Some spring shopping.


Tiesin sen jo oikeastaan Turkuun lähtiessäni, että rikon sen ostolakkoni kunnolla viimeistään nyt. En ole koskaan päässyt Sokokselta ulos vain sen tietyn tuotteen kanssa jota lähdin hakemaan. No en nytkään ja kun siihen lisättiin vielä Stocca päälle niin johan pomppas. Mitä sitten lähdin hakemaan? Mustia farkkuja. Viimeisetkin mustat housuni nimittäin antoivat periksi ja vaikka en oikeastaan tiedä mitään sen kurjempaa ostoskohdetta kuin mustat housut (niissä ei ole mitään jännittävää!) niin kyllä se vaan sellaiset mielessä oli lähdettävä Sokosta kiertämään.

I actually knew when I got to Turku that I would do some shopping. I usually always do and with those stores I told to you about yesterday. I went to look for blanc jeans since all my black trousers seemd to be broken.



Muutamaa House mallia kokeiltuani löysinkin vallan mainiosti istuvat ja -50% lapulla varustetut mustat farkut. Niillä voi meillä mennä suurimmaksi osaksi onneksi töissäkin, joten sellaiset valitsin. Olisikin jäänyt siihen. Tosin, lainaan Kotinörtti nyt samasta sanaan "Otat nyt vaan ne kun jätit kaksi vuotta sitten kauppaan". Niin tosiaan jätin, siniseen taittavat turkoosit housut olivat ensimmäistä kertaa käsissäni Dublinissa Dunnesilla parisen vuotta sitten ja silloin ne jäivät kauppaan, nyt tulivat sitten mukaan. Punaisten housujen myötä tullut varmuus pitää kirkkaita housuja on selvästi lisääntynyt ja uskon, että näille on oikeasti käyttöä. Kevät tulee, sininen taittuu turkoosiksi... kuulostaapa minulta...

I did found great black ones, but I also found some blue ones. I was not so sure on blue ones before I putted them on. they felt and looked great so I tought that since I've been using my red ones quite much as well, there is a good change that I use these ones as well.



Niin tosin kuulostaa turkoosi puserokin, Stoccalla vastaantulleesta raidallisesta puhumattakaan. Noh, onpahan kevätvaatteet ainakin ostettu. Parastahan näissä on se, että niitä voi alkaa pitämään heti, eikä ihan oikeasti ole niin pakko odottaa sitä kevättä. Niin se vaan näemmä on, että kun olen vielä entisestään vaatteista luopunut, niin kyllä se vaan kaappiin tilalle tulee tavaraa. Mutta hyvin on lähtenyt poiskin, se on pakko myöntää. Ehkä siis se blogikirppisikin saadaan jossain vaiheessa vielä pystyyn saakka.

Tämmöisiä ostoksia, mitäs pidätte? Iskevätkö turkoosit housut kehenkään muuhun?

Hyvää torstaita!

One thing explaining the blues and stripes is spring. that is so me with at the end of winter when the sun is shining. Turning my toughts to spring and usually it means bright blue and some stripes. Well, being tru to my self I got both of tose in two blouses. But I also must say, I've been getting rid of more and more so there is actually some room in my closet as well.

Some latest shoppings then, what do you think? Anyone looking foreward to spring already?

Have a great day!


Kommentit

  1. Vastaukset
    1. Kiitos Marja. Minäkin ihastuin heti ja ne ovat saaneet ihan ansaittuja kehuja jo :)

      Poista
  2. Kivoja juttuja, varsinkin raitapaita on ihana :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sara. Raitapaita fani täällä innostui myös, se on myös todella hyvän tuntuista materiaalia :)

      Poista
  3. Turkoosi on niin kaunis väri , sopii myös housuihin mainiosti ! Puserot on myös kivat ! Mukavaa päivää !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anneaulikki. Turkoosi on taas nousemassa valon lisääntyessä suosikkivärikseni :)

      Hyvää torstaita!

      Poista
  4. Ihanat turkoosit pöksyt. Oliko ne House-mallistoa? Pitääpä vissiin käydä Wikkellä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sari :) Juu Housea ovat kaikki nuo, raitapaitaa lukuun ottamatta.

