25.3.2014

Friday with me.


Aloitin tämän viikon kestävän talvilomani onnekseni jo viime perjantaina. Meillä jos iskee lauantaivuoro (hyvin harvinaista) niin se on mahdollista tietysti pitää myös vapaana, joten valitsin tämän vaihtoehdon, päivän pidempi loma kuulosti oikein hyvältä ratkaisulta. Ei siis mikään tavallinen perjantai, mutta koska näistä "Päivä kanssani"-postauksista on yleensä tupattu pitämään, niin ajattelin sellaisen tehdä kun kerrankin on aikaa myös kuvata.

I started my one week winterholiday already on Friday. Many of yoy have liked my "day with me" type of posts, so I toight that even tough this Friday is not my normal day, since I had time to take photos I'd make tat kind of post for you.


Aamun aloitin heräämällä en herätyskelloon vaan ikkunasta tulvivaan valoon. Luksusta! Seuraavat pari tuntia vietin tehden juuri sitä, mitä mieleen tuli. Jugurttia myslillä aamupalalle keksejä ja kahvia jälkiruuaksi, mukaan yksi vaatekatalogi ja päälle suosikki vlogit ja blogit. Nautin rauhallisista aamuista ja herään yleensä tuntia ennen lähtöä, tiukat ja kiireiset aamut eivät ole minua varten. Tuntuu, että koko päivä menee pilalle, jos pitää aamusta saakka mennä kiireessä. Kun on edes hetki aikaa itselle niin menee päivä paljon paremmin.

I started my morning by waking up with out alarm clock. Such a luxury. After breakfast it was some cookies, some and catalogue. Also my favourite Youtubers and bloggers. I love slow mirnings and I tend to make time for them every day. This was off course specian one taking so much longer than usually.
Aamutoimien (suihku, sängynpetaus jne.) jälkeen oli vuorossa kodinhoitoa. Kun on koko viikon mennyt ja tehnyt täysillä, niin koti on siinä sivussa kärsinyt. Tiskaamisen ja paikkojen järjestämisen jälkeen tartuin hetken odottaneeseen projektiin: Kenkä / laukku / huivi - hyllyn järjestämiseen. Kapeampaan hyllyyn pitänee hakea muutama lisähylly, mutta ainakin laukut pääsevät paremmin edukseen näin. Olen huono pitämään laukkuja dustbageissaan, vaihtelen niitä sen verran tiuhaan, että mielelläni näen veskani.

After long morning I actually made something usuful. For some good time I used to organize house, Cleaning and making everything spotles. I also re-organized my bags and scarfs and shoes. Now my lovely bags can be out and look good. Same with shoes and scarfs.Suuntasin kevyen lounaan jälkeen askeleeni kohti kosmetologia. Tai jos totta puhutaan niin autoni. Kävelisin kosmetologille semmoisen vartin verran, mutta koska sen jälkeen oli vielä menoa, niin autolla liikkuminen tuli helpommaksi.

After light lunch I was up to some treatment to my kosmetologist.Puolentoista tunnin ihanan hemmottelun jälkeen suunnistin kirpparille Akseliin. Olen tehnyt muutamia helmilöytöjä Akselista tähän mennessä enkä tälläkään kertaa pettynyt. Ei mitään suurempaa, mutta muutama pieni löytö itselle ja Kotinörtille. Kävin samalla ruokakaupassa, uusimmat kauppakassit pääsivät siis kumpikin käyttöön. Toisessa kirpparilöydöt ja toisessa muutamat ruokatarvikkeet.

Two hours of pampering I was off to visit my favourite fleemarket near by. I've done some great findngs there, I dd now as well. Not much, not so called jack-pot-day but some. I also went to crocery store so much to take back to car.Tämän jälkeen suuntasin hakemaan Kotinörttiä töistä josta lähdimme yhteistuumin vaihtamaan rahoja Prahan reissua varten. Siellä me siis nytkin olemme, palamme keskiviikkona illalla takaisin. Instragrammista (@dahlian_elamaa) reissua voi seurata reaaliajassa, tänne se päivittyy hitaammin. Jos hotellin netti toimii, saatte ensimmäisen matkapäivityksen jo huomenna aamulla. Jos ei, niin muutaman päivän blogitauko on edessä ja palaan takaisin perjantaina aamusta reissukuvien kanssa.

After this I went to drive my Husband back home from work so we could change money to what they use at Prague. That is wehere we are at the moment, we'll be back on late Wednesday evening. You can follow our journey on Instagram as well (@dahlian_elamaa). If hotel internet is working, you get first photos from our trip already tommorrow, if not, then on Friday morning.
Ruokana illalla oli meidän perheen pikaruokaa, maissilastuja ja kasa päälisiä. Jälkiruokana tuoreet vadelmat suoraan rasiasta. Sen jälkeen edessä olikin edessä pakkaamista. Minä olen meidän perheessä se, joka pakkaa tavarat, joten ei kun toimeen. Sen verran rutiinilla se kuitenkin sujui, että alle tunnissa aloittamisesta oli kaikki valmiina ja taksi aamulle tilattuna. Illalle jäi siis  rutkasti aikaa, ennen kaikkea ihan vaan yhdessä olemiselle.

Tämmöinen minun perjantaini. Oikein hyvää tiistaita!

Our dinner was cornchips and toppings. My favourite, also my husbands favourite. Then it was packing and most of all, some much needed and missed time together.

That was my Friday, great Tuesday!

10 kommenttia:

 1. Vapaapäivä on melkein pilalla, jos siihen sisältyy kiire - onneksi sinun oli onnistunut!
  Oikein hyvää lomaa sinulle ja Kotinörtille - nauttikaa ihanasta Prahasta täysillä<3
  Ps. ja arvaapas, kuka melkein pomppi tuolillaan katsellessaan noita punaisia kenkiä, oi joi;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta, ei kiireessä tule vietettyä kunnollista vapaapäivää :) Kiitoksia, kotiuduttu ollaan jo, mutta onneksi on lomaa vielä hetki jäljellä. Ja ne kengät, voin arvata, että ne ovat aiheuttaneet ihastusta ;)

   Poista
 2. TUNTIA ennen lähtöä heräät, wou! Jos haluan että mulla on oikeasti aikaa ennen lähtöä, on kello oltava soimassa kahta tuntia ennen, hiustenpesuaamuina 2,5 tuntia ennen...! Tunnissa en saa itseäni mihinkään, siispä loistosuoritus! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minullakin ennen, mutta uni on voittanut, ilmeisesti olen tiedostamattani karsinut jotain turhaa pois, koska aikaa on samalla tavalla, mutta ehdin nopeammin :)

   Poista
 3. Ihana vapaapäivä, mahtavia kuvia! Itse pääsen viettämään lomaa vasta kesällä, koska aloitin nykyisessä työssäni elokuussa. Sitä odotellessa...onneksi pääsiäisenä ehtii vähän rentoutua :) Hyvää lomaa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna! Tuo on työpaikan vaihdon ongelma monesti, ei ole sitä talvilomaa, ei välttämättä aina kesälomaakaan. Tsemppiä sinne, kyllä se kesäkin sieltä tulee vielä :)

   Poista
 4. Ihania kasseja :) Tykkään tuollaisista hassuista kangaskasseista ja mulla on yleensä aina sellaisia mukanani. Menevät pieneen tilaan ja yritän välttää muovikassien ostamista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin ne ovat kivoja, koetan kantaa kassia mukanani, tai ainakin semmoinen on autossa jos työmatkalla käyn töissä. Hauskoja ja kivoja, kestäviä myös :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!