6.6.2014

Weekend outfit.


Sosiaalisen median mahti on siinä, että se pakottaa tarvittavaan muutoksen.
- Erik Qualman -

Alkavan viikonlopun kunniaksi edellisen viikonlopun kokonaisuutta. Koskahan nämä asukuvat tulisivat mitenkään reaaliaikaisina? Eivät varmaan ikinä. Olisi niin paljon kirjoitettavaa ja kerrottavaa teille, että nämä tuppaavat jäämään aina jälkeen. Toisaalta minkäs teet, päiviä on viikossa rajallinen määrä ja teille niin paljon kerrottavaa. Jos reaaliaikaista seurantaa haluaa, niin Instragram ja Twitter ovat ne omat suosikkini, Facebook tuppaa olemaan vaan uusimmat postaukset.

Miten te muuten suhtaudutte blogien sosiaaliseen mediaan? Seuraatteko blogeja sitä kautta ollenkaan? Minulle se on hiljalleen osa elämää, mutta edelleen lasken puhelimen käsistäni ja olen ystävieni kanssa sosiaalinen ennemmin kasvokkain kuin minkään median kautta. Missään nimessä mitkään viestit eivät päivity puhelimeeni automaattisesti vaan vain silloin kun haluan sovellukset avata. Lienen siis kuitenkin vähän vanhanaikainen?

Rattoisaa ja rentoa perjantaita!

The Power of social media is that it forces nacessary change.
- Erik Qualman -

Since it's almos weekend I tought I'd show an outfit from last weekend. I wonder when would I have time to put this here on actual time? I think never, too much to tell, so there is almos always some photos waiting to be put here. If you want to follow on real time, I tend to updaute my Instragram and Twitter quite much. Facebook is marely just latest posts.

How do you feel towards blogs own social media? Do you follow any blogs through there? For me it's begining to be part of everyday life. I still put my phone down and meet my friends face to face (and prefer to do so!), but social media is fun. Non of the messages come to my phone directly, no roaming on, so I visit when I want to. A bit old fashion, but best way for me.

Great Friday and hope you are all well!


Neule/Knit: Tommy Hilfiger // Farkut/Jeans: Junarosa // Kengät/Shoes: Esprit //
Huivi/Scarf: Esprit // Laukku/Bag: Longchamp

20 kommenttia:

 1. Itsekin kuvaan paljon juttuja viikonloppuisin ja sit postailen niitä viikonmittaan eli vähän viiveellä. Tosi pirtsakka vaatetus sinulla ♥
  Täällä odotellaan huomista blogikirppistä, huippua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nanni! Niin se taitaa olla, että viikonloppuna vaan on enemmän aikaa kuvata :)
   Onnea kirppikselle!

   Poista
 2. Seuraan muutamia blogeja Facebookissa, Twitterissä en ollenkaan ( pitäisi muutenkin vähän skarpata sen omankin tilin kanssa... ) ja Instagramia miulla ei olekaan niin ei tule seurailtua. Silloin tällöin käyn kurkkaamassa jos postauksessa on suora linkkin IG-tiliin. Onhan tommoset mukavia välineitä ja niiden kautta saa annettua lukijoille vähän enemmän sieltä blogin ulkopuolisistakin tapahtumista, mutta en koe niitä mitenkään välttämättömiksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen ihan aloittelija Twitterin kanssa vielä, kovasti koetan, mutta aika suuri uutisvirtahan se feedi on. Minust aon kiva postata, etnekin INstagrammiin jokapäivästä elämää enemmän kuin blogiin, pieniä paloja :)

   Poista
 3. En seuraa blogeja Facebookissa, olen kai hieman vanhanaikainen :D Ihanaa viikonloppua kaunokainen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nääh, ei se ole kaikkien juttu :)
   Kivaa viikonloppua!

   Poista
 4. Tykkään Febussa monistakin blogeista, mutta seuraan vain muutamaa - ja niitäkin satunnaisesti. Olen nyt tämän selkäni takia rajoittanut muutenkin netissä roikkumista - näitä suosikkiblogejani toki lueskelen, mutta nyt on ollut kommentointikin vähän niin ja näin. Facebook on minulle myös työväline, joten joudun sitä muutenkin seurailemaan aktiivisesti - mutta lomien aikana yritän pitää pientä rakoa, jotteivät työt seurailisi liikaa. Mutta kyllähän nämä erilaiset sosiaaliset mediat ovat tulleet jäädäkseen, ei siitä mihinkään pääse. Yksi niiden haitoista on juurikin tuo, että työn ja vapaa-ajan rajat hämärtyvät.
  Rentoa viikonloppua sekä sinulle että Kotinörtille♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Netin käytön rajoittaminen on ihan aidosti hyvä juttu. Sitä tulee kummasti toimeen ilman älylaitteitakin ja niiden jatkuvaa päivitystä. Kuulemma siihen älylaitteeseen voi edelleen soittaa :D Pidän itsekin taukoja, juuri sen työn ja vapaa-ajan hämärtymisen takia.

