No blisters - Wonderm Blister Defence.


Tuhkimo: Todiste siitä, että uusi kenkäpari voi muutta elämää.

Postaus on osa Indiedayssin ja Vermannin yhteistyökampanjaa.

Kukapa meistä kieltäytyisi uudesta kenkäparista. Etenkin kauniista nahkaisesta hyvin tehdystä parista, joka toisia iloa moneen päivään. Hyvät kengät jalassa ovat aina hyvät kengät, siitä ei pääse yli eikä ympäri, olivat ne sitten upeat korot tai matalat kaunottaret. Oli ne tarkoitettu juhlissa ihasteltaviksi tai joka päivä käytettäviksi.

Aina joskus se ilo uusita (tai vaikka talven yli kaapissa olleista) kengistä voi kuitenkin muuttua aikalailla itkun puolelle. Tiedätte kyllä mistä puhun? Kesken ihanan kaupungissa vaeltamisen se alkaa, kantapäähän on tulossa rakko! Koetat kävellä varovasti, oikaista mahdollisesti sukkaa ja mietit kuumeisesti, miten saisit ilman suurempaa kipua toteutettua kävelyn.

Ei näy isosti, hyvä!

Indiedayssin Inspiration blogipäivässä taannoin tutustuin kertakaikkisen mahtavaan tuotteeseen nimittäin Vermannin Wonderm Blister Defence rakkolaastareihin. Sivumennen on sanottava, että minä kenkien rakastajana olen myös vallan ihastunut rakkolaastareihin. Kipu ei kuulu suosikkeihini.Wonderm Blister Defence lupaa seuraavaa: Ehkäisee rakon ja hiertymän syntymistä, suojaa jo syntynyttä rakkoa, pysyy hyvin paikoillaan ja on kivuton irrottaa sekä voidaan irrottaa ja kiinnittää uudelleen.

Niinpä se olikin kaapista esille popot joita oli viimeksi pidetty viime kesänä ja kohti 24h kestänyttä kotimaan reissua Salossa. Me kävelemme paljon oli loma pitkä tai lyhyt, joten nytkin tuli käveltyä. Paljon. En mitannut askelia enkä muutenkaan keskittynyt pahemmin kävelyyn vaan yhdessäoloon. Ja tiedättekö mitä, Wonderm Blister Defensen ansiosta se oli mahdollista!

Vähän jalkojen lepuutusta, vaan ei rakkojen vaan paljon kävelyn takia.

Minä saan nimittäin aina rakot kantapäihini samaan kohtaan ja tätä ehkäistäkseni laitoin kumpaankin kantapäähäni rakkolaastarin. Ihon värisyyden takia ne eivät olleet häiritseviä ja toteuttivat sen mitä lupasivat. Ehkäisivät rakkojen syntymisen, jotka aivan varmasti olisin saanut, sainhan ne jokaisista kesäkengistä muutenkin. Laastari pysyi paikoillaan ja erityisesti ihastuin siihen, että sen saattoi ottaa kivuttomasti pois ja kiinnittää uudelleen. Normaalisti rakkolaastarit kun tuppaavat olemaan tiukassa ja suihkussa käydessä alkavat repsittamaan. Wonderm Blister Defenset otin vain pois, kävin suihkussa, kuivasin itseni ja laitoin takaisin paikoilleen. Samoin sain ne yöksi pois. Ihailtavan vaivatonta.

Näistä tulikin minulle uusi suosikki kesän menoihin ja uusien kenkien kanssa: Rakkovapaa kesä odottaa!

Haluatko tutustua Vermannin tuoteisiin? Miltä rakkovapaa kesä kuulostaa? Klikkaile itsesi kampanjan sivuille, mahdollisuutena on tutustua tähän ja muihin huipputuotteisiin, lukea muiden bloggaajien kokemuksia tuotteista. Samalla on mahdollisuus myös voittaa Olympuksen Adventure kit, ota auringonottokuva itsestäsi ja seuraa kamppissivujen ohjeita niin olet mukana arvonnassa. Kilpailu päättyy perjantaina 06.06.2014.

Ihanaa torstaita kaikille!This time only in finnish.

Kommentit

 1. Tämmöisiä täytyykin ostaa! Wau. Ne ihonnäköiset liimattavat läpyskät on inhottavia, joten vois koittaa jotakin muuta. Minullekin nimittäin tulee rakkoja aina ja yhtäkkiä jostain kengistä, jotka aikaisemmin on olleet ihan hyvät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä tykästyin kerta heitolla näihin. Helppoa, nopeaa ja vaivatonta. Kannattaa siis ainakin kokeilla jos tuppaa rakkoja saamaan :)

   Poista
 2. Oijoi, onpas hieno keksintö! :)

  VastaaPoista
 3. Rakot..Kuulostaa niin tutulta! Mä oon tähän mennessä käyttäny Pirkan rakkolaastareita, jotka on mielestäni toiminu hyvin.
  Mutta nyt mun on kyllä pakko kokeilla noita! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pirkan en olekaan kokeillut, mutta monia muita kyllä. suurimman osan ongelma on omalla kohdallani se, että ihoni reagoi vähän huonosti jos ei pääse hengittämään :)

   Poista
 4. Kiitos vinkistä - jalkavaivaisen on ihan pakko kokeilla. Minulla kun välillä saattavat jo hyvin koekäytetytkin kengät heittäytyä ilkeiksi!
  Iloa torstaipäivää sekä sinulle että Kotinörtillesi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi toivottavasti näistä on sinulle apua! Minun kantapääni ne pelastivat :)

   Poista
 5. Mulla on aina rakkolaastareita joka taskussa :). Tosin Compeedia, mutta kumminkin. Ja sellanen voidepuikko, jolla ehkäistään rakkojen syntymistä. Toimii sekin.
  Yhtenä kesänä tuli ostettua golfkengät, jotka oli alkuun olevinaan kovinkin hyvät jalkaan, mutta oikeesti neljän ja puolen tunnin kierrokesta tuli ihan painajainen. Sinä kesänä kului Compeedia varmaan tuplasti kenkien hinnan verran, enkä uskalla enää lähteä mihinkään ilman.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä en oikein ole sinut Compeedin puikon kanssa, laastareiden kyllä. Ne ovat oivallisia myös, nämä tosin hengittävät paremmin kuin ne, mutta Compeedin kautta minäkin alunperin rakkolaastareihin tutustuin.

   Poista
 6. Kiitos vinkistä, näitä täytyy ehdottomasti hankkia! Minä saan joka kesä ihan kamalat rakot jalkoihin, kun kuljen balleriinoissa ekoja kertoja ilman sukkia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa testata ehdottomasti. Samoin saan minä, jotenkin ne kaapissa olevat kengät vaan osoittautuvat aina hankaliksi kesän alussa :)

   Poista
 7. Tarviikin pitää nämä mielessä,kiitos vinkistä! :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, ne on kyllä toimivat. Ainakin minun kintuissa :)

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!