29.7.2014

Awesome weekend.


Ainut mitä meidän on päätettävä, on se mitä teemme meille annetulla ajalla.
- J. R. R. Tolkien - 

Takana on uskomattoman upea ja muistorikas viikonloppu rakkaiden ihmisten ympäröimänä. Tehden kesän hienoja muistoja, hetkiä jotka muista lopun ikäni. Huomenna teille on luvassa normaalimpi postaus, mutta nyt haluaisin tietää, miten sinun viikonloppusi meni? Miten kesäsi on mennyt?

Hyvää tiistaita!

All we have to decide is what to do with the time that is given to us.
- J. R. R. Tolkien - 

For me that was weekend of spending time with those I love. Being with friends, making those memories I will remember for the rest of my life. I will have a normal post for you tomorrow, but right now I just want to ask how was your weekend? And how has your summer being?

Great Tuesday!

6 kommenttia:

 1. Meidän kesä on mennyt nauttiessa omasta perheestä, pieniä reissuja tehdessä sekä omalla takapihalla oleskellessa ja auringosta nauttien. Paljon olemme käyneet uimassa ja jätskejä on syöty PALJON :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa todella hyvältä tavalta viettää kesä, siltä kaikkein parhaimmalta :)

   Poista
 2. A wonderful quote and it sounds that you've had a lovely weekend! That's how I love to spend my leisure, too! Spend time with my darling, friends and family <3 ...! - Ganz liebe Grüße aus Wien,

  Katja

  www.collectedbykatja.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. It was a great time, loved every moment of making those memories <3

   Poista
 3. Mulla kesä on sujunut pitkälti lomaillessa. Kotona en paljoa ole ehtinyt olemaankaan, mutta ei se mitään. Syksy ja talvi meneekin sitten kotinurkkia tuijotellessa. Toivottavasti en sentään mökkihöperöksi muutu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesällä on kivempi reissata edes takas kun talvella. Silloin se oma koti tuntuu parhaalta.

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!