30.4.2014

My favorite coat.


Takit ovat suosikkejani, ja Englannissa on aina kylmä. Voin panostaa enemmän rahaa, jos tiedän, että pidän sitä vielä 10 vuodenkin päästä.
- Max Irons -

Suhtautumiseni takkeihin on ollut pitkään sama: Siihen voin panostaa, kunhan se on ajaton. Niinpä käsiini osuikin jälleen tämä viime keväänä Mark's and Spenceriltä tilattu trenssikaunotar. Siinä on kaikki kohdallaan, väri, istuvuus ja materiaali. Se menee niin rennomman kuin vähemmän rennon kokonaisuuden kanssa. Tässä se on Ikeassa huonekaluja etsimässä, seuraavana päivänä jakkupuvun kanssa töissä. En turhaan sano sitä suosikki takikseni, vaikka jos rehellisiä ollaan, kaappini jokainen takki on oman sesonkinsa suosikki.

Mikä on sinun suosikkitakkisi?

Se olisi kuulkaa vappuaatto, oikein räiskyvää keskiviikkoa!

Coats are my favourite thing, and it's always cold in England. I'm comfortable on spending a bit of money, if you know you're going to be wearing it 10 years later.
- Max Irons -

My feelings for coats has been the same for long now: I can spend some more money on that as long as I can wear it for long. It need to be timeles. So I took out this lovely blue trench coat from Mark's and Spencers, An I adore it. It goes with everything, here with casual one, but the next day I can take it to work and make it look corporate.

What is you favourite coat?

It is evening before 1st of May, I wish you all a great evening!

Takki/Coat: Mark's and Spencer // Neule/Knit: Nelly // Housut/Pants: House (Sokos) //
Kengät/Shoes: Tommy Hilfiger // Laukku/Bag: Longchamp

8 kommenttia:

 1. Ihana tuo takkisi onkin. Täytyy kai vastata, että suosikkitakkini on biker, juuri monikäyttöisyysominaisuuksien takia, mutta toisaalta takkejakin pitää vaihdella kyllästymisvaaran välttääkseen.

  Kivaa vappua sinulekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä :) Biker onkin eittämättä monikäyttöinen ja kaunis takki, menee ihan kaiken kanssa :)

   Poista
 2. Niin kivoja vaatteita ja poseerauksia! Oikein kadehdin, kyllä mäkin jos olisi miinus 20 vuotta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna :) Kyllä sitä minusta voi poseerata minkä ikäisenä haluaa :)

   Poista
 3. Kaunis ja ajaton takki!

  Minä olen kyllä niin onneton löytämään takkeja, tuntuu että aina joudun tyytymään sellaiseen melkein täydelliseen. Tai sitten löydän sen täydellisen, ja hinta kipuaa turhan korkeaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Caelia. Tuo on ihan totta, minun pelastukseni onkin ollut ulkomaat. Briteistä ovat kaikki kolme rakkainta takkia, kumpikin nahkatakki ja tämä. Tuleehan siinä toki hintaa jos lennot laskee päälle ;)

   Poista
 4. Tuo sun takkisi on kiva. Mä olen jämähtänyt nyt kevytuntsikoihin. Himoan niitä koko ajan lisää ja lisää... nyt tahtoisin punaisen ja keltaisen ja ja ja...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maiju! Kevytuntsikat ovat kyllä ihania ja niitä saa niin kovin monessa ihanassa värissäkin vielä :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!