1.3.2014

Touch of gold.


Koska niin monesta blogista olen saanut niin monia vinkkejä kauneudenhoitoon ajattelin kertoa teille oman vinkkini. Teksti ei ole mainostusta, vaan ihan omilla rahoilla ostettu tuote (moneen kertaan) ja rehellinen mielipide siitä.

Kello on 04:30 aamulla ja kello soi. Tuijotan hetken epäuskoisena kelloa, mutta uskottava se vaan on. Ylös on noustava ja suunnistettava kohti aamutoimia, taksia ja lentokenttää. Pääsen perille paikallista aikaa vasta aamupäivästä, lentäen ja junalla. Silti kuulen kollegan ihastuneen äänen: Miten ikinä näytät aina noin freessiltä?

No minäpä kerron, salaisuuteni on ihan kaikkien saatavilla. Useamman vuoden jo se on ollut YSL:n valokynä. Olen kokeillut muitakin, mutta ei kyllä tämän valokynän voittanutta ole vielä vastaani tullut. Kokeiltu tässä kymmenen vuoden aikana kyllä on. Kollega naurahtaa ja katsoo sitten hämmästyneenä: Oikeastiko?

Kyllä. Sipaisu kultaisesta kynästä silmien alle ja toinen nenän pieliin, niin johan helpotta. Katoaa pahin tummuus silmien alta ja nenän pielien ja suun juonteen häviävät sen sileän tien.

Se on minulle hippusellinen kultaa monena aamuna. Ehdottomasti kallein meikkituotteeni, ehdottomasti yksi niistä, joiden merkkiä en vaihda. Onko teille kokemusta YSL:n valokynästä? Toimiiko tämä jollain muulla aamujen pelastajana?

Hyvää lauantainta ja maaliskuun ensimmäistä!


Since I have read so many lovely posts in so many lovely cosmetic products on several blogs I tought I'd tell you about one of my own. No adwert this one at all, just my pure oppinion based on my own money and own experiance.

When I have to get up at 4:30 am I think every tirck on the book is needed to get me looking fresh after travelling to another country first airplane and then train. Well, I do have one secret: YSL Touche Eclat. That keeps those dark sircles under eyes hiding. I have tried several other as well, but nothing has yet been beaten the orriginal one.

Have you tried it? What do you think?

Have a great and relaxing Saturday!


26 kommenttia:

 1. Varmaan pitää käydä kempparin kautta noukkimassa yksi kapale tuollaisia tänään... sen verran hurja ilmestys aamuisin tuijottaa peilistä mua...
  Mukavaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse olen ainakin tykännyt, ja nimen omaan tästä syötävän kalliin hintaisesta. Toki olen edullisempia kokeillut, mutta tämä on ollut paras mahdollinen :)

   Hyvää viikonloppua!

   Poista
 2. Itselläni on tuo YSL:n valokynä myös. Olen myös kokeillut muidenkin valmistajien, mutta samaa mieltä, ei ole YSL:n voittanutta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, monesta tuotteesta olen löytänyt edullisemmankin version, mutta en tästä, alkuperäisellä ja ensimmäisellä mennään täälläkin :)

   Poista
 3. Minä en oikein osaa käyttää valokynää :)
  Mutta ostoslistalla on, ja eiköhän sen käytönkin opi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokeili vilkaista tämä: https://www.youtube.com/watch?v=IMQd2SaX7t8 Sen avulla minä opin :)

   Poista
 4. Tuo on ihan paras. Vuosikausia käytin sitä, sitten pääsi jotenkin unohtumaan mutta nyt olen päättänyt hankkia taas. Monia muita olen kokeillut ja tullut siihen tulokseen, että eivät toimi niinkuin YSL valokynä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, samaa mieltä olen, alkuperäisen voittanutta ei ole vielä löytynyt :)

   Poista
 5. Täälllä Joensuussa just aamulla manailin, kun olisi valokynää tarvittu näihin silmäpusseihin. Mukavaa vikonloppua teille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ah, se on kurjaa kun joku luottotuote unohtuu.

   Hyvää viikonloppua!

