22.4.2014

Cool hair.


Jos kampauksesi on kunnossa ja sinulla on hyvät kengät jalassasi, voitat minkä tahansa esteen.
- Iris Apfel - 

Kiirastorstaina sai tukkani vähän freesausta edelliseen kampaustyyliin. Sinällään mikään ei radikaalisti muuttunut. Haaveen Tessi loihti jälleen hiuksiini ihanan kylmän sävyn, mutta luonnollisen sellaisen. Tällä kertaa vain tyvi sai väriä, muu tukka käsiteltiin kiiltohoidolla. Minusta tämä samalla värillä erivärisen eläväksi värjätty hius on aivan ihana ja pese ja pidä - malli edelleen kertakaikkisen loistava. Tällä kertaa saimme kuitenkin tukan kuvattua kauniin kirkkaassa auringonpaisteessa, niin näkyy väri vielä selvemmin kun edellisissä. Mitäs pidätte? Ja miten pääsiäinen sujui?

Ihanaa tiistaita!

If you hair is done properly and you have on good shoes, you can get away with anything.
- Iris Apfel -

Thursdays, just before Easter, I had something new to my hair. My dear hairdresser got me fantastic style last time, this time it was to make that look even better. Cooler tone to my rost and shine everywhere. I love this hair, coloured with one haircolour and still it looks amazing. This time we had the opportunity to get photos of my hair on sun shine, so you can also see the colours well. What do you think? And how was your Easter?

Great Tuesday!30 kommenttia:

 1. Ihanan raikas kampaus. Tulee sellainen keveys ensimmäisenä mieleen. Väri on hyvä ja onnistunut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maiju! Väriin ihastuin itsekin, ja on tuo keveäkin, ei meinaa tuntua päässä ollenkaan :)

   Poista
 2. Kaunis sävy, sopii sinulle hyvin ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anneauliki, kylmät monesti sopivat :)

   Poista
 3. Tosi nätti kylmän vaalea sävy! Kampaajalta tultua tukka on aina niin freesi, ja sit ainakin mun tukkaan tuntuu hiljalleen hiipivän se keltaiseen vetävä, kusenpolttama sävy... :P No mut onneksi on hopeashampoot- ja sävytteet keksitty! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Taru! Ihan totta, mutta hei, kokeile Cutrinin tehohoito hopeashamppoota, se pitää tämän tukan aika pitkään tämän värisenä muuttamatta sitä keltaiseksi. Ihan unelma löytö ainakin omaan tukkaani!

   Poista
 4. Taru tuossa edellä kirjoittikin ihan just niin kuin mullekin aina käy :)

  Sun tukka on nyt niin mainion värinen ja ihanan terveen kiiltävä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Annukka, vinkkaan saman hoitoaineen siis sinullekin jos se auttaisi? :) Kiiltoa siinä kyllä on, kuten kampaajallekin totesin, kompensoimassa sitä, että tukasta tuskin koskaan tulee kuohkea :D

   Poista
 5. Kivalta näyttää ja hiukset auki olet pirtsakamman näköinen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minttu. Niin se lienee totta, vielä vaan kun oppisi olemaan tukka auki :)

   Poista
 6. Tosi hyvä sävy. Itseasiassa sai mut haaveilemaan taas vaaleammasta tukasta... Oh my... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ansku! Oi voi voi, se lienee aika värjätä siis... ehkä raitoja tosin ; )

   Poista
 7. Vastaukset
  1. Kiitos Belladonna, tai kampaajaa siinä lienee paikallaan kiittää :)

   Poista
 8. Tosi hyvä väri ja elävyytensä takia voisi olla vaikka ihan sinun hiustesi oma sävy. Mun "oma väri takaisin" -kasvatusprojekti on todennäköisesti päättymässä lähipäivinä -ei vaan kestä sitä maantienväristä juurikasvua. Olisi edes hopeanharmaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos PauMau. Luonnollisuutta minä siihen tahdoinkin, juuri tummempi niin ei se juurikasvukaan haittaa. Vielä en tosin niin rohkeaksi ole alkanut, että omaa kasvattaisin takaisin vaikka sekin on mielessä käynyt kyllä.

   Poista
 9. Hei Dahlia, tulehan tutustumaan uuteen blogiini. Tästä pääsee helposti myös Puhdistus-blogiin. Lukijaksi mahtuu vielä ; ) Terv. Virpi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Virpi! Tulenhan minä tottakai :)

   Poista
 10. Ihana väri ja malli! Minäkin kävin luottokampaajallani kiirastorstaina! Sillä, että hiuskuontalo on vasta laitettu ja kohdillaan, on muuten ihan oikeasti iso vaikutus olotilaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Noora! Ihan totta, kohdillaan oleva kuontalo on kyllä varsin iso piristysruiske! :)

   Poista
 11. Tosi kaunis sävy! Tuota voisi sanoa jo lähes täydelliseksi. Tuota Paumaun hopeanharmaa-toivetta en kyllä usko, täällä taistellaan sen asian kanssa ja voi äiti että hopean värinen juurikasvu on ärsyttävää! Tykkään paljon enemmän tuollaisesti piirun verran tummemmasta juuresta, se on kaunis...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari! Sitä se minustakin on kyllä, täydellinen väri. Luulen, että tukan kanssa on niin, että omaan ei ole koskaan oikein tyytyväinen ja toisella vaikuttaa aina olevan kivempi :)

   Poista
 12. Todella kaunis sävy!
  Minä en ole käynyt kampaajalla ikuisuuksiin, yritän kasvattaa taas omaa väriäni takaisin. Se on onneksi lähes samanvärinen muun tukan kanssa, joten juurikasvua ei oikeastaan edes huomaa. Tosin latvojen liukuväristä täytyy vielä päästä ajan kanssa eroon, muutama sentti latvoista pois parin kuukauden välein niin eiköhän se siitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihana kun olet propejktissa pitkällä! Olen vasta harkitsemassa samaa, saa nähdä selviänkö koskaan niin pitkälle, että kasvattaisin oman takaisin, mutta aika näyttää, ainakin tämmöisellä mennään tällä hetkellä.

   Poista
 13. Kaunis väri ja upea kiilto!
  Aurinkoista loppuviikkoa sekä sinulle että hovikuvaajallesi♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lady ja oikein ihanaa loppuviikkoa Sinulle myös! <3

   Poista
 14. Hyvä malli ja tosi kaunis väri, kiilto

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marja. Kiilto niissä on kyllä upea!

   Poista
 15. Oi, onpa kivasti leikattu ja hyvä väri!

  VastaaPoista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!