23.7.2014

Daytrip to Tammisaari.


Matka on ainut asia, jonka voit ostaa, joka tekee sinut rikkaammaksi.

Olemme, lukuisat kerrat, tässäkin blogissa sivunneet sitä, miten paljon rakastan matkustamista. Tein jo viime kesänä päätöksen, että tänä kesänä ja syksynä koetan nähdä kotimaatakin, niitä lähikaupunkeja päiväreissujen muodossa. Niinpä maanantaina ystävämme kanssa toteutimme päiväreissun Tammisaareen, idyllisen kauniiseen palaseen Raaseporia. Tässä kuvia päivän reissusta, kävelystä pitkin kauniita katuja, herkullisitä ruoista ja vielä päivän päätteeksi rannan kautta lehmusten ali sattumalta löytyneeseen satumetsään. Toivottavasti jaksatte näitä päiväreissu postauksia, koska niitä olisi ainakin jokunen tarjolla. Onhan se Suomen kesä vaan niin kaunis, joten suonette anteeksi jos tämä tyylibloggaaja näin lomiensa ajan matkabloggaajaa leikkiikin.

Oletteko käyneet Tammisaaressa?
Aurinkoista keskiviikkoa!

Travel is the only thing you buy, that makes you richer.

As I have told you, countless of times on my blog, I love travelling. Already last summer I decided to travel more in Finland in this summer and autumn. That's why we went for an hours drive with my friend on Monday to see Tammisaari. Lovely little town by the sea in southern-Finland. Day was all about walkin in the lovely streets, having great food, visiting beach and by accident we found a fairytale forrest as you can see on last photos. I hope you can tolerate my travel blogging, summer in finland is so pretty and I want to see many places on my holiday so for that time please let me step away from style bloggers shoes to travelling bloggers one.

Have you by any change visited Tammisaari?
Great Wednesday dears!
Seuraa blogiani // Follow my blog on:

14 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitoksia. Siellä oli niin kaunista kuvattavaa :)

   Poista
 2. Suloisia kuvia Tammisaaresta. Meillä oli suunnitelmissa tänä kesänä veneillä Tammisaareen, mutta elämässä ei aina käy niinkuin Strömsössä. Ehkä tulevina kesinä purjeet vievät sinne. Laita ihmeessä matkakuvia, niitä on kiva katsella. Mukavia matkapäiviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuulia. Ei sitä joka paikkaan ehdi, se on ihan totta. Kyllä näitä matkakuvia vielä ainakin yhdet tämän loman ajalta tulee :)

   Poista
 3. Ooooooh wow - such a magic place! Mystic, quiet, reassuring - simply lovely! Hope you've had a wonderful time there <3 ...! - Ganz liebe Grüße aus Wien,

  Katja

  www.collectedbykatja.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you Katja. Finland is full of mystic places, we are blessed that way :)

   Poista
 4. Ihania kuvia! Ilmeisesti nuo taideteokset olivat satumetsän asukkeja. Tiedätkö, kuka ne on tehnyt?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos PauMau! Ei asukkien tekijästä valitettavasti ole tietoa :)

   Poista
 5. Kauniita on kesäiset kuvat <3 Oon kerran käynyt Tammisaaressa, mutta olin teini-ikäinen ja en oikeastaan muista paljon mitään siitä paikasta.. Ehkä olisi syytä käydä uudelleen! Olen itse alkanut havahtumaan siihen, että Suomessakin on todella kauniita paikkoja ja niitä voi löytää jopa ihan kotikaupungistakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä totesin samaa myös, että kotimaassakin on kaikkea kaunista ja täälläkin voi matkailla osan lomastaan. Eikä aina paeta maasta pois :)

   Poista
 6. Hienoja kuvia! Minä kävin vasta viime kesänä ekaa kertaa Tammisaaressa, se on kyllä todella idyllinen kesäkaupunki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on. Kesällä on niin kovin helppo ottaa kauniita kuvia :)

   Poista
 7. Ihania kuvia! Tammisaari on ollut mun kesäkaupunkini seitsemän vuotta, tämä on viimeinen mökkikesä siellä :( 💔 t. Nonna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nonna. Laiha lohtuhan se on, mutta onneksi sinne pääsee muuten käymään myös ajoittain :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!