24.3.2014

Oh my... I did it again!


Tiedättekö, kun löysin tämän laukun netistä en oikeasti ollut etsimässä sitä. Olin kyllä etsimässä valkoista canvaslaukkua kyllä, mutta tarkoituksenani oli ostaa reissuun sopiva, roiskeen kestävä ja muutenkin juuri oikean mallinen valkoinen canvaslaukku ruskeilla yksityiskohdilla. Kaikki nuohan sopivat edelliseenkin, mutta haluamani malli oli toinen. Malli, jota ei sellaisenaan, eli noilla ruskeilla yksityiskohdilla ole käsittääkseni saatavilla. Siksi olin nettiin turvautunut.

Koska olin alunperinkin etsimässä jotain ihan muuta niin huomasin ostavani toisenkin laukun kahden viikon sisällä. Tässä kohtaa lienee aika todeta, että laukut maksoivat yhteensä puolet siitä hinnasta mitä jälkimmäinen nykyisin koko mustana saatava malli maksaa. Eli mistään kauhuhintaisista ostoksista ei ole kyse. 

Mihin ihmeeseen se tarvitsee lisää laukkuja? Miettinee siellä moni. Tämän mallin kanssa olen paininut vuosikausia, ostin toisen mallin aikanaan, mutta tämä jäi harmittamaan. Siis puhutaan ajasta liki kymmenen vuotta sitten. Niin minä sitten päätin, että pähkättyäni näin kauan voinen käytettynä laukun itselleni hankkia. En ihan aina itsekään ymmärrä näitä laukkukiinnostuksiani, mutta kyllä ne vaan tiukasti kaikki ovat käytössä.

Tämmöinen hankinta tällä kertaa, ehkä vähän tiuha tahti hankkia näitä, mutta sallittakoon se. Kun kyllähän ihmisellä heikkouksia pitää olla, minulla asusteet.

Mitäs pidätte tästä uutukaisesta?
Hyvää alkanutta viikkoa ja hyvää maanantaita!


You know, when I found this bag on the internet, I was not actually looking at it. I was looking for white canva-bag. But my intention was to get a bit bigger one, white one with brown details. Yes, something my first bag, but not what I was looking for, at least originally looking for. 

I found myself getting another bag with in couple of weeks. Really? Well yes. But I must say, that these two bag were half of the price that this lates one would have been as new one. So I made really findings! 

Many might thing, where do I need new bags? Well, I don't. But I still tend to use all of my bags and I really meand all of them. No, I don't always get my self either, but still, my bag habbit, bags and other accessories.

What do you think of this one?
Great begining of the week and good Monday!20 kommenttia:

 1. Kauniilta näyttää tämäkin uusi tulokas :)
  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Caelia, on myös osoittanut reissussa erinomaiseksi kokoluokaksi :)
   Hyvää viikkoa!

   Poista
 2. Kaunis on - ja sinä nyt vain kertakaikkisesti tykkäät laukuista;)
  Aurinkoista viikkoa sinne sekä sinulle että Kotinörtille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Lady!
   Paljon paljon aurinkoa sinne myös!

   Poista
 3. Kivan laukun olet ostanut. Miten säilytät laukkuja? Mulla tulee olemaan laukunsäilytysongelma kun muutetaan pienempään.. :) Pitää varmaan karsia ja pitää vaan ne mitä varmasti käyttää... :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marre. Saimme uuteen asuntoon mahtumaan ihan tavallisen Ikean kirjahyllyn eteiseen niin siinä nuo ovat sulassa sovussa huivien kanssa ja osan kenkiäkin kanssa. Tuo on kurjaa, jos pitää karsia, vaikka teen minäkin sitä, koetan ainakin tasaisesti. Hirvittävän hankalaa se silti on.

   Poista
 4. Uusi tulokas on todella kiva ja niin sinun näköisesi. Ihana! <3

  VastaaPoista
 5. Haha, mulle kävi kanssa tuplat tässä parin viikon sisään. Hankin sen raskauslahjan itselleni ja sitten satuin vahingossa löytämään Huutiksesta yhden toisen laukun, jota olin himotellut... :D Ja ostin senkin, murto-osalla alkup. hinnasta. ;) Se tarvitsee tosin pientä fiksiä vielä osakseen, joten katsotaan mikä on lopputulos...

  Ja tosiaan, kiva uusi laukku sulla, multa löytyy just tuo sama! :Dq

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, näin saattaa käydä. Hups :D No toisaalta nyt voikin sitten taas hyvän tovin nauttia ostoksistaan. Tuo malli on ihan loistava, mahtuu kaikki tarvittava (ja tarpeeton) ja saa vielä hyvin kiinnikin :)

   Poista
 6. Cute bag - perfect for spring & summer! Love to see it combined with a vernally outfit :-) ... - Liebe Grüße aus Wien,

  Katja

  www.collectedbykatja.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you Katja! There will be many combines I promise, bag has been with me through out our trip to Prague! :)

   Poista
 7. Varsinainen kaunokainen tää laukku! :)

  VastaaPoista
 8. Aivan ihan laukku! Tykkään noista Longchampin vanhemmista malleista! Ja hei, nainenhan tarvitsee aina laukkuja.... ja kenkiä... sen kummemmin perustelematta ;) Toiset laittavat rahansa baari-iltoihin, toiset laukkuihin! Minä taas kenkiin... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta, niin tarvitsee! Priorisointia tuo rahan käyttö suurimmaksi osaksi kuitenkin, kengätkin ovat kyllä mitä mainioin investointikohde :)

   Poista
 9. Mulla on samanlainen mustana - aivan loistava reissulaukku! Muutenkin kätevä sellaisessa tilanteessa missä pitää jäädä kädet vapaiksi.

  -Päikkis-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin täällä tihkusateisessa Prahassa tuo on osoittautunut aivan huippuostokseksi. Ei tarvitse huolehtia laukun (tai laukun sisällön) kastumisesta ja näppärästi saa kulkemaan olan yli hihnan.

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!