16.2.2014

What to write, when there is nothing new to tell?


Se on kuin tuo Kööpenhaminalainen aamuinen sumuinen katu. Tyhjää täynnä. Allekirjoittaneen pää siis. Mistä kirjoittaa ja blogata, kun ei ole mitään uutta mistä kirjoittaa? Kun elämässä ei ole tapahtunut sitten niin mitään jännittävää suuntaan tai toiseen? Pari viikkoa elämää ovat hallinneet muutto ja työt. Jälkimmäiset ovat tosin jääneet onnistuneesti toimistoon ja yöunetkin ovat palautuneet normaaliin uomiinsa, hyvä niin.

Muuton kohdalla taas, olen joskus kertonutkin, että en pahemmin ole sisustaja ja kodistamme tuskin kattavaa postausta on missään vaiheessa tulossa. Innostuin tosin löydettyäni äärettömän kätevän kulmahyllyn kylppäriimme. Sillä tasolla tämä minun sisustamisesta innostumiseni.

Mistä siis kirjoittaa, kun kerrankin on hetki kirjoittaa, niin päässä lyö aivan tyhjää?

It is like that emty miorning street at Kopengahen. Full of nothing. My head that is. What to blog, when there is nothing new to write I ask. When there is nothing exiting to write about, just same old, same old. For the past couple of weeks it's been moving and work, work and moving. Nothing that exiting on either on those.  But good life still.

So what to write when there is a moment to my self with blog and absolutely no idea what to write?


Ajattelin, että voisin kirjoittaa tässä muutamia lähitulevaisuuden suunnitelmia. Sen muuton lisäksi siis. Ne pelätyt työmatkat alkavat viikolla yhdeksän, mutta jokusen mietintähetken jälkeen päätin kääntää ne voitoksi. Reissuissa on nimittäin muutama reippaan tunnin mittainen pätkä, jonka aikana voin keskittyä lukemaan romaania. Se jos mikä on luksusta, johon ei ole niin usein aikaa, kun toivoisin siihen olevan. Toisaalta olen myös aina tykännyt lentokenttien tunnelmasta, ehkä siitä voi työmatkojenkin puitteissa nauttia, vaikka varsinainen lomahan se ei ole.

Olen myös alkanut odottamaan sitä varsinaista talvilomaanikin. Maaliskuun viimeisellä viikolla on edessä pidennetty viikonloppu Prahaan. En ole koskaan Prahassa käynyt, joten mielelläni siellä vierailen, uusia kaupunkeja ja kulttuureita on hyvä nähdä. Joskin toki vanhojakin, tuttu ja rakas Irlanti odottaa sitten elokuussa. Paljon matkustamista jota odottaa vaan mitä muuta?

I tought I'd write about my tought's on near by future. My work travelling starts in couple of weeks, tough not that much of a holiday, it is still opportunity to travell wich I happen to love. And what's even more better, there are some opportunities, while travelling to read a good book. That's a rere luxury at the moment.

I'm also looking foreward on my winter holiday, long weekend at Praque. Never been there, exited to go and explore new city and culture. Also something lovely to come at August, trip to Ireland. To dear home sweet Ireland. Lot's of travelling, something else?


On tapaamisia ystävien kanssa, sovittuja ja toivottavasti vielä monia sellaisiakin, joita ei ole sovittu. Kevään kalenteri alkaa hiljalleen täyttyä itselle tärkeistä ja odotuksen arvoisista jutuista. Odotettavaa siis on paljon tiedossa, ehkä tämä on sellainen tyyni ennen myrskyä. Jos tokko odotettuja menoja voi myrskyksi kutsua.

Semmoisia suunnitelmia minulla, miltä sinun kevääsi näyttää?

Hyvää sunnuntaita!

Well yes, meetings with friends, appointments already agreed, some not agreed yet but hope for them to come. My calender for spring is looking good at the moment. Lot's of things to wait, so maybe this is just silence before stomr comes. Waited storm tough.

Those are my plans, what are yours for the spring?

Have a great Sunday!


32 kommenttia:

 1. Huomenta Dahlia, postauksesi ovat niin tarkoin suunniteltuja, etten ihmettelekään, vaikka välillä iskee väsymys / aiheiden ongelmallisuus. Jos sinulta saa pyytää postausta, kuulisin mielellään lisätietoja uusimmasta ihastuksestani Espritistä. Nimenomaa kurvikkaamman naisen näkökulmasta. Pidä postauksista taukoa, jos ei jutun juurta löydy, mutta toivon sydämestäni, ettet lopeta. Olen saanut sinulta loistavia vinkkejä pukeutumiseen. Kiitos niistä. Patsy

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomenta Patsy! Kiitos mukavasta kommentistasi, piristi kummasti aamua tämmöinen, vaikka aivot kyllä lyö edelleen vähän tyhjää :) En minä ole lopettamassa, ainakaan nyt ei tunnu siltä.

