25.2.2014

Our new home.


Helmikuu 2014 sisälsi noin melkein pelkästään muuttoa, vielä on jotain jäljellä, työt ovat haitanneet toimintaa (olen itse tämän postauksen ilmestyessä työreissussa). Mutta pääosin kotona on monta asiaa valmiina, joten muutaman kuvan kera halusin teille kotiamme raottaa, lähinnä erään työkaverin toiveesta. Uusi asuntomme on siis kolme huonetta keittiö kerrostaloasunto parvekkeella, ei kovin kaukana vanhasta asunnostamme tosin, pidämme asuma-alueesta valtavasti.

Postauksen ylimmässä kuvassa on mukanani jo yli 15 vuotta kulkenut valkoinen koivupuinen Ristomatti Ratian arkku. Aikanani tämän vaatimalla vaadin 15-vuotis syntymäpäivälahjaksi enkä oikeastaan ole sen koommin katunut. Muotokieli on kaikin puolin kohdallaan, juuri sopivan simppeli omaan makuuni. Päällä sitten samaa yksinkertaisuutta ylistävä Sarpaneva steelin vati tuikkuineen.

Febryary 2014 has been purely, at least it feels like that, moving from one plase to another. We have moved appartments and it has been a huge effort for both of us. Since we do work too, it's been taken most of our freetime. Some thingks are still missing, like some furniture, but I think I can give you some small looks at our new appartment. Small ones, since I'm not interior designer.

On the top photo is I think my oldest own furniture. Designed my finnish designer that truynk has been with me for over 15 years. I got itas my 15th Birthday since I asked asked for only that think. Ever since I've been loving it. Also some finnish design on top of that. Simplisity is my favourite.


Meillä on neljä korkeaa kirjahyllyä, joista tässä osa sitä keittiössä olevaa. Keittiön versioon laitoin dekkareita ja kyllä se vaan tuohon niin hyvin sopii, vaikka ei välttämättä uskoisi. Kaiketi siihen kuuluisi oikeasti laittaa toinen jääkaappipakastin, mutta olen itsepintaisesti pitänyt muutamankin ihmisen huomauttelusta huolimatta kirjahyllystäni kiinni. Joka aamu se saa hymyn kasvoille. Niin kauan kun niin tapahtuu se saa tuossa olla.

We have four big bookselfs full of books. Have I ever mentioned I love books? Well I do. One of them is at the kitchen. Booksefl that is. I have had some talks about this, asking mainly why, but I love it there. Eveyry morning I see my lovely detective books. Makes me smile. 


Meillä on yhteinen työhuone joista pätkä minun puoltani tässä. Instagrammissa (@dahlian_elamaa) näitte nämä muotikirjat muualla, mutta pienen makustelun jälkeen siirtelimme huonekaluja vähän uudempaan uskoon ja nämä kirjat päätyivät sitten tänne.Niitä on enemmänkin kuin nuo kolme suosikkiani, kohtalainen pino oikeastaan, mutta  nämä inspiroivat eniten.

We have office together and here is a small part of my part of that office. On Instragram (@dahlian_elamaa) you saw these fashion books on other place but after thinking a while I moved them here here. Love them. They inspire me alot.


Sain myös, Kotinörtin suostumuksella kyllä, eteiseen itselleni niin kenkä kuin laukkuhyllynkin. Voi onnea ja autuutta kun laukun voi vaan nappaista hyllystä, keväämmällä kengätkin. Koska se walk in closet ei tällä rakastamallamme asuinalueella oikein ole mahdollista tavallisen ihmisen tuloilla, niin tämä korvaa sen unelman vallan mainiosti.

Kenkähyllylle ovat päässeet myös huivini. Muutama kori johon laittelin huiveja erikseen niin johan oli niillekin paikka. Pysyvät asusteet, joihin myönnän kyllä on laitettu euro jos toinenkin, paljon paremmassa kunnossa nykyisin. Ennen kaikkea kuitenkin ne ovat kauniissa järjestyksessä ja tulee pidettyä useammin.

I also got my self a shoeself and bagself. Since we don't have a walk in closet I think this is the second best thing to have. For bookself I also put all my scarfs as well. And perfumes. Loving this thing.


Kaikkineen minä en ole mikään sisustaja, sisustan kerran ja se on sitten siinä. Alemman kuvan kuva keittiön pöydältämme varmaan kertoo kaiken sisustusmaustani, kotimainen muotokieli on mieleeni ja asunnossa on oltava kirjoja. Siinä ne minun vaateeni, kovin ihmeellisiä en tarvitse enkä edes halua.

