24.4.2014

Vallilla Mielentilat.


Sisustussuunnittelun tarkoitus on saada paras mahdollinen irti käytettävissä olevasta tilasta.

On tehtävä tunnustus näin alkuun: Minä en ole kummoinen sisustaja. Intohimoni kauneuden suhteen on aina ollut vaatteissa ja tyylissä. Kodistamme on turha etsiä desig-esineitä, ne ovat laskettavissa yhden käden sormilla. Jos jollain olisi sisustusmakua kuvattavani, niin ennen kaikkea olen funktionalisti. Simppelit muodot miellyttävät silmääni, samoin vaaleat kalusteet ryyditettynä sitten yllättäen tummanpuhuvan ruskealla tai jopa mustalla. Ostamme huonekalut harkiten, ennemmin pidempään kesken kuin kaikki kerralla, koti hakee muotoaan rauhassa.

Interior design is making the possible use of the available space. 

I must confest for the begining: I'm not that much of a interior esigner. My love for beauty has always been more on clothing and personal style. From our home, you can't find many design peaces, oh no. If I must say what my style in hy home is, I'd say funktionalist. Or you might also put it Scandinavian. Simple design and light surfaces, that is my thing. We get our furniture one by one, thinking first, getting after it.


Sisustamisellani (saan pääosin päättää kotimme sisustamisesta) on kuitenkin selkeä tarkoitus: Haluan, että kotonamme vallitsee rauhallisuus ja kodikkuus. Oli päiväni millainen tahansa, niin haluan tulla kodin viestivän seesteistä rauhallisuutta. Antavan sen mielentilan, joka lataa akut seuraavaan päivään ja uusiin haasteisiin. Minulle koti on rauhoittumisen ja yhdessä olon paikka. Sisustuksen haluan henkivän samaa rauhallisuutta.

When I do interrior design, and since we just moved I've done quite much I have one direction on my mind: I want our home to make me feel peacefull. No matter what kind of day I had I can come to home that makes me relaxed. It gives me energy and and I can be on my own and then be ready for next day. That is what my home needs to be like.Sain Indiedayssin blogipäivässä mahdollisuuden tutustua upean kotimaisen Valillan Mielentilat-kokoelman kankaisiin. Olin toki kuullut Vallillasta aikaisemmin, mutta tunnustan suoraan, etten pahemmin ollut tuotteisiin perehtynyt. Kuten totesin: en ole kummoinen sisustaja. Jokin näissä Vallillan kuoseissa kuitenkin liikutti, etenkin ylemmän kuvan verho sai ihastumaan kuosiin kerta heitolla. Tuon minäkin haluan kotiini! Suomen luonto jos mikä tuo sen rauhallisen seesteiden mielentilan. Samoin haavelistalle nousivat alemman kuvan pussilakanasetti.

Minä ihastuin Vallilan kuoseihin, taian tietää mistä lähden hakemaan seuraavia verhojani?

Millainen sisustaja sinä olet? Ovatko Vallilan tuotteet tuttuja?

Hyvää torstaita!

Postaus toteutettu yhteistyössä Vallillan Mielentilat kokoelman kanssa.Kuvat lainattu luvalla osoitteesta: http://www.vallilainterior.fi/kokoelma

I had the opportunity to meet finnish Vallilla SS14 Stat of mind collection on blog affair some weeks ago. Since Iäm not that passionet on interior design. I was plased to find great colours and simple harmony that was absolutely something to my mind. I fell in love, what do you think of interior design?

Great Thursday!

Post was made together with Vallilla Mielentilat colection, also borrowed photos on their site.17 kommenttia:

 1. Mä olen sisustajana samanmoinen kuin pukeutujana: värejä värejä värejä! :) Metsästin pitkään olohuoneeseen Vallilan mandariini-kangasta turkoosina ja Jyväskylästä vihdoin löysin! Eli Vallila on hyvinkin tuttu, meiltä löytyy useampia verhoja ja lakanoita merkiltä, tykkään kun heillä on myös värejä käytetty rohkeasti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta, Vallilan värit ovat kyllä niin kauniit että. Minä kun väriä laitan vaan kovin valikoiden, niin ei tule usein hankittua. Tosin nuo alimman kuvan lakanat saisi vihreän turkoosina myös... houkuttavat suuresti värillisinä.