   Esprittiä löytyy omasta kaapista vuosien varrelta useampi vaatekappale, joten ei huono idea tehdä postusta. Pistän harkintaan tämän, siitä voi tulla toooooodella pitkä postaus tosin. Postausideoita saa tottakai aina antaa ja sellaisia toivoa. Pyrin kaikki omasta mielestäni fiksut ideat toteuttamaan, tämä on ehdottomasti sellainen.

   Hyvää sunnuntaita!

   Poista
 2. Voi, kyllä sitä lyö tyhjää täälläkin. Mut sitten pidän taukoa. Sitähän se elämä on, arkirutiineja, työtä ja lepoa. Välillä "tapahtuu". Ei paineita, me ei kadota mihinkään

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tässä paineita pahemmin ole, näemmä valokuvaliitännäinen tämä pään tyhjyys tällä kertaa. Nyt kun onkin taas parit asukuvat, niin johan on kirjoitettavaa :) Ihana silti kuulla, että ette katoa <3

   Poista
 3. Minun keväässä häämöttää häät jotka tällä hetkellä haluaisin viettää ihan ministi ilman suurta juhlintaa. Synttäreitä on paljon maaliskuusta toukokuuhun asti omat mukaan lukien ja tietysti tuo vappu kevään ihana pirteä juhla nimipäivineen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi häät kuulostavat niin ihanilta! Siinä on tekemistä, paljon tsemppiä niihin valmisteluihin! <3

   Poista
 4. Sama ongelma. Pariin viikkoon en ole kirjoittanut mitään, koska ei ole mitään kirjoittamista. Olen yrittänyt pohtia, mihin suuntaan lähtisi kehittämään. Ulkonäköä pitää ainakin muokata.

  Rauhallinen kevät näyttäisi olevan tulossa, mutta eihän sitä koskaan tiedä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on välillä blogien kanssa, kyllästyy vanhaan haluaa uutta vaan mitä se uutta olisi, se on ollut itselle ainakin ajoittain ongelmana.

   Hyvää sunnuntaita!

   Poista
 5. Minähän itse postailen harvoin - mutta tykkään kyllä lueskella ahkerampien postauksia. Sinulta on oppinut odottamaan sitä jokapäiväistä postausta, mutta ymmärrän paremmin kuin uskotkaan, jos joskus jää postaus tekemättäkin;)
  Ja Praha on ihana kaupunki, yksi mun kolmen parhaan matkakohteeni joukosta. Sitä matkaa kyllä kannattaa odottaakin!
  Mukavaa sunnuntaipäivää sinne teille molemmille, sekä sinulle että Kotinörtille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noita kirjoitusblokkeja ilmenee näemmä etenkin silloin kun ei ole kuvia. Nyt on taas hetkeksi kuvia, joilla mennään eteenpäin oikein hyvin.

   Kiva kuulla, että Praha on ollut hyvä valinta, kaikki vinkit otetaan vastaan :)

   Poista
 6. Olet niin ahkera kirjoittelija, että tyhjäkäynti on ihan luonnollista. Kyllä se siitä taas. Praha on kaunis kaupunki, olimme siellä viime toukokuussa ja v oisin mennä uudelleenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaipa se kaikille jossain vaiheessa ilmenee, että ei oikein meinaa syntyä postausta. Vinkkejä Prahasta otetaan mielellään vastaan. Pitää suunnitella huolella kun on lyhyt reissu :)

   Poista
 7. No worries! Pois pakkotahtiajattelusta, blogihan on kiva harrastus. Hyvin jaksan sinua odottaa. Terkkuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se on taas postiviiseksi muuttumassa tässä, kiitos tsempistä! <3

   Poista
 8. Oih, voin vain kompata yllä kerrottua: ei me minnekkään hävitä, vaikka ikävä tuleekin, joten tauolle vaan ja inspiraatiota keräämään.

