29.4.2014

Some white, some blue and some bling.


Minulla ei ollut kolmea tuhatta kenkäparia, niitä oli tuhat kuusikymmentä.
- Imelda Marcos-
Vaikka oma kenkäkokoelmani ei vielä lähentele kumpaakaan noista luvuista, niin paljon niitä on. En silti empinyt toivottaa tervetulleeksi uutta paria kauniita valkoisia kokoelmaani kun ne viikko sitten minulle ojennettiin. Vanhempieni Saksan reissun tuliaisista toivotuin oli otsikon jotain valkoista. Kyllä, omistan samat kengät myös mustina, mutta näillä on vaan niin hyvä kävellä.

I did not have three thousand pairs of shoes, I had one thousand and sixty.
- Imelda Marcos-
Not I have nearly that much shoes on my collection, so maybe I can fit one more? Well, I did when I got these lovely gifts from Berlin around a week ago from my parrents. Yes I have those white shoes on black as well, but hey, you can not beat a good pair of shoes.


Jotain sinistä sen sijaan edusti muutama viikko sitten Berliiniin avatusta Uniqlon liikkeestä otettu tummansininen kevyttoppaliivi. Omaan pussukkansa menevä liivi on pelastanut viileämmät aamut, etenkin nyt kun trenssikin meinaa olla päivällä jo liikaa.

Something blue instead was this lovey west from Uniglo (they just opend on Berlin). It is great when threse a bit cooler motning, to put under trenchcoat and then to take it off for the day when even the coat feels like too much.

 
Jotain kimaltavaa edusti sitten Äidin ihana löytö, tuntee tyttärensä pakko sanoa. Valkoinen yhdistettynä kimaltavaa uppoaa etenkin keväällä ja kesällä ja missä se paremmin toisi esille kun tässä Burberryn kaunottaressa.

Mitä mieltä olette tuliaisista? Onko teidän perheessä tapana ostaa tuliaisia?
Aurinkoista tiistaita! 

And something bling then was this lovely Burberry blouse my Mom got me. Shoes knows her daughter I must say, nothing gets me better than white with bling on spring and summer.

What do you think? Do you bring gifts from your travels?
Lovely Tuesday!


22 kommenttia:

 1. Kenkiähän ei voi olla liikaa - eikä valkoisia paitoja;) Hyvin tuntee äitisi sinut!
  Ja kyllä - meillä ostetaan tuliaisia. Nuoret eivät oikein muista vaatteista perusta, mutta aina matkoilta etsitään jotain hieman erilaisia teeppareita - ei mitään perusjuttuja vaan niissä pitää olla jokin juju - jos jotain anime- tai mangamaailmaan liittyvää löytyy, niin sitä parempi;)
  Oikein hyvää tiistaipäivää sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta puhut Lady hyvä, Äiti tuntee tyttärensä kyllä oikein hyvin :)

   Samaa mekin etsimme, puolin jos toisin. Kivoja tuliasia joissa on joku juttu ja jotka ovat, toivottavasti ainakin, saajallensa mieleen. Kovin usein se on onneksi onnistunutkin :)

   Hyvää tiistaita!

   Poista
 2. Ovat kyllä niin sinun näköisiä tuliaisia,äitisi tuntee hyvin kyllä makusi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Elisabete, Äiti osaa kyllä :)

   Poista
 3. Kyllä meillä tuliaisia ostellaan, mutta ei vaatteita. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kukin tavallaan. Meillä ostetaan aika laajalla skaalalla, mikä missäkin olisi sopiva kenellekin :)

   Poista
 4. Toppaliivisi varmasti superkätevä tuote, oikea life saver..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ollut ihan uskomattoman ihana viileinä aamuina ja iltoina, kyllä, todellinen pelastaja!

   Poista
 5. Meilläkin tuliaisia tulee, mutta ne päätyvät usen kaapin perukoille/laatikon pohjalle. Sinulla näyttää olevan parempi tuntija. Siksi toivon, ettei minulle mitään tuotaisikaan. Tuntuu, että menee rahat haaskuun ja on noloa olla käyttämättä. Mutta jos ei miellytä, niin ei kai silloin ole pakko käyttää (vaatteita/koruja)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tokikaan ole pakko käyttää jos ei pidä, tietenkään. Äiti tuntee tyttärensä kyllä, meillä ostetaan aika osuvia tuliaisia. Ainakin toivon, että omatkin ovat osuneet kohdilleen eikä vaan niin, että minä saan näitä super ihanuuksia :)

   Poista
 6. Ihania tuliaisia olet saanut. Silloin, kun äitini oli vielä työelämässä ammattinaan maailmalla reissaaminen ;), sain aina joka reissulta tuliaisia. Eikä tainnut yksikään niistä jäädä käyttämättä. Viimeinen saamistani hajuvesi-öljyistä on avattu, hartaudella sitä käytän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös, upeita :) Kyllä minäkin olen vakaasti melkein jokaista tuliaista pitänyt, joskus on osunut joku huti, mutta hyvin harvoin.

   Poista
 7. Toppaliivit ovat tosi kivan näköisiä, jostain syystä en osaa itse yhtään käyttää. Pöh. Tajusin juuri, että puutut blogilistastani vaikka käyn täällä päivittäin, lisään sinut suosikkiblogi-listaani! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En minäkään olisi uskonut, että osaan, mutta viileinä iltoina se on pelastanut kyllä kun takkia ei kuitenkaan ihan tarvitse. Kiva kun lisäsit! <3

   Poista
 8. Ihanat tuliaiset ! Tuo valkoinen paita on kiva yllätys :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin, ihastuin aivan päätä pahkaa siihen :)

   Poista
 9. Ihanat tuliaiset. Kaikki tuo tulisi täälläkin käyttöön. Toppaliivi on superkätevä näillä säillä! Ei liian kuuma, eikä kylmä ja siinä on helppo liikkua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari. Toppaliivi on kyllä ollut oikea aamujen pelastaja :)

   Poista
 10. Voi kun mahtavia tuliaisia, äidit on niin ihania!

  VastaaPoista
 11. Tosi kivoja tuliaisia olet saanut!

  Meillä ostetaan tuliaisia yleensä vain Olivialle, mutta jos jotain oikein jonkun "näköistä" sattuu vastaan, niin yleensä ostan. Lähinnä omille vanhemmilleni tai miehelle, joskus myös parhaalle ystävälle.

  Mukavaa vappua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Caelia! Tuliaisia on niin kiva ostaa, vaikka en minäkään kovin monelle osta. Vanhemmille ja miehelle, monesti hyvälle ystävälleni.

   Hyvää vapun jatkoa!

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!