18.2.2014

T-shirt for shoe lover.


En ole mitenkään suurissa määrin ostellut viime aikoina mitään vaatteen tai asusteen tapaistakaan, hyllyjä kyllä niidenkin edestä. Viime keskiviikkona oli kuitenkin pienen hetken verran aikaan käydä ystävän kanssa ostoksilla ja löysin minäkin jotain pientä. Nimittäin kuvassa olen printtipaidan, joka pääsi lauantain huonekaluliike kierrokselle ylle. En oikeasti tarvitsisi kyllä yhtään uutta vaatetta, mutta mustavalkoinen ihanuus jossa on kuvattuna kenkähylly ei jäänyt alennusrekkiin.

Printtipaidat ovat muutenkin alkaneet kiehtomaan, harkitsen saisiko sellaista yhdistettyä mitenkään fiksusti työvaatteisiin. Toistaiseksi vastaus on ollut kielteinen, mutta harkinnassa hiljalleen, josko saisi kokonaisuuden jotenkin toimimaan.

Mitäs pidätte paidasta? Tai printtipaidoista yleensä?
Hyvää tiistaita!


For some time now I've been limiting my shopping. Well at least my clothes shopping, let's not talk about furniure. But last Wednesday I manage to have some time to do some shopping with a dear friend. Mainly for her, but I found this lovely t-shirt on sale. Black and white shoeshelf on it it looks just made for me. 

I seem to fell in love for printed t-shirts even more when spring starts to come, for now I have plenty, but I like it. They look great on relaxed outfit, everything else can be simple.

What do you think about printed blouses? 
Have a great Tuesday, hope you are all well!

Jakku/Blazer: Mexx // Paita/Blouse: Esprit // Farkut/Jeans: Evans // 
Kengät/Shoes: Pertti Palhmroot // Laukku/Bag: Longchamp

22 kommenttia:

 1. Näyttää hyvältä tuon bleiserin kanssa. Printtipaidat ovat minusta mukavia, niissä voi olla joku teksti. Ei kuitenkaan sellainen hupiteksti, joita näkee kesähelteellä. Minulla on sellainen Minna Canth -paita, jonka olen tuunannut laittamalla ketjun pääntielle ja hihansuihin. Ja sitten yksi Maria Jotuni -paita, johon olen laittanut mustat pitsit hihaan ja pääntielle. Ja sitten sellainen Volter Kilpi -paita, jossa takana lukee Olen lukenut Alastalon salissa. Olen muuten lukenut sen ja se on maailman paras kirja. Pitääkin alkaa käyttää niitä, kun tulee lämpimämmät kelit. Minustä töissä voi ihan hyvin pitää vaikka jakun ja housujen kanssa joitain printtijuttua. Esim. musta housut ja jakku kehystää sitä paitaa kivasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Romantic Lady. Samaa mieltä olen minäkin, hupitekstejä en minäkään ymmärrä. Kuulostavat kivoilta nuo sinun paitasi, kuvissa näkisin mielelläni myös :) Pitää harkita töihin noiden laittoa, ehkä sen saisi toimimaan jotenkin.

   Poista
 2. Printtipaidat ovat kyllä hauskoja, ja samat mietteet olleet mielessä. Toistaiseksi mulla ne ovat pysyneet vapaa-ajan vaatteina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ne ovat, ihmeen ihastunut olen ollut niihin viimeisen parisen kuukauden ajan. Vielä vapaa-ajan vaatteita minullekin, katsellaan jos jotain keksin. Kuvat saatte kyllä.

   Poista
 3. Tuon voisin minäkin huolia - kenkiähän ei naisella ole koskaan liikaa;)
  Ja printtipaidat pysyvät minullakin vapaa-ajan paitoina - paitsi joskus, kun tiedän takuuvarmasti, ettei tarvitse työhuoneesta ulos astua jos ei halua;)
  Kivaa tiistaipäivää teille molemmille, sekä sinulle että hovikuvaajallesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta, kenkiä ei koskaan ole liikaa. Vielä kun laukuista samanlaisen löytäisin :D Tänään olisi kyllä semmoinen päivä, että ei tarvitsisi omasta pömpelistä poistua, katsellaan jos uskaltaisi ;)

   Poista
 4. Ah miten hauska paita :) Asukin on oikein kiva, tykkään harmaan, valkoisen ja sinisen yhdistelmästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sara. Nuo värit houkuttavat tällä hetkellä suuresti minuakin, ei pelkkää mustaa aina :)

   Poista
 5. Tykkään printtipaidoista. Itsekin jo meinasin melkein laittaa yhden päälleni, mutta en sitten uskaltanut vielä niin kevyellä lähteä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllä se vielä jakun tai villapaidan tai vastaavan vaatii tuommoinen paita. Sen verran on viileät kelit vielä toistaiseksi.

   Poista
 6. Onpa kiva paita! Minun silmääni tuo kokonaisuus, värimaailma näyttää oikein hyvälle, jakku on tosi kaunis! Ihana asu!

  Terkut Aurinkorannikolta :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna. Jakku on takuusuosikkini jota pidinkin taas viikon verran putkeen, joten hetken saa kaapissa levätä.

   Kiitos terveisistä, Instan kuvista päätellen teitä kuvat hellivät!

   Poista
 7. Voi miten kiva paita, tuommoisen ottaisin mieluusti omaankin kaappiini :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Caelia! Se oli kyllä ihastusta ensi silmäyksellä.

   Poista
 8. Ihana paita, sopisi varsin hyvin erään toisenkin kenkäfriikin vaatetukseen ;) Printtipaitoja löytyy joka lähtöön ja kun en muutenkaan tiedä mitä tarkoittaa "iän mukaan pukeutuminen", kaapista löytyy myös iso kasa bändipaitoja eikä ne hyllynkoristeeksi ole jääneet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta iän mukaan pukeutuminen on hyvin pitkälle puhdasta kukkua. Paitsi ehkä ne potkupuku kokonaisuudet, en vieläkään ihan käsitä niitä edes kotivaatteina :D Tulikin mieleen, että missähän suosikki bändipaidat mahtavat olla.

   Poista
 9. Ihana paita!:) Sopii kyllä täydellisesti kenkiin hurahtaneelle<3

  http://sofiawilhelmiina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 10. Paita on hauska! Tykkään yhdistelmästä bleiseri-printtipaita. Mielellään pukisin töihinkin lämpimällä kelillä, mutta sen sopivuus töihin on minustakin vähän siinä ja siinä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mietin minäkin, että sopisiko se vai ei, pitää katsoa jonkun muuten hyvin siistin kokonaisuuden kanssa. Ehkä sitä pelkkää mustaa siististi?

   Poista
 11. Nätti on koko asusi!! Farkut ihanan väriset ja sopivat sinulle erityisen hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia kovasti. Suosikkifarkkuni :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!