      Poista
  5. Vastaukset
    1. Kiitos Jonna. Kevät on selvästi täällä kun päälleni kelpaa vain turkoosi ;)

      Poista
  6. Sopivat varmasti sinulle kivasti nuo turkoosit housut - itse en osaa turkoosia käyttää (nuoruuden traumat;). Ja raitapaita iskee aina. Aina. Taidan marssia viikonloppuna Stoccalle;)
    Kivaa loppuviikkoa ja toipumisia Kotinörtille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Lady. Tänään mennä vipelsin ne jalassa ensimmäisen kerran ja kyllä ne ovat vaan niin mukavat. Raitapaita oli tosiaan uutuusmallistoa, Stoccalla oli vaikka mitä ihania raidallisia paitoja! Aika tappelun kävin itseni kanssa, että ostin vain yhden, niitä kun on niin monta :)

      Hyvää loppuviikkoa! <3

      Poista
  7. Kivan näköisiä ja värisiä vaatteita. Turkoosi on mukava.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Romantic Lady. Turkoosi on kyllä kaunis väri :)

      Poista
  8. Turkoosi on yksi mun lemppariväreistä. Ja nyt uudeksi lemppariksi on noussut myös petrooli. Minun koneellani nuo vaatteesi näyttävätkin aika petroolinsinisiltä. Mukavaa loppuviikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Petrooli on täällä suosikki, jostain syystä vaan niiden hankita jäänyt vähemmälle. Oikea väri noissa on semmoinen siniseen taipuva kirkas turkoosi. Vaikea väri kuvata, joten varmasti ruutukin vääristää vielä :)

      Poista
  9. Samalla kerralla kun ostin viime viikolla itselleni turkoosit housut, katselin just tuollaisia ruskeita (tai mikä sävy tuo nyt onkin) =D Kannoin niitä kaupassa mukananikin, mutta palautin kuitenkin rekkiin, kun en oikein ollut varma tulisiko käytettyä. Hitsi, ne olisi varmaan kuitenkin ollut kivan näköiset vaikka mustan kanssa -tai sinulla värikkäämpänä ihmisenä vaikka punaiseen yhdistettynä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih. Mustat farkut eivät halunneet kuvautua mustina, mutta kokonaan mustat ne kyllä ovat. Kyllä ne sinullakin menisivät, entä varovasti sinisen kanssa jos ei heti punaisen? :)

      Poista
  10. Vichyn Idealia lift seerumi
    Moikka Dahlia, täällä Etelä-rannikon friidu palasi kurkistelemaan kuviasi.

    Raitapaita, lupaus keväästä...niitä kun ei ole koskaan liikaa. Ihania. Hei, lähdin ihan tiedustelemaan tuota seerumia. Siinähän on "kullanvärisiä ja roosansävyisiä" pigmenttihippuja. Onko niitä sillain runsaasti, että kärsä on kuin joulukuusi tai "heleyttääkö" sopivasti. Tekis mieli tilata. Kiitos jos vinkkaat miten reagoi käytössä.
    Hyvää viikonlopun alkua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Etelä-rannikon friidu! Tervetuloa takaisin :)

      Kotinäörtin mielestä minulle on noita raitapaitoja liikaa. En yhtään ymmärrä, mistä mies puhuu :D

      Vichyn seerumi ei ainakaan minusta tehnyt joulukuusta tämän kaiken mahdollisen kosteuden imevän nassuni kanssa tuo on ollut oikein hyvä. En tiedä siitä heleyttämisestä, mutta ainakin se kosteuttaa tehokkaasti. Ei siis huolta joulukuusi-efektistä :)

      Poista
  11. Haha, in my mind I am in spring already! :D I am starting to buy items in these neon, bright colors even though, the weather outside is really, really cold!
    I like the items you got, I think blue is the color that looks really good on you! :)

    www.callmemaddie.com

    VastaaPoista
  12. Ihanan väriset nuo turkoosit vaatteet!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Belladonna! Ne ovat myös hämmentävän hyvän tuntuiset jalassa, joka on aina plussaa :)

      Poista
  13. Heippa! Ihanaa värikkyyttä! Luin jokunen vuosi sitten jostain naisten-/muotilehdestä kun joku muotiguru-mikälie totesi että valkoisia farkkuja ja värikkäitä vaatteita voi ja pitää käyttää myös talvella. Se jotenkin jäi mieleen ja on mustakin just niin. Varsinkin meidän pimeyden keskellä! :)

    Terkut Travemünden laivalaiturista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Mia! Samaa mieltä olen, tottakai värikkäitä voi pitää talvella. Valkoisen kanssa vähän niin ja näin, tällä kelillä kyllä, loskassa ei. Tai toki jos osaa pitää lahkeet puhtaana, minä en osaa :D

      Poista
  14. Onpa kauniin värinen turkoosi, sitten vaan pikaisesti asukuvia näistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia. Kyllä niitä asukuviakin on luvassa vielä, ei tosin kovin pikaisesti. Ollut pikkaisen tiukka viikko, niin jäänee kyllä vähän pidemmälle kuvien ottaminen.

      Poista
  15. Ihan sun näköisiä ostoksia, raikkaita värejä ja raitaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sari! Kyllä noita onkin pidetty "ihan vaan vähän" ;)

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!