29.3.2014

Rainy day outfit.


Ei ole vääränlaista keliä, on vaan vääriä varusteita. Kerrankin olin ottanut tämän faktan huomioon pakatessani. Lämmin villahuivi ja tihkun pitävä trenssi takasivat, että pysyin niinä parina vesisadepäivänäkin lämpimänä ja kuivana. Flunssan tuominen tuliaisiksi olisi ollut varsin epämukavaa. Miten te otatte huomioon kelin matkustaessanne?

Hyvää lauantaita kaikille!

There is no such thing as wrong kind of weather, there is just wrong kind of cloathing. Thing that I actually rememred this time arpund. Before packing I did check out the weather forecast and when it started raining on Sunday, I was quite happy I did. Getting with me a good thrench coat and woollen scarf ment that even tough it rained and was really chilly I was warm and dry.

I wich you all a great Saturday and hope you are all well!Takki/Coat: Mark's and Spencer // Neule/Knit: Tommy Hilfiger // Farkut/Jeans: Esprit // 
Kengät/Shoes: Deichmann // Huivi/Scarf: Mulberry // Laukku/Bag: Longchamp

10 kommenttia:

 1. Hih, palelin juuri koko Berliinin reissun niissä vääränlaisissa varusteissa :)
  Olisi pitänyt edes kylmiä aamuja varten tajuta pakata matkaan hanskat ja hattu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei siellä keski-Euroopassa näemmä mikään lämmin ollutkaan, toki lämpimämpi kuin täällä, mutta ei varsinainen helle :)

   Poista
 2. Etukäteen katson, millaista keliä on luvattu. Kunnon kengät kävelyyn, jos vielä kestävät vettäkin, joku ohut villainen takin alle varmuuden vuoksi, hanskat, joku lätsä tai myssykkä. Pätkäsontikka eli se lyhyt sateenvarjo matkalaukkuun. On helpompi vähentää vaatetta kuin lisätä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on ihan totta, ohutta villaa vaan mukaan. Ennemmin kuitenkin lämpimät vaateet ja sitten liikaa mukana kun se, että palelee :)

   Poista
 3. Sateesta huolimatta aivan ihanat värit näissä kuvissa, ei ollenkaan ankean harmaata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos PauMau! Ihan kaatosateessa emme kuvanneet, säälin kameraa sen verran, tuossa kohtaa tihkutti enää :)

   Poista
 4. Ihania kuvia, satoi tai ei! Prahasta ei rumia kuvia saakaan;)
  Minä kun olen vilukissa, niin minulla on aina lämmin takki mukana - sanoivat säätiedotukset mitä tahansa. Ja villasukat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta, kauniita kuvia siellä sai aina. Kameraa sitä siinä vesisaatteessa koetti säästää ;)

   Villasukat ovat kyllä matkalla mukana ihan aina täällä myös! Kohteesta ja kelistä huolimatta :)

   Poista
 5. Mieluummin liikaa lämmintä mukaan kuin liian vähän, se on mun motto. Villasukat kulkee nykyään mukana joka reissussa, vilukissa kun olen. Prahassa sadekin näyttää näköjään kauniilta...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta! Sade on kuvissa kaunista, muuten se ei kyllä erityisemmin ollut :) Villasukat ovat aivan ehdottomat kyllä!

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!