Tämmöinen pieni kurkistus, hyvin minun kannaltani katsottuna tosin, uuteen kotiimme.

Hyvää tiistaita!

All and all I'm not that much in to interior, I like it simple, I like finnish design. Some might think that is too simple, but I like it. My main thing for every appartment is that I need to fit in all my books, it does not sound that big thing, but there are plenty of them.

Here was a little peek on our new apartment.

Have a great Tuesday and hope you are all well!18 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää , viihtyisältä , elävien ihmisten kodilta :) olisin ikionnellinen kunnon kenkähyllystä , laukkuhyllystä puhumattakaan <3 Carrien walk in huoneesta hullaantuisin vallan ! Kiva , kun alkaa olla valmista uudessa kodissanne .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anneaulikki! <3 Juu ei tämä mikään sisustuslehtien koti ole, en usko, että semmoisessa viihtyisin ;) Joo kyllä se oma vaatehuone olisi aivan mahtavuutta, mutta nämä hyllyt ovat huomattavasti parannusta edelliseen tilanpuutteeseen :)

   Poista
 2. Kenkä- ja laukkuhylly, ihanaa! <3 Tuollaisesta voi vain haaveilla niin kauan kun haluaa asua kantakaupungissa ja jälkikasvua on 5 kpl...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mape! <3 Kyllä se on puhdasta iloa ollut, mutta hyvin totta tuokin, kantakaupungissa ei välttämättä ole tilaa ihan kaikelle mitä tahtoisi :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos Pauska! Se on edelleen vienyt sydämeni kaikkien näiden vuosien jälkeenkin :)

   Poista
 4. Minusta tuo kirjahylly keittiössä on vallan ihana idea :) Myös kenkien ja laukkujen esille olo eteisessä on hyvä ratkaisu ja olet sen kivasti toteuttanut. Vielä kerran onnea uuteen kotiin !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sara! Minusta on ihana saada edes osa kengistä ja laukuista esille, tulee ainakin käytettyä niitä. Ja kyllä se keittiön kirjahylly saa pysyä niin kauan kun itse siitä pidän :) Ehkä jos Kotinörtti kovasti vastustaisi, niin saisi lähteä.

   Poista
 5. Olipa kiva päästä kurkistaan teidän kotiin. Kaikki on kivan siistiä ja simppeliä ja hyvässä järjestyksessä :). Tykkään tosi paljon. Saa mieluusti laittaa lisää kuvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Annukka! Taisin kyllä kuvata niitä siistissä järjestyksessä olevia kohtia, myönnän :D Harkitsen lisäkuvia, mutta mitään en lupaa. En oikein ole sisustaja :)

   Poista
 6. Ihana kun noita kirjoja on, ja niitä on keittiössä! Miten kotoisaa. Meillä kirjat ovat perheenjäseniä. Minusta näyttää, että teilläkin on. Nyt kun typy muuttaa tällä viikolla opiskelijakämppään toisen tytön kaveriksi - harjoittelee lopullista irtiottoa - niin sekin Harry Potterit pakkasi ja taisi olla joku satukirjakin parin pehmoeläimen lisäksi :) ai juu, onnea uuteen kotiin. Täältä lähetän virtuaalisesti reikäleivän ja suolapussin !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Romantic Lady! Kirjat olivat ensimmäiset, jotka meillä muuttivat. Tärkeitä ne meillekin ovat, uutta kirjahyllyä ostetaan ennemmin kuin se, että kirjoista luovuttaisiin. Omat ovat kulkeneet eri muutoissa kyllä mukana minullakin, ensin on aina pakattu kirjat ja tuo arkku. Joskaan ei kirjoja sentään arkkuun, muuttajiakin olen vähän säälinyt :D

   Kiitoksia <3

   Poista
 7. Onnea uuteen kotiin!

  Ihana nähdä KIRJOJA!!! niitä ei blogeissa näe koskaan ッ

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ainosofia! Tuo on ihan totta, harvoissa blgoeissa on kirjoja esillä sisustuksen puolesta, ehkä muutama koristeena? Meillä noita kyllä on, ehkä joskus uskaltaudun ottamaan kaikista kirjahyllyistä kuvat tänne, olisi ainakin kirjoja kirjojen perään ;)

   Poista
 8. Oikein paljon onnea uuteen kotiin! Meilläkin on kirjoja joka puolella :)
  Olkkarissa ja makkarissa on isot ihan täyteen ahdetut kirjahyllyt, ja kirjoja tuntuu olevan silti jokaisessa muussakin kaapissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Caelia! Kirjat tekevät kyllä kodin, minusta ainakin :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!