5.7.2014

Casual sumer office day.


Nainen voi olla liian pukeutunut, mutta ei koskaan liian elegantti.
- Coco Chanel - 

Tiedättekö joskus on enemmän ja joskus vähemmän elegantteja päiviä. Ainakin minulla on ja lienee turvallista sanoa, että suurimmalla osalla on. Ehkä Lady Dianalla tai Ruhtinatar Gracella ei ollut niitä, en ainakaan usko, mutta lopuilla meistä on. Noina päivinä lienee vain parasta pysytellä siinä mikä on hyvä. Torstaina tuo oli kevyt valkoinen pusero, värikkäät housut ja musta neulottu liivi. Kokonaisuuden osat, joiden tiedän näyttävän edes jotenkin toimivilta. En siis ehkä ollut yli elegantti, mutta ainakin kuvittelen, että onnistuin pukeutumaan toimivasti rentoon toimistopäivään. Vai mitä mieltä olette?

Hyvää lauantaita!

A Woman can be over dressed, but never over elegant.
- Coco Chanel -

You know sometimes there are more elegant days and sometimes less elegant days. At least I have and I think it's safe to say, most of us do. Well did Lady Diana or Grace of Monaco ever have them, I don't think so, but the rest of us do. On those days it's just best to keep on doing what you know. On Thusdays that was to wear light white blouse, colouser trousers and black knitted west. Things I know that look at least relatively good. So maybe I was no over elegant, but at least I think I managed to be dressed up accordingly to casual office. Or what do you think?

Great Saturday and hope you are all well!


Pusero/Blouse: Old (From Ireland ) // Neuleliivi / Knittedvest: Mom made // 
Housut/Trousers: House (Sokos) // Kengät/Shoes: Deichmann // Laukku/Bag: Longchamp

16 kommenttia:

 1. Näinhän se on. Ihastelen blogeissa aina pirteän värisiä housuja mutta miksi ne eivät istu minun jalkaani lainkaan?? Tai sit se on taas se nössö joka nostaa päätään. Asusi on tosi kiva ja rento, sellainen se saa kesällä ollakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi minäkin aloitin ruskeista, en suinkaan suoraan kirkkaista. Kyllä niihin kesti totutella, etenkin kun siihen saakka ainoat värit olivat musta ja tumman sininen. Hiljalleen ruskean ja harmaan kautta etenin sitten muihin.

   Poista
 2. Kivan rento toimistoasu, värikkäät housut ovat kyllä ihanat. Itse en oikein vain osaa sellaisia käyttää, mutta esim. sun päällä ne näyttävät kivoilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kitos Belladonna. Värikkäät housut vaativat aika paljon totuttelua, niin minullekin :)

   Poista
 3. Kiva asu - värikkäät housut piristävät - ja hymy:)
  Upeaa viikonloppua teille molemmille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lady, helppo hymyillä auringon kanssa kilpaa.
   Kivaa sunnuntai-iltaa!

   Poista
 4. Nuo housut ovat niin kauniin väriset :) Vietä leppoisa viikonloppu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos SatuMaria! Se oli oikein hyvä viikonloppu :)

   Poista
 5. Aivan ihanan väriset housut. Mulla on yhdet vähän vaaleammat turkoosit housut täksi kesäksi, mutta muuten on ihan vaan mustaa. En oo löytänyt mitään kivoja housuja, tuntuu että kaikki on aina mustia tai sitten kysyntä ja tarjonta ei väreissä muuten vaan kohtaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. Minä metsästin punaisia aika kauan, että löysin mieluisat. Monesti se on niin, että kun jotkut kivat tahtoo, niin niitä ei ole ollenkaan. Kurjaa, mutta ainakin omalla kohdalla olen huomannut sen niin toimivan.

   Poista
 6. Rennon tyylikästä! Turkoosi on kyllä niin ihana kesäväri, täytyypä itsekin pukea jotain turkoosia päälle - kiitos inspiraatiosta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Caelia. Turkoosi on niin kaunis väri, ehdottomasti kesään sopiva :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!