3.7.2014

Something for everyone.


Ollakseen korvaamaton - on oltava aina erilainen.
- Coco Chanel - 

Miten tyylini eroaa muiden ihmisten tyyleistä? Ei juurikaan mielestäni. Pidän samoja vaatteita jotka ovat ns. kaikkien saatavilla. Jos eivät saman niin ainakin saman tyyppiset. Pyrin pysymään klassikoissa, minulle revityt farkut olivat valtava askel. Mutta pyrin ajattelemaan, että olen joltensakin luova. On selvää, että en voi hankkia uusia vaatteita niin usein kuin tahtoisin, mutta pidän siitä, että voin pitää vanhojani eri tavalla. En sano, että vaikka tämä kokonaisuus on luova taiteellisella tavalla, mutta se on tapa yhdistää kokonaisuus vaatekaapissa olemassa olevista vaatteista. Ja se on minulle luovuttaa. Pystyä tekemään parhaansa niistä aineksista joita on. Mitä mieltä sinä olet? Mikä on luovuutta?

Hyvää torstaita ihanat!

In order to be irreplaceable - one must always be different.
- Coco Chanel - 

How is my style different from some one else? I think it's not. I wear the same clothes everyone can wear. If not the same, then at least similar ones. I tend to stay in basic clothing. It was huge for me to get those ripped jeans. But I do tend to think, I'm somewhat creative. I think it's clear that I can't get new clothes as much as I possible might want to get. But I like to wear my old ones in different way and with different compinations. I'm not saying this one is actually something creative in artistic way, but it's a way of wearing clothes you already have. And that is creativity to me. Being able to work on your best on what you got. What do you think?

Great Thusday and hope you are all well!
Jakku/Blazer: H&M // Pusero/Blouse: Junarose // Housut/Trousers: H&M //
Huivi/Scarf: KappAhl // Kengät/Shoes: Tommy Hilfiger // Laukku/Bag: Longchamp

18 kommenttia:

 1. Luovuutta on noi sun kivat pikkulausahdukset joka päivä, tykkään, ne saa hymyileen. Kiva !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, Kiitoksia. En edes ajatellut niitä luovuutena :)

   Poista
 2. Minä tykkään myös noista ajatelmista postauksien alussa. Keksitkö ensin postauksen aiheen ja valitset ajatelman sen mukaisesti vai määrittääkö ajatelma sen, mistä milloinkin kirjoitat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se riippuu päivästä. Jos on aihe kirkkaana mielessä, siihen haetaan sopiva lainaus. Joskus taas lainaus on se, joka päättää mistä kirjoitan :)

   Poista
 3. Söpö ja samalla asiallinen aikuisen naisen asu.
  Olen ruvennut seuraamaan blogiasi ja yritän pukeutujana rohkaistua (olen aina hävennyt vartaloani).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :) Voi toivottavasti saat rohkeutta blogini kautta. Kyllä jokaisella minusta on oikeus puektua kuten haluaa ja kokonaisuuksiin jossa viihtyy.

   Poista
 4. Minä pidän myös noista lainauksista tuossa alussa.
  Ja luovuutta on juurikin tuo, että yrittää löytää niistä kaapissa jo olevista vaatteista uusia yhdistelmiä;)
  Aurinkoista loppuviikkoa sekä sinulle että hovikuvaajallesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En olisi koskaan ajatellut, että niin moni pitää niistä, kiva kuulla. Ja kyllä se vaatii välillä päkäämistä miettiä, että mitens vielä tämänkin saisi yhdistettyä :)
   Aurinkoa sinne myös loppuviikolle!

   Poista
 5. Musta on just toi luovuutta, että käyttää vanhoja vaatteita vaikka uusien housujen kanssa. Kaiken ei ana tartte olla uutta, vanhoissa tavaroissa ja vaatteissa on paljon aarteita, kunhan olisi aina vaan tilaa säilyttää ne kaikki ihanuudet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin! Plus oikeasti kenellä on rahaa ostaa jatkuvasti uusia vaatteita? Ja jos on niin, ehtiikö niistä nauttimaan ollenkaan?