   Poista
 6. Toivoisin sulta ihan konkreettista opastusta valokynän käytöstä, kuvineen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen joskus kokeillut niitä tehdä, mutta olen kovin huono. Valokynän käytöstä kannattaa vilkaista tämä video: https://www.youtube.com/watch?v=IMQd2SaX7t8 Sen avulla minä sitä opettelin oikein käyttämän.

   Poista
 7. Ihan paras! Myös muita kokeilleena olen aina palannut tähän. Se, joka valokynän keksi (varmaan tähän googlella löytyisi vastaus), olisi kyllä ansainnut Nobelin :)

  Ihanaa viikonloppua!
  PS: edelliselle kommentoijalle: uskoisin youtubesta löytyvän valokynän käyttöön ohjeita (kuten kaikkeen muuhunkin)...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo en minäkään keksijää tiedä, mutta ehdottomasti monen naisen aamun pelastaja :D Youtubesta minäkin opin "oikein" käyttämään ja hyödyntämään paremmin kuin siihen saakka.

   Poista
 8. Olen myös huono käyttämään valokynää , mutta tuota merkkiä en ole vielä kokeillut . Aikeissa on hankkia nyt , kun on kauneusviikot tulossa , voi hyödyntää alekupongit siihen ;) Pelkkää hyvää olen tuosta kuullut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loistava se on, paitsi sen hintalappunsa kohdalla, se ei ole missään nimessä hyvä. Joskin siedettävä koska itselläni ainakin kestää tuo ikuisuuden :)

   Poista
 9. Minäkin olen tuon samaisen kynän jo useaan kertaan ostanut, mutta en huomaa mitään eroa entiseen. En ole ymmärtänyt varmastikaan jutun juonta : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa vilkaista parissakin kommentissani suosittelema video (https://www.youtube.com/watch?v=IMQd2SaX7t8 ), mutta myös useita muita joita Youtube on pullollaan jossa tuon käyttöön opastetaan. Käytin minäkin aivan päin honkia aluksi :D

   Poista
 10. Täytyy katsoa heti tuo video ja miettiä tuollaisen hankintaa. Minulla on Lumenen valokynä, mutta en osaa sitä käyttää, eikä siitä mun mielestä ole mitään iloa, en nimittäin näe mitään eroa sen kanssa tai ilman..:D Lumenen vanha (ei siis ehkä myynnissäkään enää) Time Freeze Instant cooling Eye Stick sen sijaan pienentää heti turvotusta ja meikin kanssa käytän Elisabeth Ardenin Pure Finish Highlighteria joka on puristetun puuterin muodossa... Tuo YSL pitää kyllä testata jossain.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kokeilla ainakin, vaikkakin kallis kokeilu. Ehkä Lumenella voisi kokeilla, jos noilla opeilla saisi jotain aikaan ja huomaisi eron? Minä olen huono muuten noiden meikivoidenden jne. kanssa kun suosin mineraaleja, mutta tämä menee nestemäisenä vielä :)

   Poista
  2. Kokeilin Lumenea samalla lailla kuin videossa YSL:ää, ei MITÄÄN vaikutusta! Pöh...:D

   Poista
  3. Voi ei, voi kurjuus! Olisi ollut kivemman hintainen ainakin :D

   Poista
 11. Mulla on ollut YSL:n kynä jo vuosia käytössä. Oikeastaan kaikki muut valokynät, joita olen kokeillut, ovat enemmänkin peitevoidemaisia. Ja YSL:n kynä kestää ainakin omassa käytössäni hurjan kauan, on riittoisaa tavaraa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, saman olen huomannut. Valokynällä ja peitevoiteella on huima ero. Ja totta tuokin, tuo YSL kyllä kestää ja kestää ja kestää (hyvä niin, hinta on, köh, korkeahko :) ).

   Poista
 12. Tuosta valokynästähän on tehty myös meikkivoide :) ajattelin vain mainita ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin olen huomannut saman, kiitos vinkistä :) Harkitsen, saa vaan olla pirun hyvä, että vaihdan mineraalini pois ;)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!