15.2.2014

11 things about me.


Sain mukavan haasteen Miau's Life blogin Mialta. Haasteen tarkoituksena on kertoa 11 asiaa itsestään ja sitten haastaa 11 bloggaajaa mukaan. En lupaa haastaa ketään, mutta Mian kysymykset olivat sen verran hauskoja, että ajattelin niihin vastata.

1) Kuuluuko farkkuhaalarit kevätvaatekokoelmiisi?
Ei, ei ja vielä kerran ei. Joskus kuuluivat, vuosikausia sitten, mutta toista kertaa en siihen muotiin ole ajatellut palaavani.

2) Tämänhetkinen lempimeikkisi perusteluineen?
Olen tällä hetkellä valtavan tykästynyt Lumenen herkkien silmien rispiväriin. Herkkäsilmäisen valikoimat, etenkin inhimillisissä hintaluokissa, ovat hyvin rajatut, mutta tämä ripsiväri on kyllä ylittänyt odotukset. Ensinnäkin se ei varise (hyvin moni kokeilemani on niin tehnyt), sen lisäksi se pidentää ja tuuheuttaakin ripsiä ihan mukavasti. Ei tokikaan samoissa määrin kuin vähemmän herkkäsilmäisille tarkoitetut eittämättä tekisivät, mutta tähän mennessä kokeilluista tämä on paras.

 
3) Tykkäätkö hikiurheilusta?
En oikeastaan. Teen sitä, koska se tekee keholle hyvää, mutta en voi sanoa nauttivani siitä.

4) Katsotko TV:stä paljon tositv-ohjelmia? Jos, mikä on lempparisi?
Katson älyttömän vähän TV:tä, lähinnä rikossarjoja. Ruotsin miljonääriäidit taisi olla viimeisin tosi TV-sarja jota olen katsonut.

5) Suosikkihahmo Putouksessa?
Tunnustettakoon alkuun, että tämä on ensimmäinen kausi Putousta, jota katson ja tätäkin lähinnä koska on kiva tietää, mistä töissä puhutaan. Suosikkihahmon valinta menee vaikeaksi, mutta ehkä se Antsku kuitenkin vie Ymmistä voiton.


6) Pinnallinen vai syvällinen?
Syvällinen.

7) Lempi sanontasi?
En taida oikein mitään lempisanontaa käyttää. Kotinörtti ehdotti: "Mitä mä sanoin!", josko sitä voi sanontana pitää. Yksi suosikki lainauksistani sen sijaan on J. R. R. Tolkienin: "If more of us valued food and cheer and song above hoerded gold, it would be a merrier world".

8) Korkeat korot vai lättäpohjat?
Tilanteesta riippuen. Olisin vielä pari vuotta sitten sanonut korot, mutta arvostus jalassa hyvin istuvia kenkiä kohtaan on kasvanut. Olivat ne sitten korot tai matalat.


9) Mitkä kolme tavaraa ottaisit mukaan (sille kuuluisalle) autiolle saarelle?
Tulukset, terävän puukon ja satelliitti puhelimen, jolla soittaa jonkun hakemaan pois.

10) Jos joutuisit valitsemaan ammattisi uudelleen, mikä se olisi / mikä on unelma-ammattisi?
Yksi unelma-ammattini lapsena oli näyttelijä, joten sanotaan se. Vaikka olenkin vallan tyytyväinen nykyiseen tilanteeseeni osallistua näytelmään katsojan roolissa, niin aina aika ajoin se näyttelijän työ kyllä houkuttaa edelleen. 

11) Suosikkiblogisi? Miksi juuri se?
En oikein osaa vastata, mikä olisi ehdoton suosikkini, luen monia blogeja ja monessa niistä on paljon hyviä puolia. Pisimpään olen ehdottomasti lukenut monesti aikaisemminkin hehkuttamaani Ostolakossa-blogia, joten kaiketi sen voisi mainita suosikiksi. Pidän Virven tavasta kirjoittaa ja pidempään lukeneena myös niistä pienistä väläyksistä kosmetiikan takana.