   Poista
 6. Luovuus kuvaa hyvin omaakin pukeutumistani. Ja luovuuden idea voi ihan hyvin tulla jostain asusta, jonka on nähnyt blogissa tai vaikka kadulla. Välillä kyllästyy esim joihinkin farkkuihin ja ne jää kaappiin, kunnes saa uuden inspiraation, johon ne sopivatkin ihan täydellisesti. Mulle kävi tänä aamuna just näin. Olin pitkään pohtinut onko revityt farkut mun juttu vaikka ne näyttää niin hyvältä toisten päällä. Ja aamulla keksin ne viime kesän suosikki-farkut, joita käytin kyllästymiseen asti. Nyt ne oli päivän uuteen asuyhdistelmään ihan täydelliset. Ja just mun näköiset revitty-look farkut - vaikka ovatkin ihan ehjät, hih! Olin niin tyytyväinen tähän keksintööni ja vielä ihan omasta kaapista.

  Olen myös yrittänyt pitää mielessä, ettei koko ajan tarvitse ostaa uusia vaatteita, vaan keksiä uusia yhdistelmiä omasta kaapista. Ja viimeistään huivilla saa saman asun näyttämään taas ihan uudelta. Yritän myös muistaa panostaa vapaa-ajan pukeutumiseen. Työvaatteet aiheuttavat jo päivittäin sen verran päänvaivaa, että vapaa-ajan vaatetus on usein ollut tosi mielikuvituksetonta. Viimeisen vuoden aikana olen yrittänyt panostaa myös siihen. Olinkin tosi iloinen, kun ystäväni viikko sitten kehui, että olen aina niin tyylikäs:) Salaisuuteni on tietenkin blogit! (Paitsi ei ne mikään salaisuus ole. Mainostan blogien seuraamista joka viikko mutta ystäväni ei vaan ole vielä hurahtanut...)
  Aurinkoista ja luovaa päivää! T. Katja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Katja! Kiitos oikein kivasta ja pitkän pohtivasta kommentista. Minusta omasta kaapista tekee monesti ne parhaat löydöt ja inspiraatiot voi löytää niin monesta paikasta. Ehdottomasti kuulostaa siis hienolta, että löysit juuri sen sinulle sopivan kokonaiuuden omasta kaapista.

   Blogit ovat oikea aarreaitta inspiraation suhteen. Niin paljon kaikkea kivaa ja paljon innostusta monessa postauksessa ja monessa eri tyylissä. Ihan eri tyylisestäkin kokonaisuudesta voi löytää sen oman juttunsa ja sitä kautta inspiraation.

   Kivaa viikon jatkoa! :)

   Poista
 7. I totally agree with what you said that it is not owning the clothes, but it is about what you do with them!
  I really like this outfit, I think it s very appropriate for summer, because of the color scheme! And I really like that scarf around your neck- perfect detail!

  www.callmemaddie.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you Maddie! It's been cold here in Finland, so this has also been a bit of "have to do thig" with these trouser outfit.

   Poista
 8. Tyylikäs ja kiva asukokonaisuus!

  Mun mielestäni luovuus on juuri sitä, että yhdistää vanhoja elementtejä uudella tavalla. Ainakin itselleen uudella. Ja ne elementit voivat olla mitä tahansa, yhdelle vaatteet, toiselle ruokien ainesosat, kolmannelle maalit ja värit. Valmiita kokonaisuuksia voit ostaa rahalla: tauluja, ruoka-annoksia ja jonkun toisen stailaamia asuja. Meissä jokaisessa on luovuutta kunhan löytää oman alansa, jossa sen voi päästää valloilleen. Eikä luovuudella ole mittareita, minun luomani ei ole sen parempi tai huonompi kuin jonkun toisenkaan :)

  Kivaa viikonloppua sinulle Dahlia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos PauMau! Voi niin totta joka sana. Suurin osa on luovia, vaikka ei sitä omaa luovuuden alaa olisikaan löytynyt.

   Hyvää viikonloppua!

   Poista
 9. Nätin väriset noikin housut. Mä en oo ruskean suuri ystävä, mutta tuon väriset housut voisi mennäkin. Myös ruskea nahka on välillä mun mielestä tosi siistin näköinen, mutta muuten ruskeasta en juuri pidä ainakaan itselläni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. Minä tykkään Beigestä näin kesällä, miksi keväälläkin. Onneksi ei kaikki tykätä olla samoissa väreissä, olisi hirveän tylsää :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!