2.5.2014

Ajattomuutta aurinkoa vastaan.


Muoti on sitä, mitä ostat. Tyyli on sitä, mitä teet sillä.

Postaus on toteuteuttu yhteistyössä Indiedayssin ja Instrumentariumin kanssa.

"Niiden pitäisi olla riittävän isot, että autolla ajaessa ei aurinko häikäise ja samalla klassiset, jotta voi pitää edes pari vuotta koska mun linssit on kalliit ja ei missään nimessä punaisia, ei sovi mun naamaan. Sangat vielä jos on muoviset, oon huomannu että iho ärtyy metallisankojen kanssa".

Nämä olivat monisanaiset ohjeet, jotka annoin jokunen viikko takaperin Indiedayssin bloggaaja päivässä Instrumentariumin pisteessä olevalle ihastuttavalle asiantuntijalle. Minä, joka olen käyttänyt silmälaseja vuosikausia tiedän, että aurinkolasit vahvuuksilla eivät ole mikään halvin mahdollinen sijoitus. Koska en voi piilareita pitää, niin ne ovat myös se ainut vaihtoehtoni aurinkoisella kelillä suojata silmäni. Olen kuitenkin kovin huono valikoimaan erilaisia pokia itselleni, niinpä innostuin ajatuksesta, että saisin kokeilla asiantuntijan ohjeistamana erilaisia kehyksiä.

Usean (varsin hulppean hauskankin kun molemmat nauroimme asiantuntijan kanssa vedet silmissä) kokeilun jälkeen päädyin kaksiin eri vaihtoehtoihin. Korkeat poskipäät rajaavat myös lasien käyttöä, en halua lasia nousevat ylös alas hymyillessä tai nauraessa. Minua kuitenkin autettiin varsin kärsivällisesti, Instrun henkilökunta vaikutti tottuneelta vaativampiinkin asiakkaisiin ja ymmärsi, että linssini eivät ole halvimmasta päästä joten aurinkolaseja (tai silmälaseja) ei tule ihan alvariinsa ostettua vaan yksien on mukauduttava moneen tilanteeseen. Toiveeni myös kuunneltiin ja otettiin vakavasti huomioon, auttamisen halu ja asiakaspalvelukokemus olivat erinomaiset.
Näissä kummissakin pokissa miellytti silmääni ajattomuus ja se, että kummassakin on silti joku juttu.. Kummatkin lasit minulle ehdotti Instrun asiantuntija kriteerieni mukaisesti ja on sanottava, että hän osasi kyllä hommansa. Pidän itse kummastakin vaihtoehdosta ja jos lompakko vaan niin sallisi, niin hankkisin ehdottomasti kummatkin. Mutta koska ei salli niin esitänkin sinulle rakas lukijani kysymyksen:

Kummat sinä näistä minulle valitsisit? Kummat sinusta mukautuisivat menoon kuin menoon auringon ensisäteistä helmikuussa sinne syyskuun loppuun saakka.

Joko sinulla on kesäksi silmiä suojaavat aurinkolasit? Ihan vahvuuksilla tai ilman. Klikkaa itsesi Indiedayssin ja Instrumentariumin kampanjasivuille ja äänestä suosikkibloggaajaasi. Kolme äänestänyttä pakitaan Instrumentariumin lahjakortilla jonka arvo on 179€. Äänestysaikaa on 26.5. saakka.

Millaiset ovat sinun aurinkolasisi?? Käytätkö yksiä vai vaihteletko fiiliksen mukaan?
Ihanaa perjantaita kaikki!

This one only in finnish dears.
Great Friday!

22 kommenttia:

 1. Ylemmät ovat enemmän mieleeni vaikka niissä onkin enemmän särmää. Ehkä juurikin siksi. Mielestäni ne myös istuvat kauniisti kasvojesi malliin :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heli. Niissä on kyllä ehdottomasti enemmän särmää :)

   Poista
 2. Molemmat tosi hyviä!:) Ottaisin alemmat, värin puolesta. Sopii sitten kaiken kanssa ja uppoaa paremmin kasvoihin.

  Sari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari! Molempiin ei taida olla varaa, mutta yksilläkin pääsee hyvään alkuun :)

   Poista
 3. Minäkin olen alempien kannalla. Kummatkin on hirmu kivat, mutta alemmat ei ehkä ala kyllästyttää niin nopeasti kuin nuo ylemmät värilliset. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta tuokin, ylempiä mietin itsekin tuolta kantilta, kyllästynkö vai en :)

   Poista
 4. Kyllä mä oon edelleen noiden ylempien kannalla, ovat ihanan erilaiset ja sähäkät. :) Alemmatkin passaavat sulle hyvin, mutta ovat sitten klassisemmat ja siten vähän pliisummat! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta kyllä joka sana, nämä kovin erilaiset mielipiteet eivät nyt ollenkaan auta tämän valintadilemman kanssa :D Mutta toisaalta kiva lukea myös eri perusteluita.

   Poista
 5. Minä ottaisin ylemmät - niissä on enemmän aurinkolasimaisuutta;) - ja kyllä, omat silmät on suojattu auringon varalle;)
  Oikein mukavaa viikonloppua teille molemmille siellä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ne silmät kannattaa suojata, sinulla olikin kaunis kokoelma :)
   Hyvää viikonloppua!

   Poista
 6. Minä äänestän ylempien puolesta. Itselleni ottaisin ainakin ne ja sopii sullekkin paremmin kuin alemmat. :) Alimmat on ihan liian pliisut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa nähdä mihin päädyn, pliisuthan ne ovat, mutta niitä on "hetki" katseltava naamalla kun vahvuuksilla tulevat :)

   Poista
 7. Ylemmät lasit. Sopivat todella upeasti sinulle niin mallin kuin värinsä puolesta.
  Jaana

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Jaana, kiitoksia. Tykästyin itsekin tuohon ylempien väriin, turkoosi vetää puoleensa :)

   Poista
 8. Alemmat, ylemmät ovat minulle liian rajut, Sinulle molemmat sopivat hyvin eli pieleen ei mee kumpikaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se on, molemmissa on puolensa :)

   Poista
 9. Tykkään molemmista, mutta ehkä nuo alemmat olisivat monikäyttöisemmät. Toisaalta noissa ylemmissä tuo väri on kyllä aivan ihana yksityiskohta... Eipä ollut minusta paljoa apua :)

  Itselläni on tällä hetkellä käytössä kahdet aurinkolasit, isot 70s-henkiset ja toiset vähän sporttisemmat värikkäillä peililinsseillä.

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se noissa ammattilaisen valitsemissa lienee se ongelma. Kun sopivat molemmat omalla tavallaan mainiosti, pitäisi vaan valita ne kaikkein kivoimmat.

   Hyvää viikonloppua! <3

   Poista
 10. Löytyisikö alempia vahvemman värisinä? Ne ovat kivan malliset, mutta aivan liian pliisun väriset. Miten olisi musta tai kirkkaan punainen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää katsoa, tumman ruskeat ehkä, mustia kokeilin ja ne olivat ihan liian kovan väriset vaalealle iholle. Punaisia taas en halua :)

   Poista
 11. Turkoosit sopivat sinulle hyvin. :) Luin kilpailusta toisesta blogista ja päädyin äänestämään sinua. -N-

  VastaaPoista
 12. Voi kiitoksia N. Kauniithan ne ovat kyllä. Kiitos äänestämisestä <3

  VastaaPoista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!