Lumene CC nail concealer.


Nainen on avuton vain kun hänen kynsilakkansa kuivuu.

Minä olen mieliala lakkaaja. Nautin välillä oikeista karkkikynsistä, joskus jaksan jopa koristellakin kynteni. Ennen kaikkea kuitenkin haluan, että kynteni ovat kauniin huolitellut. Lienen myös jonkinlainen omituisuus, pidän nimittäin kauniin nudeista kynsistä myös. Indiedayssin blogitapahtumassa jokunen viikko takaperin sain kokeiluuni Lumenen kynsilakka uutuuden: CC nail concealerin. Siis anteeksi minkä? Kyllähän sitä CC voidetta on naamaan laitettu jo hyvä tovi, BB:n jälkeen, mutta että kynsiin?

CC nail concealerin luvataan tekevän kynsille sen, mitä CC-voide tekee kasvoille eli: auttaa häivyttämään pienet epätasaisuudet ja virheet. Tasoittaa kynnen sävyä. Antaa kestävyyttä ja suojaa, saa kynnet näyttämään kauniin vaaleilta. Siinä on myös UV-suoja joka puolestaan ehkäisee keltaisuutta. Koska viime aikoina kynteni ovat olleet ihan ilman lakkaa ajattelin pistää tämän kokeiluun, juuri nyt nudet sävyt kynsissä ovat tuntuneet omimmilta, etenkin kun olen pitänyt kynnet lyhyinä.


Ensimmäinen huomio on kivan leveä suti jolla lakan levittäminen on helppoa. Kivan juokseva koostumus ja nopea kuivuminen myös tarkoittaa, että tuote on mieleeni. Jo yhdellä kerroksella sai kauniin tuloksen, kahden jälkeen olin varsin tyytyväinen. Lumene on tarkoittanut CC nail concealerin naisille, jotka etsivät helppoa ja nopeaa ratkaisua saadakseen siistit ja huolitellut kynnet. Minulle tämä tuote oli juuri sitä. Nopeasti jo yhdellä kerroksella kiva lakkaus ja luonnollisen näköiset kynnet. Lakkauksen saa aikaan samalla kun lukee jokusen luvun kirjaa illalla. Omilla kynsilläni tämä pysyi hyvänä useamman päivän, taisin neljännen päivän iltana ottaa lakat pois ja laittaa uuden tilalle. Minulle se on aika pitkä aika, etenkin päivinä kun liotin käsiäni (ilman hanskoja) tiskien parissa joka päivä.

Oletteko te kokeilleet CC nail concealeria? Millainen on suhteenne kynsien laukkaukseen?

Hyvää tiistaita!

Tuote on saatu blogin kautta, mielipide tuotteesta bloggaajan oma.


This post on finnish make up brand Lumene new nailpolish CC nail concealer only in finnish. But if you can have this in your country, I'd say go and try one. It's absolute great way to get lovely nude nails.

Great Tuesday!

Kommentit

  1. Minä tykkään kovasti kynsilakoista ja niitä minulla on paljon. Välillä on kiva pitää kirkkaan värisiä kynsiä ja toisinaan juuri nudeja. Mikään ei ärsytä kynsilakoissa kuin hidas kuivuminen. Minä en malta odottaa ja jos kuivuminen vie liian kauan aikaa, poistan lakan ja laitan jotakin toista.
    Mukavaa tiistaita myös sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan totta, hitaasti kuivuva lakka aiheuttaa kyllä tuskastumisia. Itse poistan myös, mutta tilalle harvemmin laitan mitään. Tämä Lumene on osoittautunut kiireisen lakkaajan unelmaksi, yksi kerros joka kuivuu nopeasti ja menoksi :)

      Poista
  2. Ostin myös tuota cc-lakkaa viikko sitten, joten vasta yksi kokeilukerta takana. Lumenen nude-lakkoihin kaipaisin peittävyyttä vähän enemmän, mullane tuppaa lisäksi menevään vähän "raidoille" kynsissä, eli täytyy laittaa ohuita kerroksia monta, jotta välttyy tältä.
    Ostin samalla kertaa myös Lumenen uutta geelilakkaa, kirkkaan punaista varpaisiin ja se sitten taas tuntuu tosi hyvältä, jo yksi kerros riitti ja kiilto on hyvä.
    Täydellisen nudelakan löytäminen on vähän haastavaa.Milloin se on liian roosa, milloin liian keltainen, milloin liian harmaa... kaikkia on kokeiltu ja toistaiseksi voiton vie Opi:n lakka samalla sijalla essien ballet -jotain lakan kanssa.
    Uusi ihastus on Diorin gel coat, jota laitan nudelakan päälle tuomaan huikean geelimäisen kiillon ja keston! Suosittelen ! Hinta on vähän suolainen, mutta on sen väärti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla tuo toimi, mutta uskon kyllä vakaasti, että jokaiselle on erilaiset kynnet. Kaikki ei voi toimia kaikilla :)

      Geelilakkoja katselin minäkin, en testannut vielä. On meinaan tällä rouvalla sen vertas monta kynsilakkaa ennestäänkin, että tarttee käyttää vanhoja ensin pois. Nudelakoista oma suosikkini on Essien Ballet slippers myös, mutta tämä lumene olikinyllättäen toinen suosikki, sopivasti minulle peittävä vaan ei kuitenkaan.

