20.3.2014

Lot of everything.


Oli punaiset housut ja raitapaita. Mutta koska pakkanen paukkui pihalla (tai ainakin siellä tuuli niin että tukka oli putkella) niin lisäsin kaulahuivinkin. Sekalainen seurakunta tuo kokonaisuus, mutta jollain tavalla pidin siitä. Todistinpahan itselleni, että osaan sekoittaa myös erilaisia kuoseja ja värejä keskenään. Vaikka ei varmastikaan kaikkien mielestä hirvittävän onnistuneella tavalla.

Uusi laukku on kulkenut uskollisesti mukana, se on osoittautunut aivan täydellisen kokoiseksi etenkin vapaalla. Kaikki tarpeellinen mahtuu mukaan vaan ei yhtään ylimääräistä, minä kun tuppaan kantamaan mukanani "Puolta omaisuutta" jos se vaan laukkuun sattuu mahtumaan. Niska-hartiaseutu kiittää kevyestä laukusta ja onhan se nyt kyllä kaikin puolisin suloinen.

Tämmöistä tänä torstaina, mitä teidän torstaihinne kuuluu?


There was red pants and striped blouse. But since there was cold and windy as in proper winter day there was also Mulberry scarf. A lot of everything I'd like to say, but all and all they seem to mix and match quite well. Well, this just proves, scarf goes with everything.

New bag has been an absolytely great buy. It fits everything I need on a normal day, but not a single thing extra. So I can't carry with me half of my belongins. 

My toughts on this Thurhsrday, how is your day?


Neule/Knit: Esprit // Housut/Trousers: s.t.i. // Kengät/Shoes: Tommy Hilfiger //
Huivi/Scarf: Mulberry // Laukku/Bag: Longchamp

22 kommenttia:

 1. Punainen piristää aina. Ja ihana raitaneule :) Voi kun odotan taas lämpöisempiä ilmoja . . .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sara. Lämpöä kaivataan täälläkin, autoakin pitänyt kaiva kuurakerroksen alta aamulla. Pitää vaan uskoa, että kyllä se lämpö sieltä vielä tulee :)

   Poista
 2. Punaisten housujen ja raitapuseron yhdistelmä on niin ihanan raikas yhdistelmä.

  VastaaPoista
 3. Punainen ja raitapaita! Ei voi pieleen mennä;)
  Kivaa torstaita sekä sinulle että Kotinörtille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, Kiitos Lady! Hyvää perjantaita!

   Poista
 4. Hyvät nuo housut. Alkuviikolla tein 16-tuntisia työpäiviä, kun korjasin yo-kokeita kaksi vuorokautta. Eilen oli muita työjuttuja, tänään ajattelin vain katsoa perustunnit ja korjata muutaman aineen ja retkahtaa sohvalle katsomaan videolta Kaisan ja Marin ampumahiihtokisaa ja sitten miesten kisaa myöhemmin. Pitkän lenkin ehdin jo kävellä koirien kanssa. Tänään otan rennosti huomista pelätessä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh mitä päiviä, vaikka toisaalta voisin kuvitella, että YO-kokeiden aikana niitä pitkiä päiviä tehdään ja sitten myöhemmin voi levätä :)

   Poista
 5. Siinähän se raitapaita onkin :), näyttää oikein kivalle ja pirtsakalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, kirkasta ja hauskaa kokonaisuutta :)

   Poista
 6. Nuo sinun punaiset pöksyt on kyllä kivat ja tuon raitapaidan kanssa ihan pistämättömät. Minun torstai oli ja on vieläkin ihan kiva: pääsin töistä jo tosi aikaiseen lähtemään, puoli kaksi. Suuntasin yhdelle kirpparille ja kotiin. Huomenna sitten etäpäivä ja teen hommia kotona. Tänäänkin teen hommia vielä myöhemmin illalla. Tykkään työstäni, jossa voin jonkin verran vaikuttaa aikatauluihin ja missä työni teen, ainakin osittain.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Romantic Lady! Kuulostaa kivalta torstailta. Meillä ei hirveästi vaikuteta päiviin, mutta nautin päivän haasteista kyllä. joskus kyllä olisi luksusta etäpäivän teko :)

   Poista
 7. Iiihanat housut! En kestä :D

  Täälä torstai mennyt salin, koirien ja iltavuoron merkeissä. Perus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ansku <3 Mutta teillä onkin aivan ihanat koiruliinit <3

   Poista
  2. Joo, niinhän ne kyllä on. Laatuaikaa siis :)

   Viikonloppuja!

   Poista
 8. Raidat ja punaisen yhdistäminen toimii aina!

  VastaaPoista
 9. Minä ainakin tykkään tuosta sekalaisesta seurakunnasta, eri kuosien yhdistäminen toimii hyvin tässä asussa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Näemmä ne kuosit toimivat sekaisinkin jos. pitäisi kokeilla varmaan useammin ;)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!