8.2.2014

Snowday!


Viime viikon lauantaina satoi ainakin täällä etelässä lunta enemmän kuin mitä itse ainakin olisin välittänyt saada vieraaksemme. Lumi ei kuitenkaan estänyt toteuttamasta muita suunnitelmia sille päivälle vaan oli lähdettävä ostamaan erinäisiä muuttoon tarvittavia tarpeita. Ylle valikoituivat nämä tämän hetken suosikkihousuni. Turkoosit housut, joiden kanssa vapaallakin yhdistyivät harmaa ja valkoinen. Tosin merinovillainen neule ja puuvillainen liivi ovat huomattavasti rennommat kuin eilisen postauksen kokonaisuus. Ainakin omasta mielestäni. Vaikka rennompana päivänä voisin mennä töihinkin tässä kokonaisuudessa.

Tämä viikonloppu menee eittämättä muuttaessa ensimmäisiä tavaroita uuteen asuntoon, jotain sinne on vietykin jo, mutta ensimmäiset isommat saadaan vietyä tällä erään. Tämmöinen viikonloppu meillä täällä tiedossa, millaiset viikonloppu suunnitelmat teillä on?

Hyvää lauantaita!


Last Saturday we had quite much snow here to soutern Finland. Actually more that I would have liked to see. No matter the wather we still needed to do some shopping for ne appartment. That is actually how we are going to spend our this weekend, moving the first stuff to our new appartment.

This outfit I like due to using my new turquoise pants. I love to wear them both spare time and at the office. But like on yeasterdays office outfit, I do tend to wear them with white and grey.

What are you Satruday plans?

Have a great day all!

Neule/Knit: GAP // Liivi/Vest: Mom made // Housut/Trousers: House (Sokos) //
Kengät/Shoes: Old // Laukku/Bag: Longchamp

14 kommenttia:

 1. Ihana, rento asu! Tsemppiä muuttohommiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Caelia! Fiksusti aloitettiin kirjoista, tärkeimmät ensin ;)

   Poista
 2. Ihana, kun väriä tähän harmaaseen keliin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiina! Ei tuo keli tänä lauantaina kovin paljon kauniimmalta kyllä näytä, mutta värit piristävät onneksi.

   Poista
 3. Kiva asu! Tuo liivi näyttää hyvältä tuossa kokonaisuudessa. Mietin yksi päivä, että pitäisikö joku liivi tuunata tai jotain; sillä saa kuitenkin ilmettä asuun. Yhdellä kirpparilla oli sellanen pitkä tosi pitkä liivi, näytti aika hyvältä, mutta jätin sen silti sinne. Viikonloppuna teen kotona työhommia: minulla kevät on aina aika kiireinen, syksyllä voin ottaa kevyemmin. Täällä sataa lunta, yritän hinata itseni vielä tänään tuonne tuiskuun. Mukavaa viikonloppua ja voimia muuttopuuhiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Romantic Lady. Liivit, nuo äidin tekemät lähinnä, ovat kyllä suuria suosikkeja täällä. Liiveillä saa kivaa lisää kokonaisuuteen, mutta myös sopivasti lämpöä lisättyä.

   Hyvää viikonlopun jatkoa, täällä lähdetään kohta viemään seuraavaa kirjakasaa ;)

   Poista
 4. Muutto on kyllä raskasta puuhaa. Itse vain kotoilen koko viikonlopun. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rakasta, mutta on se niin ihanaa kun tavarat löytävät paikkansa uudessa kodissa ja paikka paikoin se on ihan kodin näköinenkin jo :)

   Rentouttavaa viikonlopun jatkoa <3

   Poista
 5. Ihanat nuo housusi, mä en omiani ole vielä käyttöön asti saanut ;) Muuttaminen on rankkaa, mutta toisaalta ihan hauskaakin puuhaa, kaiken uuden suunnitteleminen ja voi sitä tunnetta, kun kaikki on viimein paikoillaan. Minä kyllä taisin viimeisen muuttolaatikon varastosta purkaa kymmenen vuotta muuton jälkeen =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos PauMau, käyttöön vaan. Jos säät sallivat. Täällä on pari päivää ollut pelkkää loskaa, tummemmissa housuissa olen mennyt minäkin :)

   Muutossa on hyvät ja huonot puolensa ja kyllä se suunnittelu ja hiljalleen kodin kokonaisuutena näkeminen ovat niitä hyvä, raskaampaa on se tavaran läpikäynti mitä tarvitsee kantaa mukana ja mitä ei ;)

   Poista
 6. Ihanan väriset noi sun housut. Kivasti tuo väriä talven keskelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maiju, ajattelin että ne piristäisi, itseä ainakin jos ei muita :)

   Poista
 7. Kiva kokonaisuus, erityisesti tuo harmaa neule livin kanssa on mun mieleen. Kaunis<3

  VastaaPoista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!