1.5.2014

Simplicity at it's best.


Yksinkertaisuus on viisautta parhaimmillaan.
- Leonardo da Vinci - 

En tiedä tarkoittiko tuo Toscanalainen yleisnero toteamuksellaan vaatetusta, mutta on sanottava, että se kävi mielessäni kun näin Vapun värien ja kirjavuuden kunniaksi päätinkin esitellä parin päivän takaisin kokonaisuuden, jossa ei mielestäni ole sitten niin mitään liikaa tai ylimääräistä. On tumman sinistä ja valkoista, vain ruskea laukku tuo "väriä" kokonaisuuteen. Silti se on kokonaisuus jossa voisin olla vaikka kuinka monessa paikassa ja monessa tilaisuudessa. Valkoisen ja tumman sinisen yhdistelmä on mielestäni hyvin klassinen ja kaunis, kaikin puolin täydellinen. Mitä mieltä sinä olet?

Riemukasta ja värikästä Vappua!

Simplicity is the ultimate form of sophistication.
- Leonardo da Vinci -

I don't know if that Tuscany painter ment clothing from that saying, but it came to my mind when I wanted to wear this lovely navy and white combo. I know itäs first of May and here in Finland it means a lot of colours and celebration of Spring. But still, this is what I want to share, basicly and simple outfit I love. What do think of this combination?

Great 1ts of May!


Neule/Knit: Tommy Hilfiger // Housut/Trousers: Your's // 
Kengät/Shoes: Tommy HIlfiger // Laukku/Bag: Longchamp

23 kommenttia:

 1. Erittäin kiva kokonaisuus. Rauhallinen ja klassinen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Noora, ennen kaikkea sitä rauhallisuutta vapun keskelle ;)

   Poista
 2. Kaunis ja yksinkertainen asu. Tykkään <3

  Ihanaa toukukuun alkua !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sara!
   Aurinkoista toukokuun alkua! <3

   Poista
 3. Tykkään itsekin kovasti sinisen ja valkoisen yhdistelmästä, kiva asu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Belladonna, se on kyllä aina toimiva yhdistelmä :)

   Poista
 4. Jessus! Ei voi olla totta nää kuvat. Oletko tosissasi.
  Laulun sanoin lihavat on lepposia jne. mutta nyt kannataisi jo tehdä itsellesi jotakin, johan tossa on hengen lähtö lähellä.
  Suositan todella laihduttamista ja edelleen laihduttamista-------
  Ei ooo kivaa, josko yrität selitellä olemuksellasi, että TÄMÄN KOKOISENA NAUTIN ELÄMÄSTÄ!!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa törkeää tulla laukomaan toisen blogiin tuollaista tekstiä - ihailtavaa vappuhenkeä, oikein! Mietitkö hetkeäkään ennen julkaise-napin painamista miltä tuollaiset sanat tuntuisivat itsellesi päin naamaa lauottuna, jonkun toisen anonyymin toimesta? Uskaltaisitko sanoa näin toiselle kadulla kasvotusten?

   Tuli oikein paha mieli itsellenikin tällaisen lukemisesta, puhumattakaan siitä miltä blogin kirjoittajasta varmaan tuntuu. Kaikenlaista **tun idioottia tännekin mahtuu, jännä miten olet kuitenkin vaivautunut blogiin itsesi klikkaamaan, jos blogin sisältö on noinkin vastenmielistä sinulle... Ja itse lienet varmaankin ulkonäöltäsi vähintäänkin missitasoa? ;)

   Dahlia, sinä aina niin kohtelias ja pirteä nainen, mainiota vapun jatkoa sulle! :)

   Poista
  2. Samaa mieltä kuin Taru. Todella törkeää sanoa toiselle jotain tuollaista. Mietipä anonyymi, että olisitko valmis itse ottamaan itsestäsi jonkun "suorasuun" palautetta, koska enpä usko, että itsekään olet täydellinen. Koskaan ei pitäisi sanoa toiselle mitään sellaista, mikä voi loukkaa toisen tunteita.

   Poista
  3. Joskus vaan vetää aika sanattomaksi ihmisten ilkeys...:( Anonyyminä on tietysti helppo arvostella muita, mutta jospa jatkossa muistaisit hyvät käytöstavat ja sen että mitä taakseen jättää niin yleensä edestään löytää. Negatiivinen saa yleensä negatiivisuutta takaisin niin netissä kuin oikeassakin elämässä.