   Ihanaa viikonloppua!

   Poista
 5. Mä tykkään seurailla lukemiani blogeja myös Instagramissa:) Muuten nuo Junarosan housut näyttää kivoilta, yläosia olen sieltä tilannut mut housujen mitoitus vähän arveluttaa osaako tilata sopivaa kokoa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä ostin Aleksilta ihan liikeestä housut. Housuja kun on aina riski tilata sovittamatta niin tykkään enisn sovitella. Onneksi oli siihen mahdollisuus :)

   Poista
 6. Mulla joskus kuvat tulee reaaliaikaisina ja joskus todella viiveellä, riippuen, että mitä tapahtumia on viikolle... mutta mitäs väliä sillä on, jos niitä postailee myöhässä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä sillä olekaan, jos ei ihan talvivaatteita näin kesällä, ainakaan otsikolla : Päivän asu :D Voisi herättää hämmennystä :)

   Poista
 7. Minä taidan olla vähän vanhanaikainen, enkä ihan suorastaan rakasta tekniikkaa...:) Facebook:ia minulla ei ole lainkaan (minusta riittää se että hovikuvaajalla on), instragramiin en ole vielä edes ehtinyt tutustua, vasta harjoittelen Blogloving:in ja Pinterestin käyttöä... hiljaa hyvä tulee. Minusta ehkä kaikkien ei tarvitse kaikkea toisten elämästä tietää. Postaukset tulee joskus viiveellä, mutta yllättävän usein saman päivän kuvat olen saanut laitettua, jotain saattaa jäädä joskus välistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei sitä tekniikkaa tarvitsekaan rakastaan. Itselleni Pinterest on täysin omituinen maailma, saa nähdä menenkö siihen missään vaiheessa. Jokainen tavallaan ja ne mediat jotka haluaa :) SoMessa parasta on tosin se, että kaikkea ei ole pakko jakaa, itse ainakin lähden siitä, että mikä on netissä kerran, pysyy siellä aina. Joten mietin sen mukaan jakamisenkin.

   Poista
 8. ai juu, pitihän mun sanoa asusta että tosi kiva! Tykkään tosta huivista, lähikuvat on tervetulleita...:) Ihanaa viikonloppua teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Huivi on pari vuotta vanha, katsotaan jos siitä jossain asussa saisi lähikuvat :)

   Poista
 9. Minä en ole vielä edes instassa tai twitterissä, ainoastaan facebookissa :) Ja sielläkin selaan vaan nopeasti etusivun. Ja kännyssä ei ole facea, koska jos on asiaa jollekkin niin soitan tai laitan viestiä tai sitten paras mahdollinen -puhun kasvotusten. Minusta on hienoa, että some on, mutta kyllä ihmisten pitäs olla sosiaalisesti aktiivisia muutenkin :) Luen blogeja bloggerin kautta:) Kiva rento asu ja mukavasti toi huivi tuo äksöniä. Pitäs yrittää itsekkin käyttää huiveja enempi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai pitää olla sosiaalinen muutenkin. Siksi roaming pysyy pois päältä, paras tapa nähdä ihmisiä on nimen omaan kasvotusten :)

   Kiitos. Huivi on jokusen vuoden vanha ale-löytö joka jaksaa kesäisin aina ihastuttaa :)

   Poista
 10. En seuraa blogeja lainkaan FB:n kautta ja oman bloginikin sivuille laitan vaan linkin uusimpaan tekstiin. Twitteriä en myöskään oikein osaa käyttää muuta kuin muotiuutisten seuraamiseen. Sen sijaan Instagram on jatkuvassa tehokäytössä, tykkään sen visuaalisuudesta ja reaaliaikaisuudesta.

  Kivoja nämä sinun farkkuasusi ja haitanneeko tuo etteivät oikeasti "tämän päivän asuja" olekaan, itsellänikin laahaa asukuvat aina melkoisen jälkijunassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Instagram on omakin suosikkini, tulee käytettyä sitä eniten. Pidän itsekin kuvien laittamisesta, Twitteristäkin jonkin verran, mutta en yhtä paljon kuin Instasta :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!