   Poista
 2. Mä olen surkea sisustaja. Yritän, mutten oikein osaa. Kiinnostus sisustukseen on oikeastaan hiukan herännyt muutaman viimeisen vuoden aikana, sitä aikaisemmin en miettinyt sisustamista ollenkaan. Kotiin hankitaan sellaista, mikä miellyttää. Joskus hyvin harkittua ja joskus spontaanisti. Kotimme on mielestäni tavallinen koti ilman kommervenkkejä. Sellainen, jossa saa tehdä kaikkea ja jossa koko perheen on mukava olla. Emme stressaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän sama homma täällä, yritän, mutta en osaa ja siksi taitaa innostuskin laskea. Kodin ehdottomasti on oltava, minusta ainakin, juurikin asujiensa näköinen. Ei mikään näyttelyparaati vaan sellainen, jossa on hyvä asukkaiden asua :)

   Poista
 3. Vallila on kyllä tuttu. Rakastan Vallilan kankaita, kuoseja ja verhoja. Esim. Marimekosta en tykkää yhtään, mutta Vallila on ah ihana!
  Toivoin häälahjaksi Vallilan Kelohonka verhoja vihreänä tai liilana. En saanut, mutta ostan lahjakorteilla ne itse kunhan kaupunkiin pääsen. Kelohonka on suosikki kuosini ja on siellä monia muitakin ihania, mutta myös semmoisia joista en pidä.
  Uutuus kuosi kettukarkki on ihana! Voisin ostaa kaikki verhot ja tekstiilit kotiin Vallilalta jos vain olisi varaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lahjakortit ovat kyllä hyvä lahja, saa hankittua juuri sitä mitä haluaa niin saat haluamasi verhot :) Katselin ketturkarkkikuosia minäkin ihastellen, jokaan en keksinyt mihin sitä käyttäisin, mutta onhan se kaunis.

   Poista
 4. Minäkään en ole sisustaja luonteeltani. Mä rakastan kyllä ehdottomasti Vallilan verhoja ja kuoseja. Kelohonka on mun ehdoton suosikkini ja olohuoneemme ikkunoita koristaakin Kelohonkaverhot. Himoitsen myös makuuhuoneeseen sellaisia, joten saattaa olla, että nekin vielä hankin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kelohonka on kaunis, vaikka itse iskinkin silmäni Koivikkoon. Katselin kelohonkakin huokaillen kyllä. On heillä vaan niin kauniit kuosit :)

   Poista
 5. This is some really beautiful home inspiration! I wish my house would like at least tiny bit like that! :)

  www.callmemaddie.com

  VastaaPoista
 6. Vastaukset
  1. Eikö, kertakaikkisen ihastuttavat! <3

   Poista
 7. Minä olin ennen Oliviaa kova sisustamaan, ja sillon meillä olikin aina kaikki ihan tiptop. Nykyään on joutunut tekemään niin paljon väliaikaisratkaisuja (nostettu kaikki koriste-esineet pienten käsien ulottumattomiin yms), etten ole oikein jaksanut niin kovasti laittaa kotia. Ehkä sitten vuoden-parin päästä on taas sen aika :)

  Vallilan tuotteet ovat tuttuja, ja tykkäänkin kovasti heidän kuoseistaan. Tällä hetkellä kotoa löytyy Vallilan suihuverho ja muutama koristetyynyn päällinen.

  VastaaPoista
 8. Vastaukset
  1. Voin ajatella, että taaperoikäisen kanssa sisustus vaatii omat kommervenkkinsä kyllä :) Vallilalla on kauniita kuoseja, varmasti monen mieleen sopivia :)

   Poista
 9. Vastaukset
  1. Näin olen ollut havaitsevinani, että rauhallisempaan käännyt sinäkin :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!