   Poista
  4. Anonyymi: En tiedä, mitä p*aa olet elämäsi aikana niskaan saanut, että koet oikeutettuna tulla purkamaan pahaa oloasi internettiin asiattomilla kommenteilla. Miten paha olo mahtaa sisälläsi olla, jos koet oloasi helpottavan se, että saat haukkua muita? En käsitä nyt, enkä tule koskaan käsittämäänkään moista tökeröä käytöstapojen puutetta, jota kommentillasi osoitat. Toivon, että sait edes helpotusta omaan pahaan oloosi purkamalla sitä tällä tavalla. Todennäköisesti et, mutta jatkossa osannet varmasti pysyä poissa blogistani koska kyllä, minä aion jatkossakin nauttia elämästäni juuri sen kokoisena kun minua siitä huvittaa nauttia.

   Poista
  5. Taru: Kiitos, sanat eivät riitä! <3 Olet ihana <3

   Maiju: Harvemmin Anonyymit olivat valmiita sanomaan mitään päin naamaa... Toisessa ihmisessä monesti ärsyttää eniten juuri se piirre, jota itsessä ei kestä ollenkaan. Uskoakseni niin tässäkin tapauksessa. Kiitos Maiju sanoistasi <3

   Sari: Niin se vetää, netti vaikuttaa olevan varsinainen villilänsi, jossa moni kuvittelee voivansa sanoa ja tehdä mitä tahansa. Unohdetaan, että IP-soitteet jäävät ja kerran nettiin laitettu pysyy siellä ihan aina. Kiitos Sari tuesta <3

   Poista
  6. Minä huomasin tämän myös eilen omaa kommenttiani jättäessä, mutta en halunnut kommentoida tätä, sillä minusta nuo anonyymit eivät ansaitse kommentteja. Noilla kommenteilla ei ole muuta virkaa kuin vessapaperin virka - enkä itselleni kelpuuttaisi edes siihen.
   Tuollaiset pahanilmanlinnut hakevat vain huomiota ja haluavat satuttaa toista - ja ihan sama heille, ketä satuttavat. Vikaa löytyy kaikista muista paitsi heistä itsestään.
   Ja yleensä he tietysti kommentoivat juuri sellaisia ihmisiä, joita he kadehtivat. Sinä Dahlia olet niin kaunis ja raikas, sinulla on tyyliä ja makua - ja vielä ihana Kotinörtti - luulenpa, että tämäkin anonyymi on vain kateellinen. Ja todella p...inen ja alhainen.
   Ei välitetä näistä ammattihaukkujista - eivät ole edes pyllistyksen tai pierun väärtejä!

   Poista
  7. Eivät ne ansaitsekaan, mutta vastasin silti. Kiitos Lady kauniista sanoista ja ymmärryksestäsi <3

   Poista
 5. Kaunis on sininen ja valkoinen yhdessä - itsekin käytin paljon nuorempana, jossain vaiheessa vain on vaihtunut mustaan ja valkoiseen. Ihanan kesäinen asu. Ja täydellinen juuri tuollaisena.
  Oikein leppoisaa vapunpäivää sekä sinulle että ihanalle Kotinörtillesi♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta ja valkoinen on sekin kaunis yhdistämä. Huomaan pitäväni tummansinistä ja valkoista keväällä ja kesällä, mutavalkoisen aika on sitten taas syksyllä.

   Ihanaa illan jatkoa! <3

   Poista
 6. Ja mites se toinen sanonta meni, yksinkertainen on kaunista :) Ihana asu kaikessa vähänvärisyydessään ja selkeydessään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin se on, monesti minä ainakin vaan tuppaan lisäämään ja lisäämään siihen jotain. Kerrankin pysyin yksinkertaisuudessa :)

   Poista
 7. Tykkään asusta ja erityisesti kengistä (mutta miten tarkenet näillä keleillä...? :D). Toivottavasti vappu on ollut kiva! Tulipa paha mieli puolestasi tuosta anonyymin kommentista, toivottavasti osaat jättää sen omaan arvoonsa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Amanda <3 Kengillä tarkenee kyllä, myönnän tosin myös, että kuvat otettiin aavistuksen lämpimämmillä keleillä, en vaan ehtinyt niitä julkaisemaan aikaisemmin.

   Äläkä anonyymistä huoli, ennemmin mielessä kävi sääli toisen ihmisen pahaa oloa kohtaan, mihin mahtaa elämä johdattaa noilla käytöstavoilla. Tuskin mihinkään muuhun kuin kateuden vihreään loputtomaan kuiluun.

   Kiitos tuestasi Ihana! <3

   Poista
  2. Hyvä, sä olet fiksu nainen! <3

   Poista
 8. Kaunis väriyhdistelmä totta tosiaan! Klassinen ja raikas asu, tykkään kovasti!

  VastaaPoista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!