29.6.2014

Liebe aus Wien.


Maailma on kirja ja he jotka eivät matkusta lukevat vain sivun.
- Pyhä Augustinus - 

Minulle matkustaminen on aina ollut todella tärkeää. Se on mennyt monen vapaa-ajan viettotavan ohitse priorisoinnissa. Maailman ja sen eri kulttuurien kohtaaminen antaa minulle valtavasti. Matkustaa voi kotimaassa tai ulkomailla, omat suosikkini ovat kaupunkikohteet. Niin Suomessa kuin muuallakin. Olen myös äärettömän onnekas, koska olen voinut ja saanut jo pienestä saakka matkustaa. 

Matkustamisessa tulevat mukana myös ostokset jotka tehdään kotiin ja muun perheen (vanhempieni lähinnä) matkustaessa myös tuliaisten odottaminen on aina yhtä jännittävää. Kuten on myös niiden valikoiminen heille, mikä olisi juuri sellaista, josta toinen pitäisi? Kotinörtin kanssa saatamme tuoda jopa työmatkoilta toisillemme tuliaisia. Ja tällä kertaa minua hemmoteltiinkin oikein urakalla, vanhempieni terveiset Wienistä olivat varsin luksusta.

Olin toivonut valkoiset kangastossut. Itävallassa on useampi Deichmannin liike ja toivoinkin saavani sieltä uudet kankaiset tossut itselleni, valkoisena mielellään. Espritin tossut ovat olleet tiuhassa käytössä ja alkavat hiljalleen rispaantua käytössä. Uusille oli siis tarve. Yllätyin todella saadessani Fred Perryn kauniit valkoiset kaunottaret jalkaani. Aivan ihanat ja niin hyvät jalassa!

The world is a book and those who don't travel read only a page.
- Saint Augustine- 

For me, travelling has always been really important. It has been something I look foreward and something I want to do. World and seeing different culture means a lot to me, it gives so much. You can travel on your home country or abroad. My favourites are different cities. And I know Iäm extremely lucky to be abe to travel as much as I do.

With travelling comes shopping in different places, but also when family is travelling and you are not, waiting what you get. As well as when travelling choosing just the right things for your loved ones. We even bring little something for each other on work travels with my Husband. This time my parrents brought to me so really luxy good from Vienna.

I had hoped for white shoes like I have. I know there is Deichmann in Austira and since I love their shoes I hoped to get ones from there. Well, I did not get them but these lovely white Fred perry ones. and they feel so great on you feet! I just love them. Travelling (inside Finland with my Husband) on Saturday, these have been my to go week end shoes.
Yllätykset eivät loppuneet siihen, tuliaisten joukossa oli myös kauniin konjakin värinen Longchampin vyö. Äiti todella tuntee tyttärensä yksinkertaisen ja laatua arvostavan maun. Tämä pääsi myös saman tien käyttöön. Ihanan pehmeää nahkaa ja vielä hopeisilla metalliosilla. Aina parempi.

Viimeinenkin tuliainen oli mieleen ja hyvinkin tarpeeseen. Longchampin violetti pussukka pääsi käyttöön samantien, kiitos sen valinnasta isäpuolelleni joka lienee lukenut ajatuksiani! Lähdimme nimittäin eilen Turkuun ja vanhan kankaisen meikkipussin ollessa "hieman" jo kovia kokenut, tämä pääsi heti testiin. Ihanan kevyt ja tilava, juuri sopiva matkustaessa.

Hemmoteltu bloggaaja siis tällä päässä onnellisesti hymyillen. Kiitos vielä tuliaisten tuojille!

Miten te suhtaudutte matkustamiseen?
Rentouttavaa Sunnuntaita!

And surprises did not end there! There was that lovely brown beld from Longchamp as well. You already know how huge of a fan I am on that brand. Mom knows me so well, my taste is just that. Simple but quality things. And what a great soft leather it is. And with silver detailing, just as it should.

Last, but not least, also from Longcham this great purple makeup-bag. I think my stepdad reads my mind, since he was the one behind this. I needed a new travelling make-up pag since my old one has been a bit worn (after several years) so this came on handy!

So I think I'm so fortuned and yes so spoild! Thank you so much on these!

What do you think of travelling?
Relaxing Sunday!


14 kommenttia:

 1. Itsekin olen enemmän kaupunkilomailija. En osaisi mieltää itseäni makaamasta rannalla viikkoa saati sitten kahta.
  Me olemme reissailleet todella vähän mutta nyt haaveena on matkustella enemmänkin. Itävaltaan lentoja olemme seurailleet sillä ystäväni asuu siellä. Ihanaa matkustelua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä luulen, että kyllästyisin rannalla. Nii, kivaa kun se pari päivää olisikin.

   Reissaaminen on kyllä ihanaa, vaan kyllä se rahaa nielee myös kiitettävissä määrin :)

   Poista
 2. Kylläpä olit saanut kivoja, tyylikkäitä ja myös hyödyllisiä tuliaisia : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö? Olin ihan äimänä ja sanaton :)

   Poista
 3. Hienoja tuliaisia - ja hyvin tuntevat läheisesi sinut ja makusi;)
  Kivaa sunnuntaita - vaikka Turussa sataakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ne taitavat tuntea, paremmin kuin hyvin.
   Hyvää sunnuntai.illan jatkoa!

   Poista
 4. Kivat tuliaiset, ihanaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 5. Olipas ihan nappiosumia jokainen tuliainen!

  Itsekin pidän matkustamisesta ja muihin kulttuureihin tutustumisesta hurjasti, ja kaupunkikohteet vievät ykköspaikan täälläkin. Pienestä asti olen onneksi päässyt matkustelemaan melko paljon, tosin nyt Olivian tullen pari viime vuotta vähän vähemmän. Onneksi useammat työmatkat vuodessa edes vähän lievittävät matkakuumetta. Ensi vuonna Olivia alkaa olla jo sen ikäinen, että hänkin jo vähän ymmärtää reissujen päälle - sitten varmasti mennään koko poppoolla yhdessä. Tosin taaperon kanssa enemmänkin lapsiystävällisille reissuille - kulttuurimatkat sitten perinteisesti äitini kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lapsen kanssa tottakai matkustetaan lapsiystävällisempiin kohteisiin. Reissaaminen on vaan ihanaa! <3

   Poista
 6. Onpas kivoja tuliaisia, kyllä kelpaisi. :) Kaupunkilomista saa enemmän irti kuin pelkästä rannalla löhöilystä, vaikkakin on se pelkkä löhöileminenkin joskus ihan tarpeen. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä koetan aina ajatella, että löhötä voin Suomessakin ;)

   Poista
 7. Oooi kuinka kauniin sävyinen tuo vyö onkaan!! <3

  VastaaPoista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!