22.2.2014

My Wednesday.


Minulta pyydettiin perus päivästä kuvien kanssa postausta ja keskiviikkona aamusta ajattelin sen toteuttaa. Aamullahan tämä menikin ihan hyvin, sain useamman kuvan otettua. Koska kyseessä ei kuitenkaan ollut ihan peruspäivä, joka sisältää lähimarketin kautta "kotiin + ruuanlaitto + kotoilua" ohjelman, niin kuvia on vähän vähemmän iltapäivästä. Mennään kuitenkin eteenpäin päivää niin ymmärrätte, miksi näin tapahtui.

I was asked to make post with photos of my typical day. I did took much photos in the morning, but in the afternoon so much less of them. It was not that normal day, a bit more to do than just cooking and staying at home after work.


Aamu alkoi tavallisesti valitsemalla vaatteet ja kuten ylimmäisestä kuvasta näkyy kuvista näkyy kahvia juoden. Aamupalaakin syöden kyllä. Herään monesti jo ennen kuutta vaikka kuudelta se kello vasta soi. Kotinörtti herää viiden jälkeen jo, niin meillä kukutaan aikaisin hereillä. En ole silti mikään aamuihminen, mutta rauhassa juotu aamukahvi on parempi kuin kiire. Suosikkihetkeni blogien parissa on myös aamu, luen suurimman osan suosikeistani nimen omaan aamulla.

Meikkaus sujuu ruokapöydän ääressä, arkimeikitkin ovat korissa keittiössä kuten peilikin. Kyllä, keittiössä. Toisaalta meillä on keittiössä myös kirjahylly, johon olen vallan ihastunut, niin että keittiö taitaakin olla suosikkihioneeni tällä hetkellä.

Morning began with getting up, having some coffee and choosing my clothes for the day. I usually get up before six tough alarm is on at six. Mainly since my husband gets up after five. No, neither of us is actually morning person, but I must addmit, I love slow mirnings and I rather get up early.

I also do my makeup in the morning, offcourse. We have best lightning in the kitchen at the moment, so I do it there. I love our current kitchen, big and muh light.


Yöllä oli satanut pieni lumikerros kun vähän ennen puoli kahdeksaa ulos pääsin töihin mennäkseni. Sen jälkeen alkoikin kiire. Puhelin soi matkalla töihin, tiedätte kyllä, juuri se puhelu. Sitten mentiinkin pää kolmantena jalkana koko päivä. Kun näin tapahtuu, niin kamera unohtuu herkästi, niin tälläkin kertaa. Kiireisen työpäivän jälkeen oli kuitenkin hetken mahdollisuus hengähtää.

It had rained just a tiny bit of snow in the night so after seven it looked quite bright already. Well, on my way to car my phone rang, it was from my co-worker and off we had so busy day after that call. So no more pohotos until I had time to have a moment to my self.


Tehokosteuttava seerumihoito ja kulmien värjäys olivat oikein paikallaan. Tekee hirveän hyvää rauhoittua säännöllisin väliajoin kosmetologin hoidossa. Ihoni on nauttinut myös säännöllisestä hoidosta ja voinut paremmin kuin aikaisemmin. Tämän luksus nautinnon jälkeen kurvasin vielä ystävien kanssa istumaan iltaa. Kuvat siitäkin jäivät ottamatta, mutta naurua riitti jälleen ja hyvä niin.

Kaikkineen siis keskiviikkoni oli kiireinen päivä, mutta sellaisia nämä tuppaavat nykyisin olemaan. Ihan noin paljon ohjelmaa ei yhteen iltaan yleensä riitä, jätin sentään yhdet läksiäiset väliin kellonajan takia. Kuitenkin hyvä päivä, vaikka kiireinen, se rauhallinen aamu auttoi paljon. Illalla luin ennen nukkumista vielä yhden luvun verran kirjaakin.

Tämmöinen se minun päiväni oli keskiviikkona, koetan jossain vaiheessa tehdä postauksen rauhassa, vähemmän kiireessä niin tulisi kuviakin otettua.

Hyvää lauantaita!

My eyebrows were done and also some moisturaising oil was added to my skin. I loved that moment for my self, just being there. After getting that done I did not go to home but to spend some time with my friends, wich I have no photos actually. But lot's of laughter, much needed after busy day.

A great day, but busy one. I did manege to read some Poirot before felling a sleep. That was my Wednesday this week, maybe I'll try to take more photos some day and with better time.

Have a great Saturday!


10 kommenttia:

 1. Postaus omasta päivästä tuntuu minusta hirveän vaikealta toteuttaa, varmasti en saisi näinkään paljon kuvia :) Kauneushoitolassa on ihanaa käydä ja miten kummasti iho aina virkistyykin sen jälkeen. Kirjahylly keittiössä kuulostaa ihanalta idealta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kieltämättä aika haasteellista, muistan aamulla ottaa kuvia ja sittne unohdankin koko kameran :) Kosmetologit ovat kyllä varsinaisia aarteita. Ja se kirjahylly, se saa hymyn kasvoille joka aamu :)

   Poista
 2. Kivalta vaikka kiireiseltä kuulostaa keskiviikkosi! Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiireinen se olikin, mutta joskus on ihan hyvä, kun on vähän kiireemmän puoleista, osaa sitten arvostaa rauhallisuutta :)

   Poista
 3. Voi - on pitänyt tilata aikaa kasvohoitoon, mutta tuppaa unohtumaan. Kiitos muistutuksesta♥
  Oikein mukavaa viikonloppua sinulle ja Kotinörtillesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä kestä, minä varaan seuraavan kosmetologin aina edellisen käyntikerran yhteydessä, tulee varmasti varattua :)

   Hyvää viikonloppua Lady! <3

   Poista
 4. Kiireestä huolimatta mukavan kuuloinen päivä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä se oli kyllä, kuvat vaan unohtuivat matkan varrella ;)

   Poista
 5. Pitäisi kyllä useammi hemmotella itseään kosmetologin käsittelyllä ;)

  VastaaPoista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!