27.2.2014

Bad hairday, nice outfit.


Kun on huono hiuspäivä, siis todella huono, niin se tukka on saatava jonnekin, jossa sitä ei ajattele. Omassa tapauksessani nutturalle. Tällä kertaa kokeilin korkeampaa nutturaa, yleensä ne ovat niskassa. Toi ihan kivaa vaihtelua tämä kampaus, Kotinörttikin sanoi, että se on siisti. Tarkoittaen siis lähinnä tarkoituksessa magea/upea varsinaisen siistin sijaan, koska sitä tuo joka paikkaan hapsottava sykerö ei kyllä ollut. Onneksi kampaaja on jo ensi viikolla, lähtee juurikasvu ja lähtevät huonot latvat, ainakin vahvasti toivon niin.

Asukokonaisuus sen sijaan ei ainakaan omaan makuuni ollut mitenkään huonoimmasta päästä. Harmaa ja sininen saivat kumppanikseen konjakkiset asusteet eli kaikkineen aika simppeliä, mutta helppoa ja mukavaa.

Mikä on teidän huono hiuspäivänne pelastava kampaus?

Hyvää torstaita!


When having a bad hairday my solution is usually to make some kind of bun. One of those days I tried this one, higher up one and actuallu quite liked it. It was simple to do and tough I'm not that much boho, I think this still looks good. Well, I have a hair dresser next week, so maybe something new, at least I hope so.

On the outfit tough, that I liked quite much. Simple but something I really love. Greay and blue with brown details. Simple but something that is so me.

What is your bad hair day hair do?

Have a great Thursday!

Jakku/Blazer: edc Esprit // Pusero/Blouse: Mexx // Farkut/Jeans: Evans // 
Kengät/Shoes: Tommy HIlfiger // Laukku/Bag: Longchamp // Huivi/Scarf: Mulberry

20 kommenttia:

 1. Nutturoita jatkossakin, sopii sinulle hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia MArja, pitää koettaa muistaa. Tullut pidettyä lettiä aika paljon :)

   Poista
 2. Ihana asu sulle ja vau toi nuttura sopii sulle tosi hyvin! Kaunis olet! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Jonna! Olipas kauniisti sanottu :)

   Poista
 3. Sulle sopii nuttura niin hyvin, että voisit pitää muutenkin kuin huonona hiuspäivänä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta, kiitoksia! <3 Pitää muistaa tämä.

   Poista
 4. Kauniisti sopii tuo nuttura sinulle - ja kiva on asukokonaisuuskin. Ja kun hiuspituus ei riitä saamaan niitä kiinni, ei huonolle hiuspäivälle oikein pelastusta löydy - kuivashamppoo hieman helpottaa, mutta silloin kun hiukset ovat vallattomalla tuulella, ei siitäkään hyötyä ole;)
  Kivaa päivää sekä sinulle että hovikuvaajalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lady <3 Voi kyllä sitä kiuvashamppootakin tuli tuohon kampaukseen mätettyä "ihan vaan vähän" :D

   Poista
 5. Hiukset ponnarille vaan ja menoks. Ulkona hattu päässä ja ponnarilla koko hiuksia ei edes huomaa. :) Kerran pimeällä baarin nurkalla kuulin, kun mies joukosta joku sanoi mut nähdessään: Mikähän homo se tuokin mahtaa olla. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih. Voihan sitä näinkin ajatella jos on tukka hatun alla piilossa :)

   Poista
 6. Tuo nuttura on sulla kiva. Ja sitten kun ei ole huono hiuspäivä, laita pari suortuvaa roikkumaan siitä jotenkin kasvojen sivulle. Selitin varmaan vaikeesti. Mutta tuo käy sinulle. Minä käytän huonona hiuspäivänä tukassa paljon kuivashampoota, sitten laitan sellaisen ison kuminauhan pään ympärille, kieputan karvat sen kuminauhan ympärille siis edestä yli ja läpi ja tökin piikkikamman varrella loput hiukset nätisti rullalle. Sitten hengettömiä tökin ja paljon lakkaa. Minun blogissa näkyy tuota kampausta muutaman kerran :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Romantic Lady. Luulen, että ymmärsin, pitää kokeilla onnistuisiko se kiskomatta koko kampausta kerralla alas :)

   Olen miettinyt samaa kampauasta, mutta nuo kuminauhat monesti ovat aiheuttaneet päänsärkyä jo puolen päivän kohdalla niin vielä toistaiseksi kokeilematta. Pitäisi etsiä sopivan löysä malli.

   Poista
 7. Mun huonoa hiuspäivää (joita on viikossa ehkä noin kuus..) ei nykyään pelasta mikään, koska leikkautin syksyllä tukkani lyhyeksi ja siitä ei saa enää minkään valtakunnan tynkäponnaria tai nutturaa aikaiseksi :). Pakko vaan kärsiä.

  Mutta sulle sopii to korkeampi nuttura kivasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en uskalla leikkauttaa tukkaa vielä lyhyeksi, tuppaa noita huonoja hiuspäiviä olemaan täällä ihan liikaa. Pitää katsella korkeaa nutturaa jos saisi aikaan semmoisen useammin :)

   Poista
 8. Sun huonoa hiuspäivää ei kyllä näy. Sulle sopii kyllä tosi hyvin tummat farkut, on niin sun väri ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maiju! Istuvat farkut, etenkin tummina, ovat kyllä aina hintansa väärti :)

   Poista
 9. Hehe mulla on BHT everyday :D Siksi yleensä tukka ponnarilla tai letillä, niin nytkin :D

  Onpa muuten kivan raikas uusimman postauksen asu. Kevätfiilis, kevätfiilis, ihanaa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ansku! Kyllä se kevät sieltä tulee, toivottavasti ainakin ;)

   Poista
 10. Oikein kamalan hiuspäivän sattuessa ei mulla auta ponnarit tai nutturatkaan, tällä luonnonkiharalla kun on niin oma tahtonsa (vaikka sen siis aina suoristankin). Silloin istun töissäkin pipo päässä :)

  Ihanat keväiset värit asussa, tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En edes tiennyt, että sulla on luonnonkihara tukka! Hyvin olet minua ainakin huijannut :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!