12.6.2014

Four reasons Black edition Finishing spray.


Minusta parasta asia joka naisella voi lahjakkuuden lisäksi olla, on hänen kampaajansa.
- Joan Crawford -

Leikkasin hiuksistani pitkän polkan häiden jälkeen. Pitkä tukka sai jäädä, hiuksista lähti pituutta pois reippaasti ja samalla sävyä muutettiin kylmemmäksi. Hiuksia on pitänyt opetella laittamaan uudelleen ja hiuslakasta on tullut tärkeämpi osa muotoilua.

Tämmöiseen ohueen Suomalaiseen tuulitukkaan ei voi laittaa mitään liian vahva lakkaa, se ei lähde ikinä harjaamalla pois.Niinpä lakan löytäminen on aina olut haaste. Haluan, että se pitää tukan kurissa, mutta tukka ei saa näyttää liian kypärältä.

Yhden helpotuksen tarjoilee Suomalainen KC Professionalin Four reasons lakka. Eikä mikä tahansa lakka, vaan Black Editionin Finnishing spray, jonka sain Hämeenlinnan blogitapahtuman yhteydessä testiin. Four reasonssin Black edition sarja on ammattilaisten suunnittelema sarja, jossa nämä upeat tuotteet tuodaan kuluttajien saataville.

Minä pidin, ainakin hiuslakasta. Se sopi ohuelle tukalleni hyvin, kampaus pysyi työpäivät ja niitä seuranneet illan vietot kasassa pahemmin höntyilemättä mihinkään suuntaan. Tuoksu on mieto ja kun kampauksen tyyliä vähän vaihtoi iltaa varten, niin lakka lähtikin upeasti harjaamalla pois, uusi kampaus ja pari suihkausta lisää niin taas mentiin eteenpäin. Tykästyin Black edition hiuslakkaan kyllä, mieto tuoksu tuo mieleen kampaamot ja lakka lunastaa lupauksensa. Ehdottomasti kokeilun arvoinen lakka, itse haaveilin muiden Four reasons black edition tuotteiden testaamisesta, jahka vanhat on kulutettu ensin loppuun tietenkin (onneksi siihen ei mene kauaa).

Oletteko te testanneet Four reasonssin tuotteita? Onko merkin Black edition sarja tuttu? Mitä muotoilutuotteita yleensäkin käytänne hiuksissanne?

Kivaa torstaita!

Tuote saatu blogin kautta.


I think the most important thing a woman can have - next to talent, is her hairdresser.
- Joan Crawford -

After our wedding, I cut my hair a bit shorter. Tough I was not that good at making anything to my hair, it seemed to be even harder after that. Tough I love my new hair open, I don't want to wash it every day to make it look amazing. I also need a good hairspray to hold it, so I Iäm happy I got to test this one. It's great for my finnish hair, blond and silky. Not too strong to hold it, nice smell and comes off easy.

Great one, so if you have hair like mine and you live in Finland, wich I believe is the only place to get this, do try! They have great things.

Good Thursday! 

Hairspary through blog. 


16 kommenttia:

 1. Tuo kuulostaa lupaavalta, onko siinä kosteussuoja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakko tunnustaa, etten tiedä. Ei ainakaan purkin tekstin mukaan. Ei tosin tällä piikkusuoralla tukalla ole siihen tarvetta, ei tämä pörrösty :D Tupeerauksista ja kuohkeudesta kun en ole koskaan edes haaveillut.

   Poista
 2. Mulla on tosi luonnonkiharat hiukset ja on ärsyttävää, kun suoristuksen jälkeen ei tarvitse olla kuin minuutti ulkona kosteassa säässä ja kaikki vaiva menee hukkaan =/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aaa. Niihin voisin kuvitella, että tarvitaan vähän vahvempaa ja pitävämpää kuin tähän meikäläisen ohueen ja hentoiseen tukkaan :)

   Poista
  2. Minullakin on siis hento ja ohut hiuslaatu ja tuntuu että kaikki hiuslakat ovat liian "vahvoja"...

   Poista
  3. Voi toivottavasti se oikea lakka löytyy sinullekin vielä :)

   Poista
 3. Tykkään For Reasonsin hiuspuuterista - ihan paras! Niinpä mieli tekisi tuotakin kokeilla, mutta jo vuosia olen hiuslakat joutunut valitsemaan tuoksuttomina. Pöh!
  Kivaa loppuviikkoa sekä sinulle että sille armaallesi<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä en sitä olekaan kokeillut, antaisikohan se tälle lättänälle voluumia? :D

   Kivaa loppuaviikkoa sinne VArsinaisen Suomen puolelle myös <3

   Poista
 4. Tää oli hyvä, kiva pullo myös! Omia suosikkejani on Paul Mithellin lakat: eri vahvuuksia ja erittäin hienoinen sumu.
  Four reasonsin shaper-lakassa on ihan paras tuoksu:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen tosi huono lakkojen kanssa, ottanut aina sen mitä käteen sattuu kaupassa. Saatan jatkossa olla valikoivampi ;)

   Poista
 5. Mulla on ollut pitkään käytössä matkakokoiset Four Reasons-lakka ja -kuivashampoo! Ihan huippuja molemmat. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitänee kokeilla tuota kuivashamppoota tai hiuspuuteria, kovin moni on kehunut. Kiitos vinkistä!

   Poista
 6. En ole testannut tätä sarjaa. Olen nyt siinä vaiheessa, että kokeilen ja etsin itselleni hyvää lakkaa. En ole löytänyt sellaista, joka olisi pitävä, mutta ei tekisi hiuksiani tönköksi. Etsintä jatkuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kokeilla, jos etsintä on menossa. Ei ihan kamalan hintainen kuitenkaan ole ja minä olen tykännyt sekä Black editionista, että tavallisestakin sarjasta.

   Poista
 7. I have never heard of this before! Sounds cool!
  www.amemoryofus.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. It is great, sadly only in Finland tough :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!