      Dior menee harkintaan, vaan saa nähdä hinnan takia meneekö ostoslistalle :)

      Poista
  3. Minäkään en malta odotella lakan kuivumista kovin kauaa, joten suosin nopeasti kuivuvia lakkoja. Olen kuullut Lumenen cc-lakasta paljon kehuja, itse en ole vielä ehtinyt testata. Kyntesi näyttävät oikein kauniilta, täytyypä itsekin kokeilla nail concealeria.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Belladonna. Kannattaa kokeilla ainakin, ei ole mikään kallis kokeilu sanoisin. Ajattelin itse ainakin, että menee aluslakkana tämä jos ei muuten :)

      Poista
  4. Huikeen hyvä tuote, joka on täälläkin ollut ahkerassa käytössä! :)<3

    Lopputuloksena on tosiaan sievät kynnet ja pinta, joka mielestäni suojaa äärimmäisen hyvin kynttä ja tekee siitä hyvinvoivan näköisen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekin huippu? Luonnollinen mutta kaunis lopputulos!

      Poista
  5. On kyllä kaunis nude sävy! Mä tykkään että kynnet ovat huoliteltu. Useimmiten suosin manikyyria,mutta toisinaan myös ihan värejäkin. Lakkaus kuin lakkaus,kunhan kynnet ovat kauniit. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö, sopii kovin monelle tuollainen luulisin :) Minusta myäs huolitellut kynnet ovat kauniit, siksi tämä osoittautuikin pelastajaksi.

      Poista
  6. I have to admit that I don't know this finnish brand - but the nail polish looks perfect on you, my dearest! - Liebe Grüße aus Wien,

    Katja

    www.collectedbykatja.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. I think They might nit have it in Austria, but if you see some, it's worth of trying, great ones for blondes like us :)

      Poista
  7. Hankin aina lakkoja ja tykkäisin laitella kynsiä mutta niin harmittaa kun hoitoalalla se ei ole sallittua:( harvemmin sitten vapaapäivinä muistaa tai ehtii lakkailla, mutta oon miettinyt että joskus lomalla voisi kokeilla vaikka jotain kestävämpää lakkausta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on kyllä kurja, mutta ehkä tosiaan lomalla tai pidemmällä vapaalla voi kokeilla :)

      Poista
  8. Näyttää hyvältä. Taidan ostaa kun tulee eteen, käyttöä on helpolle lakalle joka tekee siistin näköiseksi..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se minua itseänikin viehätti. Ihailen naisia, joilla on aina taidokkaasti lakatut kynnet. Minulla vaan ei oikein ole aikaa sina siihen ryhtyä. Silloin tämä lakka pelastaa :)

      Poista
  9. Heti kun ekopaasto päättyi, ostin tämän lakan. Ja tykkään kovasti - en malttaisi millään odotella lakan kuivumista ja tämän kanssa ei ole enää ruttukynsiä tullut. Ja nudesävyt miellyttävät muutenkin eniten. Kestävyyskin on tarpeeksi hyvä. Olen ihan koukussa tähän. Se Lumenen geelilakka täytyy vielä kokeilla - ja varpaiden kynsiin joku vähän värikkäämpi viritys;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä joka sanasta. Geelilakka kiinnostaa myös minua, aina ei ole kiirettä tietenkään, jolloin ehdin lakkaamaankin nätisti. Geeliä on kehuttu kauniin kiiltäväksi, houkuttaa siksikin. Menee minulla kyllä ostoslistalle :)

      Poista
  10. Mä olen vähän sellainen satunnaislakkailija :) Välillä innostun, mutta sitten saattaa mennä pitkiäkin aikoja, etten tee kynsille mitään. Tästä syystä en suuria rahasummia halua kynsilakkoihin kuluttaa. Lumenen lakat olen todennut hyviksi, niitä taitaa suurin osa ollakin. Tällaista nudelakkaa voisi kokeilla, yleensä pidän joko luonnollisen vaaleista tai sitten ihanan punaisista kynsistä! Kesää kohden mentäessä pinkit ja korallitkin alkaa houkuttaa. Muita karkkivärejä ym. en juuri osaa käyttää, mutta joskus niitä silti tulee ostettua. Onneksi ne eivät hukkaan mene, vaan eräs pikkuihminen ilahtuu kovasti äidin kynsilakoista! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla on vähän sama, punaiset, nudet tai vaaleanpunaiset. Tämä oli kiireisen pelastus. Minä tykkään karkkiväreistäkin kyllä, ainakn parin lakkauksen verran. Minulla se on onneksi pikkusisko (teini-ikäinen) joka ne vanhat lakat onnellisena hamstraa :)

      Poista
  11. Mulla on yleensä aina kynsissä tosi tummia lakkoja, mutta niissä on se huono puoli, että pienikin kuluma näkyy tosi nopeasti. Täytyypä ehkä joskus testa tuollaista nudeakin manikyyriä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla se vaihtelee, keväällä ja kesällä on kivempi nudeja itsellä ainakin. Kannattaa kokeilla, ei näy halkeamat yhtä helposti sellaisessa :)

      Poista
  12. Kivan näköinen ja jos vielä hoitavakin, se on plussaa. Itse tykkään myös nude lakoista, mutta ehkä vähän tummemmista ja peittävämmistä. Suosikki tällä hetkellä on Essien Eternal Optimist joka sellainen tummempi nude ja kestää aika hyvin kunhan malttaa odotella kuivumisen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nudelakkoja on yllättävän hankala löytää, juuri sitä omaa sävyä ainakin :) Essiellä on muutama hyvä, pitää vilkaista tuota suosikkiasi :)

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!