Arvelin postauksen alussa, että ketään en haasta ja niin taidan toimiakin. Sen sijaan jos joku haluaa haasteeseen tarttua, niin minusta Mian kysymykset olivat hauskoja, samoihin voisin minäkin mielelläni lukea vastauksia. Sen sijaan ajattelin kysellä, onko teillä lukijoilla viikonloppusuunnitelmia?

Minun suunnitelmani varmaan arvaattekin: Muutto. Huh kun se on jo pitkällä, mutta vielä on tekemistä. On se vaan uskottava, että kyllä siitä jossain vaiheessa vielä valmista tulee.

Hyvää lauantaita!

P.S. Postauksen kuvat liittyvät ei mitenkään postaukseen, kunhan selailin parin vuoden takaisin kevätkuvia blogista. Ai miten niin täällä on jo kivan kevätkelin kaipuu?


Sorry, only finnish this time. Since I was challenged to do this post in finnish. Great day all!

10 kommenttia:

 1. Hyvää viikonloppua! Olen menossa tänään ja huomenna historiallisten tanssien kurssille. Jännittävää ja kivaa. Eli minulla ne vanhojen tanssit ovat tänään :) siis tosivanhojen :D Ja sitten pitää tehdä työhommia viikonloppuna. Pystyn jonkin verran vaikuttamaan milloin ja miten teen töitä. Jos arkena jätän jonkun homman tekemättä, voin tehdä sen viikonloppuna. Tykkään tuosta tavasta tehdä töitä; en todellakaan ole 8-16 ihminen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Historiallisten tanssien kurssi kuulostaa kivalta, joskus olen muutamien helpoimpia kokeillut ja niitä on kyllä on hauska tanssahdella.

   Hyvää viikonloppua!

   Poista
 2. Kevättähän kaikki jo kaipaa... :)
  Mun viikonloppu on silkkaa kotoilua. Ehkä kahvit kaupungilla, jos ukko kerkiää sinne asti jossain vaiheessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kotoilu kuulosta kyllä hyvältä, onneksi sitäkin ehti vähän tekemään :)

   Poista
 3. Olipas tosi kiva lukea tämä postaus :) Mä huomasin tänään suunnittelevani terassin sisustusta :D kevättä siis taidetaan odotella täälläkin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi meillä on ensimmäistä kertaa parveke, jonka sisustaa. Pitäisi varmaan aloittaa sen haaveilu hiljalleen tässä :)

   Poista
 4. Tällaisia pikkuisen ajatuksia raottavia, mutta ei kuitenkaan liian paljastavia kysymys-vastausjuttuja on kiva lukea. Tämä päivä kului moottoripyöriä ja vaihtoehtokulttuuria ja -taidetta Kaapelilla ihmetellen, huomenna vapaaaaaa, edes muksuja ei tarvitse kuljettaa suuntaan tai toiseen. Tsemppiä muuton loppurutistukseen :) Niin, ja ihanan kesäisiä kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos PauMau! Näitä on ihan kiva kirjoittaa aina aika ajoin, olen vaan niin huono toteuttamaan näitä. Pitää ryhdistäytyä.

   Aivan, se lienee kevään merkki sekin, että pyöriä aletaan ihmettelemään jotta on sitten lumien mentyä kaikki kunnossa ja valmiina :)

   Poista
 5. Ihanaa kun teitä tämän! Mäkin ajattelin omaan vastatessani, etten jaksa haastaa ketään muita mukaan, mutta sitten vain haastoinkin. Ja kivaahan näitä tosiaan oli lukea! :) Ihanaa sunnuntaita sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan näitä kiva tehdä, olen vaan kamalan laiska lopulta toteuttamaan. Mutta kiitos haasteesta silti! <3

   Hyvää sunnuntaita!

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!