9.4.2014

I'm dancing on Sun shine.


Samaa vanhaa aina vaan? Tiedättekö välillä tuntuu, että olen menettänyt kaiken mielikuvitukseni mitä tulee pukeutumiseeni vapaa-ajalla. Silloinhan voisin pukea päälleni vaikka mitä ihanaa ja kaunista ja silti tässä on niin monesti se lopputulos: Neule ja farkut. Yhdistetään ne tennareihin ja huiviin, otetaan laukku mukaan. Se on hyvin usein siinä se kokonaisuuteni. Toisaalta tarvitseeko sitä vapaalla kauhean erikoisesti pukeutua, kun kerran on tämmöinen perus vaatteita ihasteleva yksilö noin muutenkin. Mikä on teidän perusvaatetuksenne vapaalla?

Hyvää keskiviikkoa!

Same old, same old? I think I have lost all my imagination when it comes to dressing on my leirure time. I could wear what ever I wanted to then right? But no! Normally its knit and jeans, some light shoes and scarf. Any bag will do and out of the door. On the other hand, do I have to wear some special clothes? When I feel so good on these ones. What is you basic outfit on your leisure time?

Have a great Wednesday!
Neule/Knit: Tommy Hilfiger // Farkut/Jeans: Evans // Kengät/Shoes: Esprit //
Takki/Coat: Mark's and Spencer // Huivi/Scarf: TieRAck // Laukku/Bag: Longchamp

12 kommenttia:

 1. Kuulostaa niin tutulta! :) Tosin mun työvaatetus, on toi farkut ja neule.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Menisi se minullakin töissä, useina päivinä ainakin vaikkakaan ei kaikkina. Kaikin puolin siis sistin simppeli kokonaisuus :)

   Poista
 2. Näistä sun asukuvista nousee aina hymy korville, niin iloisia,keväisiä ja sinä aina niin viimisen päälle. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Elisabete! <3 Olipas kauniisti sanottu, hymyilytti täälläkin.

   Poista
 3. Hyvä vapaa-ajan asuhan tuo on ! Tykkään noista sun huiveista , nehän piristävät asun kuin asun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anneaulikki! Ihan totta, huiveilla saa kummasti vaihtelua kokonaisuuteen :)

   Poista
 4. Eipä sitä aina mitään päätähuimaavia muotiluomuksia tarvitse ollakaan, pääasia että itse viihtyy asussaan! Silloin se kyllä näkyy ulospäin ja "tavallinenkin" asu on tosi makee :)
  Hyvältä näyttää siis!

  Oma perusjuttuni vapaalla taitaa olla farkut, löysä tunika ja bikerbootsit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti ei. Johan ne luomukset tuntuisivat sitten tylsiltä sen jälkeen ;) Kiitos Caelia, huvin viisaita sanoja. Viihdyn tuossa kokonaisuudessa, joten miksi en siihen pukeutuisi :)

   Poista
 5. Onpas kaunis asu. Sinulle on huomenna blogissani haaste :)

  VastaaPoista
 6. Mä heitän (vauva)vapaalla päälleni sellaiset vaatteet, joiden ei tarvitse olla millään tavalla käytännöllisiä, eikä "helppoja". Sillon saa koreilla halutessaan kunnolla, kun ei tartte miettiä toisesta huolehtimista ja vaunujen työntelyä ja sitä, että onko nyt kädet vapaana! ;)

  Ja sit arkena menee ihan verskalinjalle helposti, jos käydään vaan asioilla ostarilla/puistossa tms. mutta rakastan niitä päiviä, kun pukeutumiseen ja itsensä laittamiseen on aikaa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pukeutuminen ja itsensä laitaminen on kyllä kivaa. Sitä vaan saa ilmeisesti tehdä töiden takia tällä hetkellä sen verran, että vapaalla ei aina jaksa ;)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!