25.6.2014

Some new stripes.


Miehet menevät shoppaamaan ostaakseen sen mitä tarvitsevat. Naiset menevät shoppaamaan löytääkseen haluamansa.

Omat shoppaustapani ovat jostain tuosta edellisen lauseen väliltä. Tällä kertaa toinen ostos oli tarpeeseen ja toinen lähinnä koska se sattui tulemaan vastaan. Raitaa tuli kaksin kerroin kaappiin, muutaman vanhan raitapuseron päästyä viimeiselle matkalleen. Kun korjaaminenkaan ei auta, on aina luopua päätin minä. Niinpä sini-valkoista vaakaraitaa tulikin edellisen tilalle, Tällä kertaa vähän leveämmällä raidalla kuin vanha. Mutta ehdottomasti siis tarpeeseen, vanhan tilallehan tuo tuli.

Enemmän "tahtoo" puolen ostos oli sitten ihanan pehmoinen harmaa-valkoinen kollege, joka tarttui samaan tilaukseen. GAPin puserot ovat minulle olleet toimivia ja mielelläni sieltä olen tilannut. Suomesta en ole kauppaa vielä löytänyt, jossa näitä olisi, mutta onneksi on verkko. Sitä kautta olen näitä ihanuuksia minäkin saanut tilattua (ulkomailta kannettujen rinnalle). Tällä kertaa vielä kaiken päälle alesta, joten hinta ei todellakaan päätä huimannut.

Millaiset teidän aleostoksenne ovat olleet? Onko ollut tarpeeseen vai haluun?
Kivaa keskiviikkoa!

Men go shopping to buy what they need, woman go shopping to find out what they want.

My shopping is somewhere between those two. This time another was for need, and another one just for pure "I want that". I had to get rid of some of my old striped knitted things, so I got new one. Navy and white stripes, just as in old ones as well. Just what I needed this time.

Grey and white one is more on this "I want that" - category. I like GAP-blouses and tough we don't get them from Finland, I an always order them online. These were both on sale, so even better I think. Price was really good and if these are as good as my old ones, they last quite a long time and many washes. 

How have you sale shopping been? Anything needed or just wanted? Or anything at all?
Great Wednesday!14 kommenttia:

 1. Raitapaita on aina tarpeeseen ;)etenkin jos vanhan tilalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin minä itselleni perustelin, perustelu oli Kotinörtin mielestä hutera :D

   Poista
 2. Mun aleostokset on tänä kesänä jääneet vain kolmen kynsilakan ostamiseen. Kerrankin on tuntunut siltä, ettei vaatekaappi tarvitse minkäänlaisia lisäyksiä. Kestäispä tämä tunne pitkään. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on ollut sama fiilis näiden ostin jälkeen, väitän kovasti itselleni, että tunne pysyy kyllä. Kaikki alet ei ole vielä alkaneet tosin... :)

   Poista
 3. Raitapaitoja vaan ei voi vastustaa - siksipä en ole uskaltanut esim. noita Gapin uutiskirjeitä sähköpostissani edes avata;)
  Varsinkin tuo harmaa jää kyllä kummittelemaan mieleeni. Tuo olisi kyllä ihan minun paitani.
  Kivaa keskiviikkoa sinulle ja Kotinörtillesi<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi ehkä ollut fiksumpaa, jos ei olisi avannut :D Toisaalta kahdellahan selvisi ihan hyvin, ei tullut suurempaa hairahdusta.

   Kivaa keskiviikkoa!

   Poista
 4. Mun ostokset odottaa sinne päin tuloa. Muutama juttu on katsottuna valmiiksi, toivoa sopii että niitä vielä olisi kaupassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti löytyy. Minä olen niin ihastunut verkkokauppoihin, että tulee suurin osa hankittua niistä :)

   Poista
 5. Raidat toimivat AINA - eli hyvät ostokset teit! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Taru, koetan sanoa samaa miehelle... vähän heikommalla menestyksellä :D

   Poista
 6. Kauniita ja klassisia molemmat, hyviä ostoksia! Minun aleshoppailuni ovat olleet hyvin maltillisia tänä kesänä, en ole oikein ehtinyt kaupoissa pyörimään. Yhden t-paidan, neuleen ja mekon löysin nettikaupoista, siinäpä se tällä kertaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Helpolla ja kohtalaisen edullisellakin olettaisin olet siis päässyt. Itse löytäisin useammankin, mutta olen koettanut vähän rajata ostosten määrää :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!