27.7.2014

Wardrobe challenge.


Pidän siitä, että näen rahani; roikkumassa vaatekaapissani.
- Carrie Bradshaw -

Rakastan shoppaamista, siinä ei liene mitään uutta. Jokunen tovi takaperin törmäsin haasteeseen joka on kiertänyt Youtubessa jonkun verran. Näin sen ensin Lilly Pebblesin kanavalla, mutta se taitaa alunperin olla Fleur DeForcen kehittämä. Uusi tai vanha, minulle joka tapauksessa uusi ja halusin sen itsekin toteuttaa. En ainakaan muista, että se olisi Suomessa blogeissa vielä kiertänyt. Juuri sopiva haaste tällaiselle muotia ja tyyliä rakastavalle.

I like my money where I can see it, hanging in my closet.
- Carrie Bradshaw - 

I love shopping, there is nothing new, but some time ago I came accross to this challenge that has been going around on Youtube some time ago. I found it on Lilly Pebbles video, but I think it was originally created by Fleur DeForce over year ago. Old or new, it was new to me and I haven't been seeing that here in blogs, at least not in Finnish blogs. So I wanted to make it as well. Since I love fashion and shopping and this just seemd like a fun thing to do.
1. Mikä on vanhin vaatekappaleesi?
Vanhin eittämättä lienee tekoturkki jonka sain vanhemmiltani joululahjaksi kun olin 17. Sopivasti Wanhojen tanssien alla, mutta siitä saakka se on mukanani kulkenut. Aika vähän sitä tulee pidettyä, mutta talvisin teatteriin tai oopperaan mennessä, mihin tahansa juhlaan, johon se on sopiva.

1. What is the oldest item in your wardrobe?
I think my oldest one, that I still use is this fake fur coat I got when I was 17. It was Christmas present from my parrents and tough I don't use it that much, it is still something to waer when going to any event on winter time. Seeing Nutcracker on ballet on Christmas time or just anything where you can justify wearing something like this.2. Mikä on uusin ostoksesi?
Se on joko tämä valkoinen Tommy Hilfigerin pusero tai Junarosen valkoinen mekko. Ostin ne samana päivänä ja kumpaankin on tullut pidettyä paljon. Mekkoa etenkin, se on näille helteille vallan mainio.

2. What is the newest item?
That must be this Tommy Hilfiger blouse or my white Junarose lacedress. I got them on a same day and have been wearing both of them quite much. Especially the dress now that the heat wave is finally here.3. Mikä on kallein ostoksesi?
Sen on pakko olla, ilman epäilystä, Mulberryn Bayswater. Laukku, jonka hinta huljahti kaikkien hintakriteerieni yli niin että heilahti. En ole enää sitä paljon pitänyt, laukku itsessään on aika painava, mutta se on silti siinä, etisen hyllyllä muistuttamassa, että voin ja pystyn saavuttamaan unelmia säästämällä ja priorisoimalla.

4. Mikä on edullisin ostoksesi, jota käytät usein?
Sen on pakko olla Forever21:n narutoppi. Minulla on useampi ja pidän niitä joka päivä aluspaitoina. Maksoivat noin 3€/kpl ja ovat olleet käytössä jo parisen vuotta - päivittäin. 

3. What is the most expensive item?
It must be, out of a doubt, my black Bayswater bag. It was over every price range I ever have and I think they are even more expencive at the moment. I have not been wearing this that much anymore, bag it self is heavy, but it still is a reminder to me, that I can save up the money to get something like this to my self. 


4. What is the cheapest/most affordable item? (that you wear/use a lot!)
They must be my Forever21 wests. I wear them every day, I have several and they were around 3€ one. They are comfy and I feel more dressed up if I have these.5. Mikä on suurin alennusostos?
Se lienee viime syksynä Lontoosta ostettu ruskea nahkatakki. Löysin takin -70% alesta, silti takin hinnaksi jäi 195£. Alehintakin oli aika kova, mutta oikea hinta huimasi päätä, joten tämä oli uskomattoman hyvä löytö.

5. What was the biggest bargain?

This must be my leather coat I got from London last Autumn. I managed to find it on -70% sale, that still left the price being 195£. That is still much money, but it would have been so much more with out that sale tag.6. Mikä on suurin rahanhukka?
Ongelma on, että innostuin pari vuotta sitten kirppiksistä. Eli myyn ne pois, halvalla, mutta jos en pidä niin pois vaan. Tällä hetkellä nämä 30€ Berliinin tuliaiset tuntuvat turhimmilta, olen pitänyt niitä vain kerran ja ne ovat niin epämukavat jalassa, että ovat ehdottomasti saamassa lähitulevaisuudessa lähtöpassit.

6. What was the biggest waste of money?

Trouble here is, that I sell them if I get something wrong. Not maybe the biggest but one that I've been using only once are these blue shoes. They are so pretty (and did not cost much, around 30€), but they hurt so much! I still keep them, but really thinkg where will I ever use them.BONUS KYSYMYS - Mitkä ovat kolme suosikkiasi tällä hetkellä!
Minulle ne ovat: Junarosen valkoinen pitsimekko, tumman sininen Mark's and Spencerin farkkuhame ja valkoinen Junarosen pusero. Kaikki loistavia kesällä helteessa, mutta tarvittaessa pukevat myös toimistoon siististi.

Mitä mieltä olitte haasteesta, otatko haasteen vastaan?

Hyvää sunnuntaita!

BONUS QUESTION - Show us your three favourite items right now!

This must go like so: It's my white Junarse lace dress, navy blue denim skirt from Mark's and Spencers and my white Junarose blouse. All great for summer and heats. But also making my self look good at the office as well.


What did you thought on this tag? Would you like to do it?

Great and relaxing Sunday all!

Auringonlasku vanhempien mökillä tällä viikolla // Sunset at parrents summer home this week

Seuraa blogiani // Follow my blog on:

18 kommenttia:

 1. Olipas tosi kiva lukea tämä postaus! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli aidosti ihan mahtava haaste tehdä :)

   Poista
 2. Tosi ihana postaus! Noi korkkarit on ihan tajuttoman ihanat♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenna. Ne on, voi ne on niin kauniit. Ja voi että kun ne ovat epämukavat :D

   Poista
 3. Tämä oli kiva, haluan kanssa toteuttaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi tottakai toteutat sen, tätä on hauska tehdä :)

   Poista
 4. Kiva haaste, tämänhän voisi toteuttaa itsekin.

  VastaaPoista
 5. Tämä on kiva haaste - ja saatanpa sen joku päivä toteuttaakin;)
  Aurinkoisia päiviä edelleenkin sekä sinulle että Kotinörtille;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti toteutat, näitä olisi kiva lukea muiltakin!
   Kivaa alkanutta viikkoa!

   Poista
 6. Kiva haaste ja kivat vastaukset. Olisi varmaan liian vaativat itselleni toteuttaa, en muistaisi vastauksia. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätä oli hauska tehdä, piti itsekin vähän muistella ;)

   Poista
 7. Onpas hauska haaste, tämän voisi itsekin tehdä, jos jostain löytyy aikaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haasteet on siitä kivoja, että ne voi onneksi tehdä siinä vaiheessa kun niihin on itsellä aikaa :)

   Poista
 8. Kiva oli lukea vastauksiasi. Tämä on kyllä melkoisen haastava haaste, mietin jo sinun vastuksia lukiessasi, että en kyllä itse kaikkiin osaisi vastata. Sulla on hyvä muisti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä siinä hetken sai muistella, että kaiken muisti :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!