  VastaaPoista
 9. Mukavaa sunnuntaita ja alkavaa työviikkoa! No, jos ei kirjotuta, niin sitten ei kirjoiteta. Meidän alitajunta tekee kyllä työtä ja sieltä se aihekin sitten putkahtaa. Minun kevääseen kuuluu perinteisesti kevätkiirettä. Lapsukainen muuttaa omilleen maaliskuun alussa eli opiskelijakämppään toisen tytön kaveriksi kokeilemaan omia siipiään. Ja sitten jos siitä tulisi ylioppilas. Eikä kuulema halua juhlia, no katsotaan nyt. Jos vaikka pienet juhlat - mutta odotetaan ne kirjotukset ja tulokset ensin. Tallinnan reissu on maaliskuussa, kivaa; ollaan muutama päivä. Pidän Tallinnasta tosi paljon, olen aika hyvin perehtynyt Viron historiaan ja kulttuuriin ja käytän viroa, kun olen kaupoissa tms. Tai käytän miten käytän... selvän ovat saaneet tähän mennessä ja minäkin olen älynnyt suurimman osan. Minulla olisi haaveena joku kesä vuokrata asunto ja olla joku 3-4 viikkoa siellä ja kierrellä enemmänkin ja treenata kieltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ensimmäinen oma kämppä, vaikka kämppiksenkin kanssa, on kyllä jännittävää! Kaikkea uutta ja ihmeellistä tiedossa siis hänelle, ehkä äidillekin.

   Voi ihana kun olet perehtynyt Viron kieleen ja kulttuuriin noin huolella. Minäkin pidän kulttuurista suuresti, mutta en ole vielä kieltä muutamaa sanaa enempää oppinut. Toivottavasti pidempi reissu toteutuu.

   Poista
 10. Kivoja kuvia. Lomaahan sitä on täälläkin keväällä vähän tiedossa, tosin ei kauheasti suunnitelmia. Olen muutenkin itse vähän sellainen ex tempore ihminen, että teen mielummin asioita vähän nopeatempoisesti ja ilman kauheita suunitelmia ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maiju. Extempore jutut ovat kyllä parhaita, reissut vaan olen tottunut varaamaan ajoissa. Tuppaavaat extempore varattuina tulla turhan tyyriiksi ;)

   Poista
 11. Ihana postaus! Niin aito ja rehellinen. <3 Välillä on inspis kirjoittamisessa hukassa, välillä on taas inspistä muttei aikaa kirjoittaa.. Aaltoliikettä tämä bloggaaminen. :)
  Kevääsi kuulostaa oikein mukavalta. Aika menee nopeasti kun on mitä odottaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenna <3 Vähän arastelin kirjoittaa, mutta ajattelin, että en voi olla ainut, jolla tulee ns. tyhjä paperin kammo.

   Poista
 12. Hei,

  Tässä pari postaustoivetta
  - mistä hankit ihanat vaatteesi, Esim. Esprit, mistä nettikaupasta tai mistä liikkeestä?
  - normipäivän kulku kuvina postaus olisi myös kiva

  Vakkarilukija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Vakkarilukija!

   Kiitos mukavista postaustoiveista. Laitan nämä toiveet korvantaakse, toteutankin ehdottomasti jossain sopivassa välissä :)

   Poista
 13. Sun postaustahti on niin kova, että piä ihmeessä välillä taukoa.
  Prahassa kolmesti käyneenä suosittelen Ta Fantastika ja Laterna Magica -teattereita. Itse pidin ekasta enemmän, jälkimmäinen on kuuluisampi. Vesiurkujen viimeinen näytös pimeässä on myös hieno.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pauska vinkeistä! Laitan korvantaakse :)

   Ja paranemista sinne!

   Poista
 14. Sulla on kyllä niin ihailtavan tiivis postaustahti, että ei ihmekään jos välillä iskee inspiraation puutos :)
  Pidä ihmeessä taukoa päivä tai pari jos siltä tuntuu, en minä ainakaan mihinkään katoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Caelia. Kyllä sitä intoa ja inspiraatiota aina jostain löytyy, edes pikkuisen :)

   Poista
 15. Hei,

  Postaustoive:
  Millainen on tyypillinen viikkosi. Suunnitteletko aikataulut etukäteen. Mitä kalenteria käytät? Ajankäytönsuunnittelu? Finnworld-blogissa oli mielenkiintoinen postaus aiheesta.

  En tarkoita, että pitäisi kovin henkilökohtaisella tasolla avautua, vaan lähinnä ajankäytönhallinta kiehtoo.

  lukija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei lukija.

   Pistän korvan taakse ajatelman ajankäytöstä ja miten se on itselläni hallinnassa. Kiitos hyvästä toiveesta, kyllä tämä varmasti tulee toteutettua vielä :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!