoksia. Kun on iso määrä mistä valita, niin on noita onnistuneitakin joukossa :)

   Poista
 3. Tosi kauniita kuvia! Ja mielelläni luen myös noista mainitsemistasi aiheista :)

  Leppoisaa loppiaista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kuulla, että ihan ei lukijat katoa jos vähän koettaa repertuaaria laajentaa.

   Hyvää loppiaista!

   Poista
 4. Innolla odotan uusia postauksia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän sitä tälle viikolle jo yksi saada aikaan, ainakin ;)

   Poista
 5. Uusi blogin ulkoasu on ihanan raikas. Tykkään. Ja kivalta uulostavat myös muut uudistukset :)

  Mukavaa loppiaista Dahlia !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Minustakin tästä tuli näin oikein kivan simppeli.

   Hyvää loppiaista!

   Poista
 6. Minusta on ihan kiva, että laajennat juttua muuallekkin kuin asukuviin vaan. :)
  Minä en vielä kesää odota, vaan kevättä ja huhtikun aurinkoa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan täällä nytkin ollut vaikka kuinka kaikkea muutakin, kirjat ja reseptit tulevat siihen vain til :)

   Kyllä se kevätkin kelpaisi :)

   Poista
 7. Kiva ulkoasu - simppeli on aina kaunista;) Ja uudet aiheet tuntuvat mielenkiintoisilta! Varsinkin kirjat - reseptit pitäisi lomien jälkeen jättää rauhaan ja popsia pelkkiä salaatinlehtiä, huoh!
  Oikein hyvää loppiaista sekä sinulle että Kotinörtille♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lady! <3 Minä en leivo, laitan ruokaa enemmänkin. Ihan semmoista perusruokaa, ehkä joskus voisi sitäkin niiden salaatinlehtien sijaan? Minä ainakin ajattelin :)

   Hyvää Loppiaista Ladylle! <3

   Poista
 8. Se on aina pääasia, että kirjoittaa juuri niistä asioista, mitkä tuntuu itsestään tärkeältä. Blogissa tärkeintä on se, että tekee ja kirjoittaa juuri siitä mikä itsestään tuntuu hyvältä. Ihanaa loppiaista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se on, hyvin tiivistetty kyllä :)

   Poista
 9. Hyvältä näyttää blogin uusi ulkoasu - tosin tykkäsin entisestäkin.
  Asukuvat ovat aina tervetulleita, mutta luen mielelläni kaikesta muustakin, mistä ikinä tykkätkin kirjoittaa. Olen samaa mieltä kuin Maiju, että blogistin täytyy kirjoittaa juuri siitä, mikä itsestä hyvältä tuntuu - muuten blogi ei ole blogistin itsensä näköinen. Tähänkin asti blogisi on ollut tosi raikas, tykkään lukea sitä.

  Iloista arjen alkua, minä pysyn linjoilla joka päivä, vaikka en aina kommentoisikaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eilamari. Ei edellisessä mitään vikaa sinällään ollut, se vaan oli jo ollut pidemmän aikaa saman näköinen, halusin itsekin vaihtelua :)

   Kiitoksia kauniista sanoistasi ja mukavasta kommentistasi! :)

   Poista
 10. Yksinkertainen on kaunista ja sen lisäksi vielä helpottaa lukemista, kun kaiken kikkailun keskeltä ei tarvitse etsiä haluamaansa. Olen itsekin yrittänyt pikkuhiljaa tehdä blogipohjasta mahdollisimman selkeän ja vähäeleisen, vielä on paljon sen suhteen hommia :)

  Ihan itsekö opiskelette valokuvausta vai "virallisesti" jossain kursseilla? On kyllä sellainen aihe, että itse tarvitsisin ja haluaisin paljon oppia, mutta välillä tuntuu etten edes ymmärrä miten jotkut ohjeet siirretään käytäntöön ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos PauMau. Niin minäkin ajattelin, helppoa lukemista. Osa lukee läppäriltä, osa tabletilta ja sitten osa vielä puhelimeltakin, selkeydessä on siis puolensa. Etenkin pienempien laitteiden kanssa. Kaiketi tämä ulkonäön säätäminen on semmoinen ikuisuusprojekti, mutta ainakin se on aloitettu.

   Ihan itsekseni, netin opeilla ja oman silmän mukaan, sitä valokuvausta on tullut opeteltua. Enpä minä kovin paljon, jonkun verran olen oppaita lueskellut, sen verran että aina jotain jää korvan taakse.

   Poista
 11. Olen ihan innoissani muutoksista blogissasi!! Mukavaa, jos kirjoitat enemmän myös kuulumisia. Kauniita, ihania kuvia, täällä kyllä odotetaan kovasti kevättä ja kesää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Ihana! <3 Olen koettanut kuulumisia saada asujen kanssa samoihin postauksiin, semmoisia jokapäiväisiä kuulumisia ainakin. Pitääkin tehdä kuulumispostaus taas jossain vaiheessa ihan kunnolla, kunhan noista vuoden vaihteen tavotteista menee hetki.

   Poista
 12. Hei näyttää tosi freshiltä tää uus ilme :-) Jos kiinnostaa, niin mun XL- blogia voi käydä kans kattomassa (http://classyxl.blogspot.fi/). Mun pitäis vaan rohkastua ja laittaa omia asukuvia tonne blogin puolelle.... :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Ninni. Kiitoksia, tykkään itsekin tästä. Pitääkin tulla vierailemaan blogissasi oikein ajan kanssa :)

   Poista
 13. Minäkin tykkään kovasti uudesta freesistä ilmeestä! Ja hyvältä kuulostaa suunnitelmasi blogin suhteen. Tämä lukutoukka odottaa sitten varsinkin niitä kirjapostauksia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Caelia, ihan onnistunut muutos siis kaikkineen :) Kirjajuttuja on kyllä tulossa jo tällä viikolla, ei huolta.

   Poista
 14. Jeeeee, ihania uudistuksia tulossa! Piristää kummasti, kun pääsee tekemään jotain muuta, mitä on aina tehny. :) Hyvä sinä!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihana mikä kommentti, kiitos valtavan paljon Mia! <3

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!