23.6.2014

Creating me.


Elämä ei ole itsensä löytämistä, elämä on itsensä luomista.

Kulunut vuosi on tähän mennessä ollut aika rankka. Mukaan mahtuu paljon hyvää, mutta myös monia hetkiä, joita en mielelläni toistaisi. Antoisa, mutta varsin rankka ja ennen kaikkea opettavainen puoli vuotta takana. Juhannus tuli varsin hyvään saumaan, hengähdystauko oli paikallaan, jotta jaksaa taas eteenpäin. Puolessa vuodessa on tapahtunut paljon. Olen luopunut monesta energiasyöpöstä, vaikka osasta luopuminen onkin kirpaissut luopumisen hetkellä. Tilalle on tullut paljon hyvää ja jälkikäteen voi todeta ratkaisujen olleen oikeita. Tasaisempi arki on ollut hakusessa, mutta hiljalleen sekin on alkanut löytymään. Enteille rauhallisempaa loppuvuotta, ainakin toivottavasti.

Hyvää maanantaita!

Life isn't about finding yourself, life is about creating yourself.

This year has been tough for me. There has been a lot of good thinkgs in my life, but also times, I wish not to repeat. Past six months have been giving much, but I think Midsummer rest for three days came to good part in live. Much things behind me, much Iäve been giving up. But there has been a lot that has come to replace those things, lot's of good. Looking backwards, thigs had to be done, so I can be here now. Looking foreward for the rest of the year, maybe a bit more slower one tough.

Great Monday!

Jakku/Blazer: Tommy Hilfiger // Pusero/Blouse: Esprit // Huivi/Scarf: Esprit // 
Farkut/Jeans: Evans // Kengät/Shoes: Deichmann // Laukku/Bag: Longchamp

20 kommenttia:

 1. Toivottavasti loppu puoli vuodesta menisi ei niin rankasti ♥ Välillä kyllä elämä heittelee ja kohtelee kovin, mutta onneksi tulee myös paljon hyvää :)
  Ihana asu ja todella hyvät kuvat!
  Ihanaa alkanutta viikkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivon samaa itsekin. Joskus se vaan menee näin ja nyt on menty vähän enemmän haipakkaa kuin yleensä. Kesä tuonee rauhoittumisen mahdollisuuden.

   Hyvää alkanutta viikkoa!

   Poista
 2. Ihana asu, näytät hyvältä. Tässä on asussa kaikki on kohdallaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maiju! Tykkäsin itsekin tuosta :)

   Poista
 3. Ihanaa maanantaita sinnekin! <3 Sama juttu täällä, viimeinen vuosi on ollut niin rankka, että odotan loppukesältä tällä hetkellä eniten hetkiä, jolloin ei tarvitse murehtia tai tehdä mitään. Olla vain. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Noora <3 SAma täällä, kun saa vaan olla. Sen odottaminen on kyllä kummasti antanut voimia :)

   Poista
 4. Voi, olet niin ihanan säteilevä, ettei näy rankat ajat sinusta ulospäin. Mutta yhdyn samaan virteen, kulunut vuosi on ollut elämäni rankin. Tasaisempia aikoja odotellessa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Amanda kiitos. Kuvat on otettu hyvänä päivänä, aina ei ole noin fressin näköinen, myönnän kyllä :)

   Poista
 5. Hei nainen näytät todella hyvältä näissä kuvissa! Ei tosiaan näy esimerkiksi kasvoista, että on ollut hankalat ajat ja tietenkin hyvä niin ettei näy! Mulla on se ongelma, että mun naamasta näkyy aina kaikki stressi, väsymys yms muut jutut. Se on todella ärsyttävää. Sen takia on viime aikoina ollut jopa ärsyttävää laittaa kuvia blogiin.

  Toivotaan, että loppuvuosi on sinullakin helpompi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Reetta. Kyllä se näkyy jos tarkemmin katsoo, ihan varmasti kaikilla. Sitä on tullut taitavammaksi meikin käyttäjäksi kyllä. Kiitos Reetta <3

   Poista
  2. Se menee myös niin, että itse on paljon kriittisempi ja näkee kasvoilta ne asiat mitä muut eivät. Pitää varmaan itsekin pakkeloida lisää, jos se auttaisi :)

   Poista
  3. Minulla auttoi, ainakin, tulee vähän parempi mieli kun se kaikki rasitus ei näy päällepäin :)

   Poista
 6. Asu on aivan nappi - ja tietenkin tuo punainen bleiseri, ooh!
  Ja samaa sanon kuin muutkin - eipä uskoisi kuvistasi, että rankkoja aikoja on takana. Toivottavasti ovatkin takana ja edessä seesteisempi loppuvuosi. Meille kaikille!
  Oikein hyvää viikkoa sinulle ja armastuksellesi<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lady! Se on kyllä niin ihana ja kaunis väri :) Toivokaamme siis, että olisi helpompi loppuvuosi. Olisihan se kaikille kivempaa, että saisi vähän hengähdettyäkin.

   Kivaa alkanutta viikkoa! <3

   Poista
 7. Välillä täytyy luopua jostain, jotta saa jotain uutta tilalle. Olet kyllä kuvista ja teksteistä päätellen sinnitellyt hienosti läpi rankempien aikojen. Parempaa loppu vuotta! Ihana asu taas!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Belladonna. Kyllä sitä on kahlattu aika syvällä välillä, mutta josko se hiljalleen helpottaisi :)

   Poista
 8. Positiivisella elämänkatsomuksella pääsee pitkälle, vaikeuksista huolimatta - onneksi sulta sellainen tuntuu löytyvän! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se vähän koetuksella ollut, mutta hiljalleen tämä tästä :)

   Poista
 9. Aivan ihana asu, ja kauniit kuvat!

  Välillä on vaikea luopua, mutta se kyllä lopulta palkitsee vaikka aina ei aluksi siltä tuntuisikaan. Harmoniaa ja tasapainoa loppuvuoteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Caelia. Ihan totta, ei se helppoa ole, mutta hiljalleen harmoniaa kohden mennään.

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!