Bright colours and stripes for spring.


Kovin monessa blogissa on esitelty erinäisiä kevään tuulahduksia. Minä en oikein ole pastellisävyjen ystävä, lähinnä siksi, että ne tuppaavat viemään värin kokonaan kasvoiltani. Niinpä minun kevätvaatteeni aika pitkälle ovatkin valmiina kaapissa. Kirkkaita värejä ja raitoja. Miten lienee sitten erilainen kuin normaali pukeutumiseni, en osaa sanoa. Valkoiset odottavat vielä kaapissa,niiden aika ei näillä kurakeleillä vielä ole. Ei ainakaan kun on kyseessä tämmöinen rähmäkäpälä.

Mitä te pidätte kevään pastellisävyistä?
Hyvää keskiviikkoa!


In many blogs I've seen some lovely pastelspring colours. It's just that they are not my colours, they seem to wash all the colours from my face. So my spring colours are already on my closet: bright colours and stripes. Also some white bottoms, but since it is quite awful weather, so they will get dirsty if I start using them now. But spring will come I think.

Do you like spring pastels?
Have a great Wednesday!

 Pusero/Blouse: Tommy Hilfiger // Farkut/Jeans: Evans // Jakku/Blazer: H&M

Kommentit

  1. Ihana asu, yksinkertaisen raikas !!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia :) Tykkään yksinkertaisista, liika on liikaa :)

      Poista
  2. Tykkään pastellisävyistä, vaikka beige täällä ykkönen. Raidat ja turkoosi sopivat kyllä hyvin yhteen ja nuo kirkkaat värit sopivat sinulle kuin nenä päähän.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marja. Beige on kyllä kaunis väri, vaikka sillä on omalla kohdalla sama vika kuin pastellisävyilläkin, vie sen värin kasvoilta :)

      Poista
  3. Ihana turkoosi. Sulle sopii samoin kuin mulle noi voimakkaat värit. Samaa mieltä noista pastelleista, liian vaaleita mulle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maiju. Näin se on, voimakkailla väreillä on parempi mennä, hailukoihin hukutaan :)

      Poista
  4. Raikas asu jälleen. Sama juttu minulla eli ihan haaleanvaaleat pastellit ovat vähän pliisuja päälläni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Belladonna! Hailukat pastellisävyt tekevät vähän hallaa suomalaisen vaalealle iholle kyllä, hyvin usein ainakin.

      Poista
  5. Minä kuljen samoissa väreissä kesät talvet - no, mustaa on talvella enemmän ja harmaata ei juurikaan kesällä. Tykkään kyllä pastelleista, mutta itseltäni ei paljoakaan löydy.
    Raikas asu jälleen kerran - tykkään tuosta raitojen ja turkoosin yhdistelmästä, vaikka itse en turkoosia käytäkään. Mutta sinulle se sopii!
    Kivaa keskiviikkoa sinne sekä sinulle että Kotinörtillesi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia Lady! Mutta ajatellaan näin, musta on kaunis klassikkoväri <3
      Hyvää torstaita!

      Poista
  6. Minulla oli aikoinaan pastellikausi joka pikkuhiljaa vaihtui hieman kirkkaampiin väreihin. Oikein raikas ja kaunis asu sinulla! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin kokeilin jossain vaiheessa pastelleja, mutta kun kaiken päälle en rusketu vaan palan niin ei se kyllä... ei sitten ollenkaan :D

      Poista
  7. Sama homma mulla. Pastellisävyt eivät sovi yhteen mun vaalean ihonvärin kanssa. Asusteissa kuten sormikkaat tai huivi vielä menee, mutta muuten nou nou. :)
    Mintunvihreähän se on tietysti ihan pop! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitäisi ehkä harkita asusteissa joskus pastellisävyä, ne ovat kovin kauniita värejä kuitenkin. Mintunvihreä uppoaa valitettavasti itsellä samaan liian vaaleat värit kokonaisuuteen, mutta kaunis väri se on :)

      Poista
  8. Kiva asu taas! Ja käy hauskasti tuon sälekaihtimen kanssa! Sama kuvio :) Minä rakastan pastelleja. Vaaleanpunainen on minun väri. Minulla on työhuoneessakin vaaleanpunainen teippiteline korkkari, pinkki kello, Eiffeltorni, pinkki blin bling laskin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, enpä tullut ajatelleeksi, että kaihtimen kanssa samaa kuviota :D Voi kyllä blingiä pitää olla elämässä, pinkkinä tai muuten :)

      Poista
  9. Törkeen upee bleiseri! Ite tunnun hamstraavan aina vaan jotain perusmustaa ja valkosta, mut oon miettiny että vois laajentaa kokoelmaa jollain kirkkaammilla väreillä :) Laitoin sulle muuten sähköpostia liittyen mun erääseen projektiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anette. Turkoosi oli ensimmäinen värillinen bleiseri sinne mustien ja harmaiden sekaan. Sen jälkeen on tullut muitakin värejä mukaan, kannatta kokeilla :)

      Olin ainakin vastaavinani mailiin jo tiistaina illalla? Eikö se tullut perille?

      Poista
  10. Taisinkin joskus jo aikaisemmin ihailla tota sun bleiseriä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jonna, se on kyllä kaunis ja omaankin mieleen.

      Poista
  11. Kevään pastellit taitaa olla mulle liian hailuja ja pliisuja, tykkään kyllä vähän voimakkaammista väreistä, myös pastellit saavat olla "täynnä " väriä, ei vain haaleita vesivärisävyjä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on ihan totta. Pastelleissakin on eroja, vedenvärit taitavat olla itselle ainakin ne kaikkein pahimmat värisiepot kasvojen lähellä.

      Poista
  12. Ihana väri tuossa bleiserissä. Ja raitapusero on ihan must tänä keväänä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kaisa. Raidat kovin monena keväänä ovat olleet, minulle ainakin ;)

      Poista
  13. Ihanan pirteä asu! Yllätyin muuten itsekin miten kivalta näyttää vaihtelun vuoksi sisällä otetut kuvat! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ninnumaaria! Kyllä sisäläkin saa hyviä kuvia aikaan, ainakin nyt kun on valoa uudessa asunnossa :) Ei sitä ulkonakaan niin montaa eri taustaa saa aikaan.

      Poista
  14. Minä olen kyllä totaalisen hurahtanut pastellisävyihin, mutta koska kyllästyn niihin varmaan aivan yhtä nopeasti, en raaski ihan kauhean paljoa sitä sävyä kaappiin hankkia.

    Sinulle sopii kyllä turkoosi loistavasti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinulle pastellit sopivatkin, näyttävät niin kovin kauniilta. Ehkä jotain pientä siis, ei koko kaappia täyteen :)

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!